در این بخش بیوگرافی بهرام ابراهیمی بازیگر معروف سینما و تلویزیون را مرور میکنیم. بیوگرافی بهرام ابراهیمی از بازیگران مرد خوب و توانمند کشورمان که بیشتر او را با سریال همه چیز آنجاست به یاد می آوریم ، به همراه اطلاعاتی از زندگی شخصی و هنری او با عکس های شخصی او و خانواده اش را میبینیم.امروز از 0 تا 100 با بیوگرافی بهرام ابراهیمی آشنا میشویم. در ادامه با بازیگرآنلاین همراه باشید.
بهرام ابراهیمی چند سال سن دارد؟
بهرام ابراهیمی مجرد است یا متاهل؟
تحصیلات بهرام ابراهیمی چقدر است؟
بهرام ابراهیمی فعالیت خود را از چه سالی آغاز کرد؟
خلاصه بیوگرافی بهرام ابراهیمی
نام اصلی | بهرام ابراهیمی یزدی |
تاریخ تولد | آبان ماه 1334 |
محل تولد | قم |
محل زندگی | تهران |
تحصیلات | لیسانس نمایش با گرایش بازیگری و کارگردانی |
پیشه | بازیگر و گوینده |
سالهای فعالیت | ۱۳۷۴-اکنون |
همسر | فرشته ابراهیمی |
فرزند | بهادر و دانیال |
بیوگرافی بهرام ابراهیمی
در بیوگرافی بهرام ابراهیمی با نام اصلی بهرام ابراهیمی یزدی آمده است: متولد آبان ماه 1334 در قم، بازیگر است.
در بیوگرافی بهرام ابراهیمی لازم به ذکر است: او فارغ التحصیل لیسانس نمایش با گرایش بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنرهای دراماتیک می باشد، فعالیت خود را با تلویزیون شروع کرد و حالا چهره شناخته شده ای می باشد
در بیوگرافی بهرام ابراهیمی جالب است بدانید او علاوه بر سینما و تلویزیون در رادیو و تئاتر هم حضور جدی دارد و قبلا کار تدریس هم می کرد. او جزو بازیگران خاص کشورمون می باشد که صدایی مخصوص خودش را دارد و شاید همین صدای او دلیل موفقیت و رشد او در رادیو بوده است.
ازدواج و وضعیت تاهل بهرام ابراهیمی
بیشترین جستجوها در بیوگرافی بهرام ابراهیمی درباره همسر ایشان است که شما عزیزان میخواهید بدانید همسر ایشان کیست.
بهرام ابراهیمی سالهاست با فرشته ابراهیمی ازدواج کرده و صاحب دو فرزد پسر می باشد، بهادر فارغ التحصیل بازیگری و دانیال دانش آموخته رشته معماری می باشند
هر دو فرزندان حالا وارد عرصه بازیگری نیز شدند
علایق و حقایقی درباره بهرام ابراهیمی
در ادامه بیوگرافی بهرام ابراهیمی مروری میکنیم بر علایق و حقایقی درباره ی او.با ما همراه باشید.
حوصله تدریس ندارم
بهرام ابراهیمی با وجود اصرارها برای آموزش هنرجویان دوره های بازیگری از تدریس فرار است و معتقد است که هنرجویان به آن صورت که باید وقت و انرژی بگذارند نمیزارند و برای همین من حوصله ندارد با چنین هنرجویانی کار کند. احساس میکند هنرجویان اصلا تمرکز ندارند.
میگوید دلم نمی خواهد مثل پدر بزرگ ها حرف بزنم یا جوانان را نصیحت کنم
داوری بهرام ابراهیمی
بهرام ابراهیمی عضو هیات مدیره انجمن بازیگران خانه تئاتر است. او در سال ۱۳۹۴ توسط حمید آذرنگ به عضویت کمیته داوران یازدهمین دروه شب بازیگر (انجمن بازیگران تاتر) برای انتخاب برگزیدگان سال ۱۳۹۲ در آمد .
دیدیم که انقلاب به 40 سال رسید
امسال چهلمین سالگردی انقلاب اسلامی است، پس جشنواره فجر امسال مهم است، با توجه به امورات سیاسی و چرندهایی که خارج از ایران گفته اند که اینها به 40 سال نمی رسند، دیدیم که به 40 سال رسید
تحت تاثیر فیلم ها قرار نمیگیرم
من هیچوقت تحت تاثیر نقشی قرار نگرفتهام. هنگامی که بازی میکنم تلاش دارم از بازیام نهایت لذت را ببرم. بنابراین برایش وقت و انرژی میگذارم. من بازیگر هستم و قرار نیست هر زمان نقشی را که بازی کردهام آن گونه شوم. راستش من هم نمیدانم چرا بعضی از بازیگران میگویند تحتتاثیر نقش قرار میگیرند و حتی برای مدتی هم در قالب آن شخصیت قرار میگیرند و از خودشان دور میشوند. من ترجیح میدهم بهترین کارم را انجام بدهم. دلم میخواهد تا زمانی که میتوانم و انرژی دارم بازی کنم.
شروع فعالیت هنری بهرام ابراهیمی
بازیگری را از سال 1352 وقتی 18 ساله بود با سریال صخره سیاه آغاز کرد، سپس در فیلم مختلفی چون زاگرس، مرد بارانی و بی گناهان نقش های متفاوتی را ایفا کرد.
بعد از آن در فیلمهای زیادی اعم از سینمائی و سریالی در تلویزیون حضور پیدا کرد. فیلمهایی همچون: هشت و نیم دقیقه، گارد ساحلی، چرخ و فلک، یادآوری، همه بچه های من و ده ها فیلم دیگر.
شروع رادیویی بهرام ابراهیمی
راستش ورودم به رادیو قصه بانمکی دارد. احمد آقالو بارها به من اصرار کرده بود سری به او در میدان ارگ بزنم و در نمایشهای رادیویی بازی کنم. با وجود اینکه به او قول میدادم اما هر بار پشت گوش میانداختم. شاید به این دلیل بود که علاقهای نداشتم به رادیو بیایم.من و زندهیاد آقالو سالها دوستان خوبی بودیم اما نمیدانم چرا هر چه او به من میگفت به رادیو بیایم به حرفش گوش نمیکردم. خدا احمد آقالو را رحمت کند، بازیگر خاص و بیعقدهای بود. او خیلی راحت حرفهایش را میزد و با هیچ کس تعارف نداشت. تا اینکه خسرو فرخزادی، تابستان ۱۳۷۴ با من تماس گرفت و بعد از سلام و احوالپرسی بدون اینکه به من اجازه صحبت کردن بدهد، تاکید کرد فردای آن روز به رادیو بروم و نقشی را که برای من در نمایش رستم و سهراب در نظر گرفته بازی کنم. جالب است که او خیلی سریع هم خداحافظی و گوشی را قطع کرد. فرخزادی حتی منتظر پاسخ من نماند که مخالفت یا موافقت خودم را اعلام کنم. احساس میکنم این ترفند از سوی آقالو و خسرو فرخزادی بود که اینگونه مرا به رادیو بکشانند. خوشبختانه وقتی هنگام ضبط نمایش رستم و سهراب حاضر شدم، خیلی حس خوبی داشتم. در آن نمایش بزرگان زیادی حضور داشتند و محمد مهاجر هم تهیهکنندگی این نمایش را به عهده داشت
بهرام ابراهیمی در بیش از صد نمایش
آقای ابراهیمی در صدها نمایش با کارگردانان صاحب نامی چون مرحوم حمید سمندریان، محمد رحمانیان، امیر دژاکام، رکن الدین خسروی، آتیلا پسیانی و … همکاری موفقی داشت و دارد
بهرام ابراهیمی از بازی در فیلمهای سینمائی تا دستیاری کارگردانی
وی در فیلمهای سینمائی متعددی حضور داشته که برجسته ترین آن به بازی زیبای او در فیلم مارمولک به کارگردانی کمال تبریزی برمیگردد. وی در این فیلم در کنار پرویز پرستویی صحنه های به یاد ماندنی ای را در قاب دوربین به ثبت رساند.
مرد بارانی و طبقه حساس و پرواز بر فراز آشیانه فاخته نیز از جمله فیلمهای سینمائی مهمی است که در آن بهرام ابراهیمی به ایفای نقش پرداخته است. وی در کارنامه هنری خویش تجربه کارگردانی و نیز دستیاری کارگردانی را نیز داشته است
گفتگوی خواندنی با بهرام ابراهیمی
در پایان برای آشنایی بیشتر با بیوگرافی بهرام ابراهیمی میتوانید مصاحبهای کوتاه با ایشان را بخوانید.
* بگذارید با رادیو شروع کنیم که شما یکی از وزنههای بازیگری و کارگردانی سریالهای نمایشی رادیو هستید. صدایِ شما را در ایرانصدای رادیو میشنویم، بازیهایتان و کارگردانیهایتان هم شهره خاص و عام است…
نمایش رادیویی به نظر من نوعی از تئاتر است، تئاتری که اصل آن صداست. فضایی که برای من ایجاد میشود درست مثل بازیگری تئاتر است، تئاتری که مقابل میکروفن اجرا میشود. از سال 1374 تا امروز نمایشهای مختلف رادیویی را تجربه کردم. همیشه تئاتر برایم مهم بود. پس از آن که به رادیو آمدم، رادیو شد جزو اولویتهای کاریم.
یادم میآید صدای آشنایی در رادیو بود که بیش از 600 قسمت نمایش از شاهنامه کار کردیم و این صدای آشنا حذف شد. جالب است که ایرانیان مقیم خارج از کشور، با این صدای آشنا ارتباط برقرار میکردند. الان در تلاشند اتفاقاتی بیفتد و این صدای آشنا به آنتن برگردد.
فعالیت ما در زمینه نمایش طی این سالها بیشتر شده است. تلاش همه همکاران در مرکز هنرهای نمایشی رادیو این است که از نیرو و تجربه خود بهترین استفاده را کنند. یکسری نیروی جوان هم جذب رادیو میشوند که در زمینههای مختلف فعالیت میکنند و طراوت و تازگی رادیو را حفظ میکنند که امیدوارم در گامهای بعدی با موفقیت پیشرفت کنند.
* آیا رادیو با توجه به پررنگ شدن پلتفرمهای اینترنتی پخش فیلم و فعالیت گسترده فضایمجازی، رسانه برتر و زنده و گرمی همچون گذشته است؟
عاقل باشیم اینترنت. هم تلویزیون و هم رادیو زیرپوشش ماهواره و اینترنت قرار گرفتند. متأسفانه یا خوشبختانه امروز کسانی در اینترنت بنگاههای شرطبندی راه انداختهاند که هر روز هم خطرناکتر میشوند. من هیچوقت واردِ این فضاهای مجازی نمیشوم که سطحِ ذائقهها و دیدگاهها را سطحیتر میکند و پایین میآورد.
برای اجرا در رادیو پیشنهاد داشتم اما رد کردم. میتوانم مجری باشم اما حرفه من نیست. دوبله کار نمیکنم دلیلش این است که دوبله ما آدمهای بزرگی دارد. گرچه روند پرورش و تربیت حوزه دوبله کُندتر شده اما نسلشان طلایی است. صدای من خدادادی است آیا این صدایِ من به صدای جلیلوند و حسین عرفانی میچربد؟ قطعاً نمیچربد آنها اساتید به یادماندنی این حوزهاند. هرچند تهیهکننده پول کلانی هم بدهد من راضی نیستم.
* سریال جدیدی که در رادیو کارگردانی میکنید مخصوصِ ایام نوروز 1400 است؟
بله. نام این سریال رادیویی “بله برون” است که سیناپس (طرح) آن را خواندهام و برای انتخاب بازیگر و شروعِ تولید منتظر فیلمنامه این سریالم.
* این روزها مثل بسیاری از کاربلدها و بازیگران پیشکسوت کمتر در سریالهای تلویزیونی دیده میشوید؛ دلیل خاصی دارد؟
سریالی به نام “فرشتگان بیبال” کار رکدم که صحنههای ما به قبل کرونا دارد؛ با شهرام عبدلی، رحیم نوروزی و فریبا متخصص همبازی شدم. داستان قشنگی که درباره کرونا ساخته شد. الان بیکار نیستم کاری در نمایشخانگی به نام “سقف امن” به پایان رساندم که روزهای تدوین را سپری میکند و به تازگی در قصه “ایست بازرسی” به عنوان بازیگر نقش منفی انتخاب شدهام.
یکی از سریالهایی که میتوان از آن به عنوان سریال فاخر یاد کرد، سریال “رازهای ناتمام” برگرفته از زندگی شهید باهنر است که نقش مهندس بازرگان را به من سپردهاند. سریالی که چند روزی است در تهران کلید خورده و به زودی من هم به دوستان همکار در این سریال ملحق خواهم شد.
* چرا سریالهای تلویزیونی مثلِ گذشته نمیتوانند مخاطب جذب کنند؛ دلیل این بیخاصیت شدن برخی سوژههای سریالهای تلویزیونی در چیست؟
چون فیلمنامه در تلویزیون شوخی گرفته شده است. شتابزدگی در تولید و رسیدن به آنتن در اولویت قرار گرفته و از محتوا غافل شدهایم. آنقدر سوژهها و داستانهای شبیه به هم شدهاند که سریالها یکی پس از دیگری میآیند و میروند و آن خاصیت ماندگاری خودشان را از دست دادهاند.
من بیشتر ترجیح میدهم کتاب بخوانم تا سریال ببینم. البته گاهی برای دیدنِ سریالها به سراغ سریالهای خارجی میروم که تخیّلی نباشند و حرف برای گفتن داشته باشند. اوضاعِ سریالسازی ما مناسب نیست چون با همهچیز در این عرصه تجاری و کاسبکارانه برخورد میشود.
ما باید به نویسندگان و کارگردان و عوامل کاربلدمان بها بدهیم. شتابزدگی و عجلهعجله ساختن سریال، کارها را از هویت میاندازد و اجازه نمیدهد مخاطب محتوا و اتفاقات آن مجموعه در خاطرِ مخاطب بماند. چند صباحی روی آنتناند؛ اما میآیند و میروند.
* آقای ابراهیمی؛ مردم شما را به کدام نقش میشناسند و اصطلاحاً شما را به نام آن کاراکتر صدا میزنند؟
اول که میگویند “مارمولک” و آن نقش رئیس زندان؛ آقای مجاور. آرامآرام بیشتر یادشان میآید و به سراغ دیگر نقشها و سریالهایمان هم میروند. اهل تئاتر مرا به نام نمایشنامهها و بازیهای روی صحنه میشناسند؛ قدیمیها سریال “مرغ حق” را به یاد میآورند که جمشید اسماعیلخانی و بازیگران دیگر درخشیدند. البته از سریالهای “هشت و نیمدقیقه” و “همهچیز آنجاست” را هم یاد میکنند.
* خاطرهای از “مارمولک” و سریالهایی که برای تلویزیون داشتید، دارید؟
من بعد از مدتها در سریال “همهچیز آنجاست” با مرحوم جمشید مشایخی همبازی شدم؛ روحشان شاد. حالم با ایشان خوب بود و روح آرام و متحرکی داشتند. این بهترین خاطره من در سریالهایی است که در سالهای اخیر از من پخش شده است.
اما خاطرهای بعد از اکران فیلم “مارمولک” دارم که ماشین گشتِ پلیس جلوی مرا گرفت و آن دیالوگِ معروف رئیس زندان که کاراکتر من در این فیلم سینمایی بود را تکرار کرد: “بفرستینش انفرادی!”. البته این اتفاق به شکلهای دیگر تکرار شد.
* از تلویزیون دلخورید؟
من خودم را فرزند تلویزیون میدانم و بسیار به این رسانه علاقهمندم. به جای دلخوری، دغدغهمندم و دوست دارم مردم بیشتر تلویزیون ببینند تا ماهواره! احساس اهانت میکنم وقتی میبینم و یا میشنوم سریالهای دستِ چندم ترکیهای را به سریالهای ما ترجیح میدهند. حس میکنم به من توهین میکنند؛ از طرفی هم حق میدهم تعداد سریالهای حوصلهبرِ ما زیاد شده است.
به نظر میرسد وقتِ آن رسیده بیشتر به فیلمنامه توجه کنیم؛ سریالسازی را جدّی بگیریم و نویسندگان خوب را بیاوریم و به آنها میدان دهیم. زمانی آنقدر تأمل و دقت اهمیت داشت که بازیگران برای دورخوانی دورِ میز مینشستند و برای رسیدن به شخصیتپردازی درست، اتود میزدند تا این کاراکترها درست کنار هم قرار بگیرد. این روزها شخصیتپردازیها معیوب و ناقص اتفاق میافتد چون همهچیز در سایه رسیدن به آنتن قرار گرفته است.
* آیا روزی بهرام ابراهیمی را در کارهای طنز هم خواهیم دید؟
این کار را بلد نیستم؛ کار کمدی فوقالعاده سخت است و در این کار مهران مدیری را قبول دارم.
* یکی از مشکلاتی که بعضاً بازیگران پیشکسوت با تلویزیون دارند بر سرِ تهیهکنندگان غیرمتعهد است؛ نظر شما در این باره چیست؟
همه ما مبتلابه این اتفاقیم. من و امثالهم نه کارمندیم و نه بازنشستگی داریم؛ خودمانیم و این حرفه! در بسیاری از مواقع تهیهکننده پول ما را میگذارد در ماههای بعد از پخش و یا برخی اوقات هم مثلِ خیلی از کارها کماکان طلبکاریم. این بیتعهدی، آفتِ بسیاری از تهیهکنندگان شده که به نوعی بازیگران را نسبت به کار در سریالهای تلویزیونی بیاعتماد میکند.
بهانهشان هم این شده که سازمان صداوسیما هنوز پولها را پرداخت نکرده اما وقتی از سازمان پیگیری میکنیم متوجه میشویم این پولها بعضاً اختصاص پیدا میکند.
البته با برخی از تهیهکنندگان هم چشم بسته کار میکنیم چون در هر شرایطی پای تعهدشان میمانند و امیدوارم روزی فرا برسد که این متعهدبودن ضمیمه کار همه تهیهکنندگان ما باشد.
* نقشی بوده که دوست داشتید بازی کنید اما قسمتان نشد؟
در تلویزیون چیزی به ذهنم نمیرسد اما دلم میخواست چمران را بازی میکردم که فریبرز عربنیا این نقش را ایفا کرد. دوست دارم تلهتئاتر دوباره در تلویزیون رونق پیدا کند اگر بدانم این رویه جدی میشود حتماً طرحهای زیادی دارم که در اختیار تلویزیونیها قرار بدهم.
البته قرار بود در سریال “مختارنامه” بازی کنم که قسمت نشد. چون سر فیلمسینمایی محسن قصابیان بودم و عذرخواهی کردم.
* نکته آخر؛ کیفیت تصویر شبکههای تلویزیونی HD شده است، چرا این کیفیت در محتوای برنامهها و سریالها اتفاق نمیافتد؟
سریالها باید برای نگارش فیلمنامه و ساختِ آن زمان استاندارد خودشان را داشته باشند اما شتابزدگی آفتِ امروز تولید سریالها شده و از طرفی فقدان فیلمنامه و نظارتی که باید در جریان ساخت سریالها اتفاق بیفتد. خط قرمزهای عجیب و غریب هم موضوع دیگری است که برخی از روی سلیقه اعمال میکنند و نمیگذارند درام در تلویزیون روند اصولی و درست خودش را طی کند. به همین خاطر کارها عمدتاً بیرمق و بیمصرف از آب درمیآیند.
لیست آثار هنری بهرام ابراهیمی
در ادامه بیوگرافی بهرام ابراهیمی بازیگر هشت و نیم دقیقه باید بگوییم در جدولهای جداگانه میتوانید فهرست آثاری که او در آنها به هنرنمایی پرداخته است را مشاهده کنید.
بازیگری بهرام ابراهیمی در سینما
- کوزوو(1400)
- کارت قرمز (۱۳۹۸)
- هزارپا (۱۳۹۷)
- صله سحر (۱۳۹۴)
- تا آمدن احمد (۱۳۹۳)
- یک مرد، یک شهر (۱۳۸۶)
- زاگرس (۱۳۸۴)
- مارمولک (۱۳۸۲)
- مرد بارانی (۱۳۷۸)
- کوچه و موزه (۱۳۷۳)
- ایلیا، نقاش جوان (۱۳۷۰)
بازیگری بهرام ابراهیمی در تلویزیون
سال | نام مجموعه | کارگردان | توضیحات |
---|---|---|---|
۱۴۰۰ | فرشتگان بی بال | امیرحسین عنایتی | شبکه پنج |
۱۳۹۸ | پناه آخر | داریوش یاری | شبکه یک |
۱۳۹۸ | دریا نزدیک است | علی موسی مهدی پور | شبکه سه |
۱۳۹۷ | دنیای گم شده | امین امانی | شبکه دو |
۱۳۹۷ | تاریکی شب، روشنایی روز | حجت قاسمزاده اصل | شبکه دو |
۱۳۹۷ | خاک گرم | جواد ارشاد سرابی | شبکه یک |
۱۳۹۶ | سارق روح | احمد معظمی | شبکه پنج |
۱۳۹۶ | محکومین | سیدجمال سیدحاتمی و حسین قناعت | شبکه یک |
۱۳۹۵ | هشت و نیم دقیقه | شهرام شاه حسینی | شبکه دو |
۱۳۹۵ | چرخ فلک | عزیزالله حمیدنژاد و احسان عبدی پور و بهرام عظیم پور | شبکه یک |
۱۳۹۵ | دوردستها | جواد ارشاد سرابی | شبکه یک |
۱۳۹۴ | زاویه هفتم | محمود معظمی | شبکه یک |
۱۳۹۳ | همه چیز آنجاست | شهرام شاه حسینی | شبکه سه |
۱۳۹۲ | یادآوری | حجت قاسمزاده اصل | شبکه آی فیلم |
۱۳۹۰ | مثل یک کابوس | شهرام شاه حسینی | شبکه یک |
۱۳۸۹ | ساختمان ۸۵ | مهدی فخیم زاده | شبکه دو |
۱۳۸۷ | همه بچههای من | مرضیه برومند | شبکه یک |
۱۳۸۷ | بیگناهان | احمد امینی | شبکه سه |
۱۳۸۷ | غیرمحرمانه | مسعود رسام | شبکه پنج |
۱۳۸۵ | ما چند نفر | فیاض موسوی | شبکه یک |
۱۳۸۴ | اولین شب آرامش | احمد امینی | شبکه سه |
۱۳۸۳ | گارد ساحلی | محسن شاهمحمدی | شبکه سه |
۱۳۷۶ | دستی بر آتش | معصومه تقی پور | شبکه یک |
۱۳۷۲ | ضلع ششم | مسعود فروتن | شبکه یک |
۱۳۷۲ | حماسه ایثار | کاظم بلوچی | شبکه یک |
بازیگری بهرام ابراهیمی در نمایش خانگی
سال | نام مجموعه | کارگردان |
---|---|---|
۱۳۹۹ | میخواهم زنده بمانم | شهرام شاه حسینی |
۱۴۰۱ | یاغی | محمد کارت |
صفحه اینستاگرام بهرام ابراهیمی
بهرام ابراهیمی ، از سلبریتی های فعال در اینستاگرام بوده و ظرف چند سال اخیر 100 پست به اشتراک گذاشته که بررسی اینستاگرامش، در واقع مروری است بر بیوگرافی بهرام ابراهیمی و فعالیت هنری ایشان در عرصه سینما و تلویزیون. لذا برای آشنایی با سبک زندگی دیجیتالی بهرام ابراهیمی و پشت صحنه فیلم ها و سریال هایی که ایشان در آن نقش آفرینی کرده است و بیوگرافی بهرام ابراهیمی ، به اینستاگرامش مراجعه کنید. آدرس اینستاگرام بهرام ابراهیمی @bahram.ebrahimi.act میباشد و بیش از 11 هزار دنبال کننده دارد.