بازیگران ایرانیبازیگران مردبیوگرافی بازیگران

معرفی بانیپال شومون بازیگر مسیحی سینمای ایران

افتتاح حساب در ترکیه

در این بخش بیوگرافی بانیپال شومون بازیگر معروف سینما و تلویزیون را مرور میکنیم. بیوگرافی بانیپال شومون از بازیگران مرد خوب و توانمند کشورمان که بیشتر او را با سریال نوار زرد به یاد می آوریم ، به همراه اطلاعاتی از زندگی شخصی و هنری او با عکس های شخصی او و خانواده اش را میبینیم.امروز از 0 تا 100 با بیوگرافی بانیپال شومون آشنا میشویم. در ادامه با بازیگرآنلاین همراه باشید.

بانیپال شومون چند سال سن دارد؟

بانیپال شومون زاده 3 آذر 1357 و ۴۳ سال سن دارد.

بانیپال شومون مجرد است یا متاهل؟

بانیپال شومون در حال حاضر مجرد است.

بانیپال شومون فعالیت خود را از چه سالی آغاز کرد؟

بانیپال شومون از سال 1391 تا کنون فعالیت میکند.

خلاصه بیوگرافی بانیپال شومون

نام اصلیبانیپال شومون
تاریخ تولد3 آذر 1357 (سن ۴۳ سال)
محل تولدتهران
تحصیلاتلیسانس رشته مهندسی عمران
پیشهبازیگر
سالهای فعالیت۱۳۹۱-اکنون
وضعیت تاهلمجرد
دینآشوری و پیرو دین مسیحی

بیوگرافی بانیپال شومون

بیوگرافی بانیپال شومون

بیوگرافی بانیپال شومون را این گونه شروع می‌کنیم:
بانیپال شومون متولد 3 آذر 1357 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است.

فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی عمران از دانشگاه اهواز می باشد که فعالیت خود را با صداپیشگی شروع کرد و حالا در قامت یک بازیگر می درخشد.

بانیپال شومون در جشنواره کن
بانیپال شومون در جشنواره کن

ماجرای اسم خاص او

نام خانوادگی «شومون» اسم پدر پدربزرگم بود ، خیلی سال پیش وقتی می خواستند نام فامیلی را برای شناسنامه تعیین کنند ، این فامیلی را بدون دلیلی انتخاب کردند

اسمم هم خاص و سریع جلب توجه می کند و فقط در این حد می دانم که بانیپال ، اسم بزرگترین پادشاه آشور است

مذهب

ایشان آشوری و پیرو دین مسیحی می باشند ،و گفته شده آشوریان بازمانده قوم آشور نوه نوح پیامبر می باشند

خانواده بانیپال شومون

بانیپال شومون در کنار خانواده اش
بانیپال شومون در کنار خانواده اش

ازدواج و وضعیت تاهل بانیپال شومون

بیشترین جستجوها در بیوگرافی بانیپال شومون درباره همسر ایشان است که شما عزیزان میخواهید بدانید همسر ایشان کیست.

آقای بازیگر هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد.

شروع فعالیت هنری بانیپال شومون

در این بخش از بیوگرافی بانیپال شومون به زندگی حرفه‌ای او نگاهی می‌اندازیم.
اولین بار دهه هشتاد در ورکشاپ آموزش بازیگری اصغر فرهادی شرکت کرد سپس همزمان با فعالیت از مدرسه سینما تئاتر موسسه کارنامه فارغ التحصیل شد.

خودش می گوید تقریبا موسیقی و بازیگری را با هم شروع کردم، البته از یک جایی به بعد موسیقی به اندازه بازیگری برایم جدی نبود

شروع از 19 سالگی

بصورت جدی کار خود را از سال 1376 وقتی 19 ساله بود با نمایش های دانشجویی آغاز کرد و مدتی بعد عضو گروه کر فیلارمونیک نیز شد

صداپیشگی

در بیوگرافی بانیپال شومون آمده است:وی فعالیت حرفه‌ای خود را در سال 1387 وقتی 30 ساله بود با انیمیشن سینمایی «آخرین داستان»(The Last Fiction) به کارگردانی و نویسندگی اشکان رهگذر آغاز کرد. او در این انیمیشن، صداپیشگی نقش «روزبه» را به عهده داشت و تجربه حضور درکنار ستارگانی چون پرویز پرستویی، حامد بهداد و لیلا حاتمی را کسب کرد. انیمیشن سینمایی «آخرین داستان» با برداشتی آزاد از شاهنامه به روایت قصه ضحاک ماردوش، فریدون و کاوه آهنگر می‌پردازد.

از سینما تا شبکه خانگی

بانیپال سال 1392 با فیلم «انارهای نارس» بازی در قاب دوربین را تجربه کرد.بانیپال شومون بعد از حضور در انیمیشن «آخرین داستان» در سال 1394 در فصل اول سریال نمایش خانگی «شهرزاد» به کارگردانی حسن فتحی در نقش «رئیس آذر گل‌دره‌ای» بازی کرد.

بانیپال شومون در سریال شهرزاد
بانیپال شومون در سریال شهرزاد

جایزه بازیگری

در بیوگرافی بانیپال شومون بهتر است بدانید او لوح تقدیر ویژه برای بهترین بازیگر را برای بازی در نمایش «خانه وا ده» در دوازدهمین جشن بازیگر (سال ۱۳۹۳) از طرف انجمن بازیگران خانه تئاتر دریافت کرد. از تئاترهایی که او به عنوان بازیگر در آن‌ها حضور داشته‌است می‌توان به «دخترک شب طولانی»، «شعبده و طلسم»، «حریم ولایت»، «مسخ و سوءتفاهم»، «شماره ۹۱۹۱۳»، «کسی در خانه نیست»، «ایرلند نباید جای بدی هم باشه» و «بیضایی» به نویسندگی و کارگردانی محمد مساوات اشاره کرد.

رکورد بازی در سال 1396

در بیوگرافی بانیپال شومون سال ۱۳۹۶، یک سال پرکار برای او بود. او در ۴ فیلم سینمایی «خجالت نکش» ساخته رضا مقصودی، «جاده قدیم» به کارگردانی منیژه حکمت، «تنگه ابوقریب» به کارگردانی بهرام توکلی، «لس آنجلس-تهران» به کارگردانی تینا پاکروان، دو فیلم کوتاه «تاریکی» و «اینترنت نامحدود» و دو تئاتر «تنهایی پرهیاهو» به کارگردانی امیر کاوه آهنین جان و «لاسارو» به کارگردانی مسعود رایگان بازی کرد. در این سال دو فیلم «خجالت نکش» و «تنگه ابوقریب» با بازی او در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر اکران شدند.

بانیپال شومون در فیلم اینترنت نامحدود
بانیپال شومون در فیلم اینترنت نامحدود
بانیپال شومون در فیلم تنگه ابوقریب
بانیپال شومون در فیلم تنگه ابوقریب

کاهش وزن 15 کیلویی برای فیلم غلامرضا تختی

آقای شومون در فیلم سینمایی غلامرضا تختی به کارگردانی بهرام توکلی در نقش دوست تختی بازی کرد و برای این فیلم 15 کیلوگرم کم کرد و 6 ماه دوره کشتی گذراند

بانیپال شومون درباره سختی‌های بازی در فیلم سینمایی «غلامرضا تختی» و شباهت کارکترش به امامعلی حبیبی می‌گوید: “کاراکتر من یک شخص خاص نبود. چند نفر بودند که از هم‌تیمی‌های تختی بودند و یک داستان‌هایی بین خودشان داشتند. من برآیند اینها بودم. من خودم پیش منصور برزگر تمرین کشتی می‌رفتم. سکانس‌های کشتی ما حذف شد. شش، هفت ماه تمرین کشتی داشتیم و آنجا خیلی با کشتی‌گیرها و بچه‌ها گپ می‌زدم. آنها خودشان هم دلشان نمی‌خواست وارد این بحث‌های دعواها شوند. بیشتر حرفشان این بود که اگر چیزی بوده برای همان زمان بوده و الان نیست و من خیلی احترام می‌گذاشتم. تحقیقات زیاد داشتم، با فرزندان قهرمان‌های آن زمان، اقوامشان صحبت می‌کردم ولی از یک جایی به بعد هم فهمیدم نباید خیلی وارد داستان شوم.”

من در فیلم سینمایی «غلامرضا تختی» نقش جمعی از صفات هم تیمی های تختی را بازی کردم و از اینکه این فیلم نفروخت ، ناراحت شدم

بنظرم در ایران فارغ از اینکه فیلم چی است ، اسم تختی باید ده میلیارد بفروشد ، این فیلم خیلی شریف بود و من خیلی دوستش داشتم

بانیپال شومون در فیلم غلامرضا تختی
بانیپال شومون در فیلم غلامرضا تختی

بازیگر شبی که ماه کامل شد

بعد از آن‌که نرگس آبیار بازی او را در فیلم «تنگه ابوقریب» دید، بانیپال شومون را برای بازی در فیلم «شبی که ماه کامل شد» انتخاب کرد. شومون بازیگر نقش مأمور امنیتی در شبی که ماه کامل شد بود. او شاید یکی از منفعل‌ترین ماموران امنیتی که در فیلم‌های ایرانی به تصویر کشیده باشد را ایفا کرده باشد. ماموری که در بهترین وضعیت برای نابود کردن یک تروریست قرار دارد اما به یک دلیل انسانی او را نمی ‌زند.اتفاقی که هم در نشست خبری پس از نمایش فیلم در جشنواره فیلم فجر، و هم در نقدهایی که بعدتر نوشته شد و نقد مسعود فراستی در برنامه «هفت» بارها درباره‌اش گفته شد.

بانیپال شومون که این نقش را در این فیلم ایفا کرده دلیل انفعال این شخصیت در صحنه مذکور را اینطور توضیح می‌دهد: «ما حضور این آدم را تا انتهای فیلم مثل یک سایه احساس می‌کنیم؛ آنقدر که خودم گاهی حرصم می‌گرفت.

واقعا خیلی به این موضوع فکر کردم که در آن سکانس باید می‌زدمش؛ اما عرض کردم، تفاوت در همین نگاه انسانی و غیرانسانی است یکی می‌کشد و دیگری برای اینکه کودک در آغوش فرد است نمی‌کشد.

همیشه سعی در گوشزد دارد، بیشتر به فکر پیشگیری هست تا اقدام تلافی جویانه. اما خودم بعضی اوقات فکر می‌کردم چرا این‌گونه عمل می‌کند و وقتی به شخصیت، فکر می‌کردم پی به درست بودن اقدامش می‌بردم مثلا سکانس بیمارستان مدام به، این فکر کردم که باید فائزه را توی گونی هم شده می‌بردم ولی خب، خانم آبیار گفت، اگر مادر باشی می‌مانی و نمی‌روی. آنجا بود که گفتم درست می‌گوید.»

بانیپال شومون درباره بازی در این فیلم در بنگلادش و پاکستان گفت: “در پاکستان یک مقدار استرس بیشتری بود ولی در بنگلادش کمتر بود. برای ما هیجان‌انگیز بود و جالب است که در عین اینکه ترسناک بود ولی احساس امنیت هم داشتیم.”

بانیپال شومون در فیلم شبی که ماه کامل شد
بانیپال شومون در فیلم شبی که ماه کامل شد
بانیپال شومون در نمایی از فیلم شبی که ماه کامل شد
بانیپال شومون در نمایی از فیلم شبی که ماه کامل شد

گروه کر

بانیپال شومون عضو ارکستر کُر فیلارمونیک ایران و عضو ارکستر فیلارمونیک آشوریان تهران به رهبری اِمیل مٓلِک است. او در اُپرای مانا و مانی اثر حسین دهلوی به رهبری علیرضاشفقی نژاد و کارگردانی محمد عاقبتی در تالار وحدت سال ۱۳۹۱ اجرا داشته‌است.

در قاب تلویزیون

شاید کمتر کسی بازی او را در سریال «نوشدارو» به کارگردانی جواد اردکانی به یاد داشته باشد. این بازیگر جوان در سال ۱۳۹۲ شمسی و در اولین تجربه تلویزیونی در این مجموعه ظاهر شد. این سریال به کارگردانی جواد اردکانی و به تهیه کنندگی علی لدنی ساخته شد و محصول شبکه یک بود که به داستان تلاش نیرو‌های جهاد سازندگی می‌پرداخت.

او با فصل دوم سریال نوار زرد و در نقش سرگرد کیهان پایش به قاب تلویزیون هم باز شد.

بانیپال شومون در سریال نوار زرد
بانیپال شومون در سریال نوار زرد

وی در سریال ” بانوی عمارت ” به تهیه‌ کنندگی مجید مولایی، به کارگردانی عزیزالله حمیدنژاد، و به قلم احسان جوانمرد نیز نقش کوچکی ایفا نموده است.نقش‌هایی که به دلیل کوتاه بودنشان کمتر توانستند مجالی برای دیده شدن او باشند.

کرگدن و صعود در مسیر موفقیت

بانیپال شومون با بازی در «کرگدن» این بار در یک نقش اصلی با چالش‌های مختلف حضور یافت و توانست با نقش دانیال عیار بیشتری از خود به نمایش بگذارد. به ویژه که کرگردن هم در زمان عرضه مورد توجه قرار گرفت؛ یک درام اجتماعی و اکشن که فضای شبکه نمایش خانگی را از ملودرام‌های صرفا احساسی با عشق‌های پر زرق و برق و زندگی‌های لاکچری به سمت قصه‌های دغدغه‌مند و خوش ساخت برد. بانیپال شومون در این سریال نقش یکی از بازیگران اصلی را ایفا می‌کرد که جزو قهرمان‌های قصه هم ماند و هم چالش‌های عاطفی و حسی داشت هم به عنوان یک مبارز و اسب سوار ویژگی‌های فیزیکی و کنشمند از خود ارائه کرد.

گفتنی است بانیپال شومون در نقش «اورنگ» در سریال «خاتون» به نویسندگی و کارگردانی تینا پاکروان به ایفای نقش می‌ پردازد. اورنگ، روزنامه نگار و مدیر روزنامه‌ی «عصر ایران» است.

بانیپال شومون در سریال خاتون
بانیپال شومون در سریال خاتون

گزیده کاری

خیلی دوست دارم گزیده و کم کار کنم، الان بیشتر سعی می‌ کنم به آن سمت بروم که برای یک پروژه وقت بگذارم و هر چه سختتر بهتر ولی یک اتفاق خوب بیفتد

گفتگوی خواندنی با بانیپال شومون

در پایان برای آشنایی بیشتر با بیوگرافی بانیپال شومون می‌توانید مصاحبه‌ای کوتاه با ایشان را بخوانید.

نقشی که در «شبی که ماه کامل شد» بازی می‌کنید یک مقدار منفعل به نظر می‌رسد. همین نقش از ابتدا به شما پیشنهاد شده بود؟

بله همین نقش پیشنهاد شد این نقش نگاهی انسانی به ماجرا دارد و اصلا فیلم تفاوت همین نگاه انسانی و غیر انسانی است و همین نگاه انسانی این شخصیت مرا جذب خود کرد.

این آشنایی از قبل با خانم آبیار وجود داشت یا اینکه «شهرزاد» موثر بود؟

خانم آبیار «تنگه ابوقریب» را در جشنواره سال قبل از من دیده بود و از آنجا بود که خواستند با من برای این پروژه تماس بگیرند.

وقتی فیلمنامه را خواندید نقش برای شما جذاب بود؟

بله. خانم آبیار بیشتر می‌خواست روی قصه فائزه متمرکز شود و بعد که فیلم را دیدم، دیدم که اتفاقا درست هم بود که ما حضور این آدم را تا انتهای فیلم مثل یک سایه احساس می‌کنیم؛ آنقدر که خودم گاهی حرصم می‌گرفت.

در آن سکانس فکر نکردی کاش می‌توانستی بزنی؟

واقعا خیلی به این موضوع فکر کردم و اینکه باید می‌زدمش؛ اما عرض کردم تفاوت در همین نگاه انسانی و غیرانسانی است یکی می‌کشد و دیگری برای اینکه کودک در آغوش فرد است نمی‌کشد. همیشه سعی در گوشزد دارد، بیشتر به فکر پیشگیری هست تا اقدام تلافی جویانه.

اما خودم بعضی اوقات فکر می‌کردم چرا این‌گونه عمل می‌کند و وقتی به شخصیت فکر می‌کردم، پی به درست بودن اقدامش می‌بردم مثلا سکانس بیمارستان مدام به این فکر کردم که باید، فائزه را توی گونی هم شده می‌بردم ولی خب، خانم آبیار گفت اگر مادر باشی می‌مانی و نمی‌روی. آنجا بود که گفتم درست می‌گوید.

آیا این آدم در قصه واقعی فائزه و حمید وجود خارجی دارد؟

بله.

شما در حال مطالعه بیوگرافی بانیپال شومون در بازیگرآنلاین هستید.برای اطلاعات بیشتر تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

شما از او برای نقشتان کمک گرفتید؟

خیر. من با ایشان صحبت نکردم. راهنمایی‌های خانم آبیار برای فهمیدن این شخصیت آنقدر کافی بود که نیازی به صحبت با آن فرد نبود.

کاراکتر شما خودش تصمیم گرفت در آن سکانس عبدالمالک را نزند یا مثلا از طریق گوشی یا بی‌سیم دستوری به او رسید؟

کاملا نگاهش انسانی بود. این نگاه انسانی این آدم برای من خیلی قابل ستایش است. تصمیم گرفته که نزند و آن لحظه هیچ گوشی هم نداشته. خودش آنجا دودل است. که بزند یا نه، ولی به خاطر آن بچه نمی‌زند.

از تجربه بنگلادش بگویید.

برایم خیلی جذاب بود. دیدن مردم آنجا، تجربه زیستی آنجا و معاشرت با آنها. فکر می‌کنم حدود ده روز آنجا بودم.

اینکه به شما گفته بودند ناامن است نروید ولی شما رفتید از شجاعت بود؟

یک کار تیمی بود همه دوست داشتیم برویم. در پاکستان یک مقدار استرس بیشتری بود. ولی در بنگلادش کمتر بود. برای ما هیجان‌انگیز بود و جالب است که در عین اینکه ترسناک بود. ولی احساس امنیت هم داشتیم.

در جشنواره امسال چند فیلم داشتید که به چشم آمدید.

البته این سلیقه من نیست. خیلی انتخاب من نیست.

اتفاقی که افتاده این است که پس از سال‌ها که تئاتر کار کردید اینطور دیده شدید.

بعد از «شهرزاد» این اتفاق افتاد. یکی دو فیلم نقش اصلی بودم که هنوز اکران نشده ولی در جشنواره‌های خارجی جایزه برده. چند وقت کار نکردم تا دوباره تصمیم گرفتم از پیشنهادهایم چندتا انتخاب کنم.

درباره بچه‌های تئاتر یک نکته وجود دارد که برای دیده شدن در همان تئاتر هم باید کار تصویر کنید.

قطعا مدیوم سینما برای من جذاب است. خیلی محاسبات اینطوری نداشتم ولی این، استثنا گاهی پیش می‌آید که تو بازیگر تئاتر هستی، یک جایی یک کارگردان تو را می‌بیند. و نقش اصلی به تو می‌دهد. کم پیش می‌آید. برای همین باید روی پرده سینما دیده شوی. خیلی از کارگردان‌ها تئاتری‌ها را نمی‌شناسند مگر اینکه یک اتفاق خیلی مهم باشد. برای همین از پیشنهادهایی که داشتم انتخاب کردم و بازی کردم.

انتخاب‌های بدی هم نداشتید.

خیلی پشیمان نیستم از انتخاب‌هایم. سعی کردم خیلی پرت بازی نکنم ولی کلا اینطور است که اگر برگردم شاید چندتا از این نقش‌ها را بازی نکنم.

«پالتو شتری» را به نظر می‌رسد بیشتر از همه دوست داشتید؟

تجربه خوبی بود.

بانیپال شومون در نمایی از فیلم «پالتو شتری»
بانیپال شومون در نمایی از فیلم «پالتو شتری»

به شخصیتت نزدیک است؟

اصلا ولی شخصیت جذابی روی کاغذ بود و تجربه خوبی هم بود.

و خیلی هم خوب بازی کردید.

امیدوارم اینطور باشد. نظرات مثبت زیادی داشتم. من خودم خیلی با این نقش فاصله دارم و آدم‌های این مدلی خیلی کم دیدم چون خیلی هم روی مخم هستند برای همین سعی کردم یک مقدار پیازداغش را هم زیاد کنم.

هم نقشی که در «شهرزاد» بازی کردید نقش خوبی بود هم در «تختی». به نظر می‌رسد «تختی» برایتان تجربه تلخی شد.

متاسفانه همینطور است. خیلی ناراحت شدم از اینکه نفروخت. همه چیز به کنار به نظر، من در ایران فارغ از این که فیلم چی است، اسم تختی باید ده میلیارد بفروشد. و این فیلم خیلی شریف بود. من خیلی دوستش داشتم. شاید چیزهایی در فیلم نباشد. ولی هر چه هست واقعیت است و تحریف نشده. با یک پرداخت درست و کارگردانی، هوشمندانه توکلی و … انتظارم خیلی بیشتر است.

تختی در این فیلم خیلی منفعل است و نقش‌های شما که دوستان تختی بودید خیلی جذاب‌تر درآمده.

شاید من هم همینطور فکر می‌کنم ولی وقتی سکانس پایانی را می‌بینید که فیلم با آن شروع می‌شود، یعنی همه اینها را می‌تواند بشورد ببرد. من مدام منتظرم در فیلم یک اکت ببینم که بتوانم هم‌ذات‌پنداری کنم ولی وقتی آخرش آن کار را با خودش می‌کند می‌بینی که در سن اوجت نمی‌توانی تمامش کنی و تختی شوی.

کاراکتر شما کاملا امامعلی حبیبی است که البته در فیلم اسم نمی‌برند ولی قهرمانی است که هنوز زنده است. هیچ وقت فکر کردی درباره‌اش بیشتر بخوانی و سعی کنی به شخصیتش نزدیک شوی یا او را از نزدیک ببینی.

اصلا کاراکتر من یک شخص خاص نبود. چند نفر بودند که از هم‌تیمی‌های تختی بودند، و یک داستان‌هایی بین خودشان داشتند. من برآیند اینها بودم. من خودم پیش، منصور برزگر تمرین کشتی می‌رفتم. سکانس‌های کشتی ما حذف شد.

شش، هفت ماه تمرین کشتی داشتیم و آنجا خیلی با کشتی‌گیرها و بچه‌ها گپ می‌زدم. آنها خودشان هم دلشان نمی‌خواست وارد این بحث‌های دعواها شوند.

بیشتر حرفشان این بود که اگر چیزی بوده برای همان زمان بوده و الان نیست و من، خیلی احترام می‌گذاشتم. تحقیقات زیاد داشتم، با فرزندان قهرمان‌ های آن زمان، اقوامشان صحبت می‌کردم ولی از یک جایی به بعد هم فهمیدم نباید خیلی وارد داستان شوم.

تئاتر را ادامه می‌دهی یا دوست داری در سینما پررنگ‌تر باشی با توجه به اینکه، در سال‌های اخیر بچه‌های تئاتر در سینما خوش درخشیدند.

در ادامه زندگی بانیپال شومون :طبعا و قطعا هم امیدوارم و هم تمام تلاشم را می‌ کنم. که کارهای خوب داشته باشم زیاده‌کاری دوست ندارم. خیلی دوست دارم گزیده و کم کار کنم. الان بیشتر سعی می‌ کنم. به آن سمت بروم که برای یک پروژه وقت بگذارم. هر چه سخت‌ تر بهتر ولی یک اتفاق خوب بیفتد. چون پروسه کار برای من از نتیجه کار مهمتر است.

لیست آثار هنری بانیپال شومون

در ادامه بیوگرافی بانیپال شومون باید بگوییم در جدول‌های جداگانه می‌توانید فهرست آثاری که او در آنها به هنرنمایی پرداخته است را مشاهده کنید.

سینما

  • موج اف ام، ردیف ۴۸ – ۱۳۹۷
  • شبی که ماه کامل شد – ۱۳۹۷
  • غلامرضا تختی – ۱۳۹۷
  • پالتو شتری – ۱۳۹۷
  • تنگه ابوقریب – ۱۳۹۶
  • جاده قدیم – ۱۳۹۶
  • خجالت نکش – ۱۳۹۶
  • لس آنجلس تهران – ۱۳۹۶
  • پیلوت – ۱۳۹۶
  • ایستگاه اتمسفر – ۱۳۹۵
  • انارهای نارس – ۱۳۹۲
  • آخرین داستان – ۱۳۹۰

فیلم کوتاه

  • تاریکی – ۱۳۹۶
  • استون
بانیپال شومون در فیلم کوتاه تاریکی
بانیپال شومون در فیلم کوتاه تاریکی
بانیپال شومون در فیلم کوتاه استون
بانیپال شومون در فیلم کوتاه استون

سریال

  • پوست شیر – ۱۴۰۱
  • خاتون – ۱۴۰۰
  • نوار زرد ۲ – ۱۴۰۰
  • کرگدن – ۱۳۹۸
  • شهرزاد – ۱۳۹۴
بانیپال شومون در سریال کرگدن
بانیپال شومون در سریال کرگدن

مینی سریال

  • درمانگر -۱۴۰۱
بانیپال شومون در مینی سریال درمانگر
بانیپال شومون در مینی سریال درمانگر

تئاتر

  • نمایش فرانکشتاین، نویسنده و کارگردان:ایمان افشاریان، سال ۱۳۹۸، سالن اصلی تئاتر شهر
  • نمایش وقتی خروس غلط می‌خواند، نویسنده و کارگردان:علی شمس، سال ۱۳۹۷، سالن سمندریان
  • نمایش رئال مادرید ۱۱ بارسلونا ۱، نویسنده و کارگردان:سید مهدی شجاعی، سال ۱۳۹۶، پردیس تئاتر شهرزاد
  • نمایش لاسارو، نویسنده: ملچیور شدلر، کارگردان:مسعود رایگان، سال ۱۳۹۶، سالن سمندریان
  • نمایش تنهایی پرهیاهو، نویسنده: حسین پاکدل، کارگردان:امیر کاوه آهنین جان، سال ۱۳۹۶، سالن سمندریان
  • نمایش عروسی خون، نویسنده: فدریکو گارسیا لورکا، کارگردان:محمد ولیزادگان، سال ۱۳۹۶، تماشاخانه پالیز-سالن ۲
  • نمایش تفنگ میرزا رضا، نویسنده: محمد طلوعی، کارگردان:محمد اشکان فر، سال ۱۳۹۵، تالار مولوی
  • نمایش آشپزخانه، نویسنده: آرنولد وسکر، کارگردان:محمد حسن معجونی، سال ۱۳۹۵، تماشاخانه پالیز-سالن دو
  • نمایش برگرد مرا ببین، نویسنده: رولان بارت، کارگردانان:شیرین فرشباف، نسیم ریاضی، سعید بهنام خانیکی، سال ۱۳۹۵، خانه گفتمان شهر و معماری
  • نمایش بیضایی، نویسنده و کارگردان:سید محمد مساوات، سال ۱۳۹۴، تماشاخانه سنگلج
  • نمایش خانه. وا. ده، نویسنده و کارگردان:سید محمد مساوات، سال ۱۳۹۳، سالن سمندریان

صفحه اینستاگرام بانیپال شومون

بانیپال شومون ، از سلبریتی های فعال در اینستاگرام بوده و ظرف چند سال اخیر 557 پست به اشتراک گذاشته که بررسی اینستاگرامش، در واقع مروری است بر بیوگرافی بانیپال شومون و فعالیت هنری ایشان در عرصه سینما و تلویزیون. لذا برای آشنایی با سبک زندگی دیجیتالی بانیپال شومون و پشت صحنه فیلم ها و سریال هایی که ایشان در آن نقش آفرینی کرده است و بیوگرافی بانیپال شومون ، به اینستاگرامش مراجعه کنید. آدرس اینستاگرام بانیپال شومون @baniipal میباشد و بیش از 74هزار دنبال کننده دارد.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵

بازیگر ۳۶۰

آخرین اخبار بازیگران زن و مرد سینمای ایران و جهان، عکس های جدید سلبریتی ها، عکس های بازیگران قدیمی و بیوگرافی بازیگران را در بازیگر ۳۶۰ دنبال کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا