آتش و باد نام سریالی است که در کنداکتور نوروز و رمضان شبکه سه قرار گرفت. این سریال که یک سریال در ژانر تاریخی است توسط مجتبی راعی کارگردانی شده و از روز اول فروردین 1402 پخش میشود. اینجا خبرهای مربوط به سریال آتش و باد و همینطور اطلاعاتی را که تاکنون از حاشیه و اصل سریال آتش و باد منتشر شده میخوانید.
کارگردان سریال آتش و باد چه کسی است؟
خلاصه داستان و موضوع سریال آتش و باد چیست؟
اسامی بازیگران سریال آتش و باد در نقش های اصلی چیست؟
مشخصات سریال آتش و باد
نام سریال | آتش و باد |
کارگردان | مجتبی راعی |
تهیه کننده | حسن نجاریان |
ژانر | تاریخی |
تاریخ انتشار | جمعه ۲۶ اسفندماه ساعت ۱۹ |
توزیع کننده | شبکه سوم سیما |
لیست بازیگران سریال آتش و باد
- حسین محجوب
- محمود پاکنیت
- لاله اسکندری
- نادر فلاح
- فرخ نعمتی
- سهیلا رضوی
- قاسم زارع
- داریوش کاردان
- میرطاهر مظلومی
- رامین ناصرنصیر
- مهدی فقیه
- کریم اکبری مبارکه
- صدرالدین حجازی
- بیوکمیرزایی
- مهران نائل
- جواد قامتی
- ابراهیم برزیده
- سیامک اشعریون
- پرویز بزرگی
- علی جاویدفر
- محمد حاج حسینی
- فرشید صمدیپور
- محمدرضا راد
- حسن محمودی
- مجتبی واشیان
- امیر کسارنژاد
- ساقی عسگری
- سارا اشتری
- امیر زمستانی
- سودابه علیپور
- نجات علی مرادی
- سیامک حلمی
- آرمین ترکمندی
- علی حسن ناصری
- ذبیح ذبیح پور
- علی نجاریان
- زهرا برومند
- ایوب دمان
- امیر نداف فر
- عباس براری
- رضا درم کزین
- ابوالفضل حاجی علیخانی
- مجید یاراحمدی
- مهرانهادی
- جواد عاقبت بین
- حسن زارع
- محمودرضا بهرامی
- علی عطایی
- سیامک نظری
- مرتضی ستارپور
- محمد نادرخانی
- فیروز حیدرزاده
- سجاد مومنی
- رضا سیدی
محمود پاک نیت، بازیگر نقش فتحالله خان نیز با اشاره به علاقهمندیاش به بازی در نقشهای تاریخی گفت: فتحالله خان، شخصیت جاهطلبی است که همراه با حاکم فارس مسیر قصه را پیش میبرد و البته در بخشی از قصه، مخاطب شاهد رفتار درست او خواهد بود تا وجوه مختلف این شخصیت را بشناسد.
فرخ نعمتی نیز که نقش مباشر خان را در این سریال بازی میکند، درباره این نقش گفت: این نقش بهدلیل چندلایه بودنش برایم جذاب است و مطمئنم اولین همکاریام با آقای راعی، خاطرهانگیز و به یادماندنی خواهد بود.
صدرالدین حجازی نیز که در نقش شوکت خان یکی از مهمترین نقشها را برعهده دارد، گفت: تحقیق و پژوهش مجتبی راعی و نگارش عبدالرسول گلبن و منصور براهیمی به این اثر اعتبار بخشیده است و من در مقام بازیگر از قوت قلم و دلنشینی آن لذت بردم.
عوامل سریال آتش و باد
- نویسندگان : منصور براهیمی ، عبدالرسول گلبن ، مجتبی راعی
- کارگردان : مجتبی راعی
- مدیر فیلمبرداری : ایرج عاشوری
- مدیر تولید : طاهر امانی
- طراح گریم : مجید اسکندری
- صدابردار : محمد مختاری
- طراح صحنه : اصغر نژادایمانی
- طراح لباس : ژاله زکی زاده
- سرپرست گروه کارگردانی : حسن نجفی
- دستیار کارگردان : صدرالدین صدرایی
- منشی صحنه : یاسمن کفایتی
- مدیر برنامه ریزی : پرویز توتونچی
- گروه کارگردانی : رضا محمدی ،رسول بابایی
- مجری دکور : رحیم منصوری
- جلوه های ویژه میدانی : محمدرضا ترکمان
- جلوه های ویژه کامپیوتری : بهنام خاکسار
- گروه تولید : محمد صالحی ، محمدرضا حکیم پناه
- مدیر تدارکات : مسعود نوروزبیگی
- دستیار اول طراح صحنه : محمد بصیرتیان
- دستیار فیلمبردار : سیروس کفاش
- تامین تجهیزات فنی و دوربین : امیر زمستانی
- گروه فیلمبرداری : ایمان وطن پور ، مهدی شیردل ، امید غلامی ، عرفان عاشوری ، میلاد نی آبادی ، منصور مظلومی نژاد
- عکاس : مرتضی اکبری
- مستند پشت صحنه : مجید یزدانی
- مدیر صحنه : پویان مرادی
- گروه صحنه و دکور : عزیزالله اکبری ، ماشالله گلی یارعزیز ، محمد پورشریف علیزایی ، علی اکبری ، نوشاد مرادی ، مهیار ایران نژاد ، امیر محمدی ، ولی محمدی ، احمد صمدلو ، یارمحمد جمشیدی ، محمد آبیل نژاد
- گروه لباس : سحر سطوت ، فتانه باغستانیان ، قادر بحری آوارسی
- گروه گریم : عنایت الله آهنگر
- گروه تدارکات : اسمعیل فتاحی ، فرشید حسنی ، روح الله کریمی
- مالی و اداری : زینب رضوانی ، مهدیه حاجی حسینی
- پزشک صحنه : محمد کیانی نیستانکی ، زهرا واعظی
- تامین هنروران : عشرت الملوک عظیمی ، عباس قهرمانی
- تامین آکساسوار صحنه : خیرالله حسینی ، رحیم معماری گودرزی
- تامین احشام صحنه : حسن طاووسی
- گروه نقلیه : جواد عاقبت بین ، امیر اکبری کلخوران ، اردشیر پارسا ، احمد رفیعی ، احمد توحیدلو ، ابوالفضل کهندانی ، اصغر فلاح ، حسین سلطانلو ، محمد ترابی ، محمد نخستین
- تهیه کننده : حسن نجاریان دریانی
معرفی مجتبی راعی کارگردان سریال آتش و باد
مجتبی راعی از کارگردان های با سابقه و خوشنام کشورمان است که در سال در سال ۱۳۳۶ در اصفهان در شهر دهق به دنیا آمد و تحصیلات مقدماتی خود را در همان جا گذراند. پس از پایان تحصیلات مقدماتی وارد دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر شد و در رشته کارگردانی سینما فارغ التحصیل گردید.
در حال حاضر راعی ساکن تهران است و در فعالیت هایی نظیر فیلمنامه نویسی، کارگردانی و تدریس سینما مشغول به کار می باشد. از ساخته های این کارگردان می توان به مواردی نظیر سریال آتش و باد(۱۴۰۰)، ترنج (۱۳۹۱)، عصر روز دهم (۱۳۸۷)، سفر به هیدالو (۱۳۸۴)، صنوبر (۱۳۸۰)، جنگجوی پیروز (۱۳۷۷)، تولد یک پروانه (۱۳۷۶)، غزال (۱۳۷۴)، جای امن (۱۳۷۲)، تونل (۱۳۷۱)، تابستان ۵۸ (۱۳۶۸) و انسان و اسلحه (۱۳۶۷) اشاره کرد.
معرفی سریال آتش و باد
مجتبی راعی پس از سال ها دوری از سینما و تلویزیون، وقتی فیلمنامه «آتش و باد» نوشته منصور براهیمی و عبدالرسول گلبن را دید، پسندید و مقدمات تولید آن را با نام «جشن سربرون» آغاز کرد.
پخش این سریال نوروز امسال در شبکه سه شروع شد و بزودی به پایان می رسد. داستان «آتش و باد» در ایلات استان فارس در دوران مشروطه روایت می شود اما اشارات به شخصیت ها و طوایف، حاصل تخیل سازندگان و الزام درام است. حتی گویش مورد استفاده، خاص خود سریال است. «آتش و باد» داستان مشروطه را از دریچه زندگی ایلات روایت میکند و برای این هدف، از مواد اولیه های درام مثل عشق، رقابت، جنگ و … بهره می برد.
سریال در قالب کاراکتر «مستر نوئل» ظلم و خباثت انگلیسی ها در قبال ایران را نیز نمایش می دهد و اشاره ای درست به دلیری و وطن پرستی قوم بختیاری می کند. اختلافات میان ایلات و نیز مقابله با انگلیسی ها که منجر به جنگ می شود، «آتش و باد» را در بخش های زیادی شبیه آثار موسوم به وسترن کرده. یعنی فارغ از قصه و موضوع، ساختار سریال که مبتنی بر جنگ در کوه و بیابان است، این ژانر را یادآور می شود. «آتش و باد» خالی از ایراد نیست اما جزو محصولات موفق سال های اخیر تلویزیون قرار می گیرد و به مخاطب احترام می گذارد؛ چون هم داستانش سرگرم کننده است؛ هم موضوعی مهم دارد و هم ساختارش قابل توجه است.
تولید سریال
ضبط موسیقی استودیویی و تدوین سریال «آتش و باد» به پایان رسیده و دیگر مراحل پس تولید این سریال نیز رو به اتمام است.این سریال از جمله پروژههای الف ویژه تلویزیون است که تصویربرداری آن از سال 1398 آغاز شد و حالا بعد از گذشت چهار سال آماده پخش شده است.
لوکیشن های سریال مربوط به سکانس های مختلفی نظیر منزل قوام، کنسولگری انگلیس، بازار شیراز و کوچه و گذر آن است و بخش های دیگر هم در شهرک سینمایی غزالی فیلمبرداری شده است. فیلمبرداری قسمت های کوهستانی سریال هم در جاده امام زاده داوود در اوج برف و سرمای شدید صورت گرفت.
در مجموع فیلمبرداری سریال 27 ماه طول کشید و با توجه به این که که مراحل فیلمبرداری در اوج کرونا بود، بازیگران و عوامل فیلم لحظات سختی را سپری کردند، اما به گفته تهیه کننده سریال، از آن جایی که بیشتر عوامل تولید واکسینه شده بودند، خدا را شکر مشکلی به لحاظ کرونا به وجود نیامد.
البته عوامل سریال همراهی و همکاری بسیار خوبی با یکدیگر داشتند و همین امر باعث شد تا پروژه پایان خوبی داشته باشد و در همین راستا تنها هدف این گروه، دیده شدن این سریال تلویزیونی است تا خستگی آن ها رفع شود و با استقبال خوب مخاطبین رو به رو گردند. لازم به ذکر است، ساخت 5 فصل از این سریال پیش بینی شده است. اما در حال حاضر فقط یک فصل آن به اتمام رسیده و تولید فصل های دیگر این مجموعه تلویزیون به بازخورد مردم پس از پخش آن و درخواست صدا و سیما برای ساخت فصل های بعدی، بستگی خواهد داشت.
خلاصهٔ داستان سریال آتش و باد
این سریال ورق جدیدی از تاریخ را به نمایش می گذارد. به گونه ای که در آن نگاهی به وقایع و رویدادهای تاریخی در دوران مشروطه می اندازد. هم چنین در سریال، کمپ انگلیسی ها با کاراکتری به نام مستر نوئل انگلیسی، خانه قوام، بیمارستان مرسلین، خانه حاج آقا ضیاء، انجمن محمدیه و کوچه های شیراز و بخش های کنسولگری انگلیس را در محور ماجراهای بهادرخان (حسین محجوب) خواهیم دید.
در خلاصه داستان سریال آتش و باد آمده است: «بهادر کدخدای ایل پوسان با کدخدای طایفه همسایه سرخو رقابت و مخالفتی دیرینه دارد. مدتی است آتش کینهها خاموش شده است تا اینکه سرخو با اعتماد به نفس به خواستگاری دختری زیبا و کم سن و سال بهادر جهان پسند میآید. غافل از اینکه قرار است مدتی بعد جهان پسند به عقد پسرعمویش درآید. بهادر قاطعانه با این وصلت مخالفت میکند. زخمهای کهنه سرباز میکنند. هر دو طایفه از کدخدای خود حمایت میکنند. درگیری ابعاد بزرگتری مییابد و بهادر تلاش بزرگی را آغاز میکند.»
«آتش و باد» به سفارش سیما فیلم تولید شده است و به روایت دوران قبل از مشروطه میپردازد.
زمان پخش و تعداد قسمت های سریال آتش و باد
این سریال از جمعه ۲۶ اسفندماه ساعت ۱۹ به روی آنتن شبکه سه سیما خواهد رفت. بازپخش این مجموعه ساعت ۲۳:۴۵ و ۱۰:۴۵ دقیقه است
باید بگوییم کـه مجموعه تلویزیونی آتش و باد در ۴۵ قسمت بـه سفارش سیما فیلم تولید شده اسـت اما اختصاص کنداکتور نوروز و رمضان به سریال به کوتاهتر شدن زمان هر قسمت و افزایش تعداد آنها به 58 قسمت منجر شده است.البته سازندگان این سریال اعلام کرده اند کـه اگر پخش با موفقیت مواجه شود، میتواند تا 4 یا 5 فصل هم ادامه داشته باشد و بازیگران جدید هم بـه این سریال اضافه شوند.
روایت کارگردان «آتش و باد» از مشکلات تولید سریال و چگونگی بازنمایی وقایع تاریخی در آن
مجتبی راعی، کارگردان سریال «آب و آتش» گفته که برای ضبط بخشهای مرتبط با فصل بهار قصد داشتهاند از کوههایی نزدیک به کن استفاده کنند اما بنیاد مستضعفان هزینه سنگینی برای آنها بریده است. او توضیح داده: «تاخیر در کار باعث شد که ما در فصل زمستان سکانسهای بهاری ضبط کنیم. بازیگران مجبور بودند که در سرما لباس فصل بهار به تن کند؛ چندین بار عوامل به شدت مریض شدند. برایمان عجیب بود که یک نفر با ملت و کشور خود این کار را بکند. البته تا حدودی طبیعی است که فرد بدون تخصص که مدیر روابط عمومی شده تصمیمات اقتصادی بگیرد.»
راعی درباره بازنمایی وقایع تاریخی در سریال «آتشوباد» گفته: «سعی کردیم تاریخ را شرافتمندانه نشان دهیم یعنی تخیل نکردیم و گروه نویسندگان تحقیقات میدانی بسیاری انجام دادند. در مرحله تحقیق و پژوهش با آدمهای مسن که در کودکی و نوجوانی زندگی عشایری را تجربه کردهاند صحبت و درباره رسم و رسوم از آنها پرس و جو کردیم.»
بخشی از وقایع تاریخی این سریال از دوران مشروطه گرفته شده و راعی در این باره به نکات مهمی اشاره کرده: «عشایر در گذشته وقتی بافت قالی تمام میشد آن را از دار آزاد و سربرون میکردند یعنی اتمام آن را کمال میدانستند. از طرفی در دوران مشروطیت مسئله نفت و مشروطه خواهی به صورت همزمان در کشور به جریان میافتد، بنابراین نیروی خارجی در ایران یا باید اجازه میداد که مشروطیت به معنای کامل صورت بگیرد که در آن صورت باید نفت را از ایران خریداری میکرد یا اینکه مشروطیت را کنار میزد و نفت را رایگان میبرد. آنها راه دوم را انتخاب کردند و این انتخاب روی زندگی مردم ایران تاثیر گذاشت. بنابراین روایت این حوادث برایم جذاب بود.»
راعی در گفتههایش به سختیهای تولید این سریال اشاره کرده:«صحنههای سخت بسیاری داشتیم و در همه صحنهها پس زمینه زندگی ایلی در جریان بود. مدیریت این صحنهها وقت گیر است و از طرفی کار اکثراً دوربین روی دست بود. خوشبختانه با تلاش گروه منسجم و کاربلد سختیها را راحت پشت سر گذاشتیم.»
درباره انتخاب بازیگران سریال هم گفته: « خوشبختانه بازی بازیگران اصلی کاملا باورپذیر است. با تعدادی از بازیگران مثل محمود پاک نیت در سریالهای قبلی تجربه همکاری داشتیم. دلیل انتخاب دوباره برخی از بازیگران این است که توانایی بالایی دارند و در صحنه کمک میکنند. همچنین اخلاق فردی آنها هم به گونهای نیست که بخواهند در کار موانع ایجاد کنند. خوشبختانه زبان همدیگر را متوجه میشویم.»
«آتش و باد» آخرین یادگار کریم اکبری مبارکه
«آتش و باد» عنوان سریال ویژه نوروز و رمضان شبکه سه است که در ژانر تاریخی برای پخش در این ایام آماده پخش شده است. این سریال آخرین یادگار زنده یاد کریم اکبری مبارکه است که در آن نقش کاراکتری به نام «آسد ممد» را ایفا کرده است.
این بازیگر فقید که مخاطبان او را بیشتر با نقش آفرینی ابن ملجم مرادی در سریال «امام علی» به یاد میآورند، آبان ۹۹ در حالی که در «آتش و باد» بازی میکرد، به علت ابتلا به کرونا در سن ۶۸ سالگی دار فانی را وداع گفت.
گلایه بازیگر «آتش و باد» از عملکرد تلویزیون در قبال این سریال
سریال «آتش و باد» به کارگردانی مجتبی راعی یکی از آثار تاریخی قابلقبول چند وقت اخیر تلویزیون است. لاله اسکندری، بازیگر این سریال در مصاحبه با ایسنا از وضعیت پخش این سریال گلایه کرده است.
اسکندری از پایین بودن حجم تبلیغات سریال «اتش و باد» گلایه کرده و گفته: «آدم فکر میکند شاید خود تلویزیون هم تمایلی به دیده شدن این مجموعه ندارد وگرنه برای مجموعهای که سالها برایش زحمت کشیده اینطور رفتار نمیکند. ما در یک دهه گذشته تولید چندانی در حوزه تاریخی نداشتیم و انتظارمان از تلویزیون این است که حداقل حمایت بیشتری از این سریال به عنوان یک سریال تاریخی پرزحمت میکرد اما متاسفانه تلویزیون در روزگاری که رقیب پروپاقرصی مثل پلتفرمها دارد، دچار اشتباه میشود.»
او تاکید کرده: «به شخصه به عنوان یک هنرمند از میزان تبلیغات سریال بسیار ناراضیام. حتی خود مطبوعات هم برای سریال ما کاری نکردند؛ در حالی که برای سریالهای دیگر که نام نمیبرم آنقدر تبلیغ میکنند که حساب و کتاب ندارد. به نظرم ضعف از خود تلویزیون است و شاید نمیخواهد این سریال دیده شود.»
اسکندری معتقد است روش تلویزیون در قبال پلفترمها اشتباه است. او گفته: «نمیدانم دوستان سیاستشان چیست. اگر قرار است شما (مدیران تلویزیون) رقابت سالمی با پلتفرمها داشته باشید، این راهش نیست. کار رقابت به جایی رسید که آمدند ساترا را ایجاد کردند؛ به جای اینکه خودشان را به یک رقابت نزدیکتری ببرند گفتند آنها هم باید بیایند زیر چتر ما و از ما تبعیت کنند. تلویزیون باید تولیداتش را آسیب شناسی کند که چرا با ریزش مخاطب مواجه شده است اما تلویزیون به جای آسیب شناسی می خواهد همه را زیر چتر خودش بگیرد و با استانداردهای خودش تولید کند.»
اسکندری درباره ریتم کند سریال گفته: «آتش و باد» این پتانسیل را دارد که ماندگار شود. البته به عنوان یک بازیگر خیلی به ریتم کار معتقدم و به نظرم باید کمی ریتم سریال تندتر میشد ولی فارغ از آن، باز هم پتانسیل ماندگار شدن را دارد اگر در شرایط مناسبتری پخش میشد یا با تبلیغات بهتری روی آنتن میرفت.»
اسکندری به سختیهای نقش بیبیکتایون هم اشاره کرده و توضیح داده: «بزرگترین چالشم در اجرای نقش بود؛ چون باید طوری بازی میکردم که بیننده مرا باور کند. پذیرش من به عنوان یک زن قدیمی با آن ویژگیها اینکه تصنعی نشوم و بازیام به دل مخاطب بنشیند و به نقش بیاید خیلی برایم مهم بود. تجربهای که در «سرزمین کهن» داشتیم و سرنوشتی که برای سریال به وجود آمد، ناخودآگاه آتش و باد را به این سمت برد که اصلاً قوم یا ایل خاصی را معرفی نکنیم و کار لهجه نداشته باشد. این اتفاقات خیلی کار ما را سختتر می کرد چون لهجه خیلی وقتها کمک میکند ولی ما این را هم نداشتیم. علاوه بر اینکه کار در شرایط بسیار سختی ساخته شد. ما دو سال عمرمان را در جاده های شمال در کوهها گذاشتیم. از ۵۰ درجه بالای صفر کار کردیم تا منفی ۲۰ درجه. در برف، سرما و گرما. عوامل پشت صحنه واقعا روزهای سختی را گذراندند.»
بیوگرافی بازیگران سریال آتش و باد
حسین محجوب
حسین محجوب نویسنده، کارگردان، تهیه کننده و بازیگر محبوب و مطرح تئاتر، سینما و تلویزیون ایرانی متولد ۱۰ مرداد ماه سال ۱۳۲۷ کـه همین حالا وی ۷۲ سال سن دارد ودر شهر زیبای رشت چشم بـه جهان گشوده اسـت. این هنرمند با استعداد بعد از گرفتن مدرک دیپلم وارد عرصه تئاتر شد. باید بگوییم کـه آقای حسین محجوب سالها پیش ازدواج کرده و دو فرزند پسر بنام هاي هومن و سیلوش دارد.
محمود پاک نیت
محمود پاک نیت زاده ۱۰ دی ۱۳۳۱ در شهر کازرون اسـت. محمود پاک نیت، بازیگر سینما و تلویزیون می باشد. بـه گفتۀ خودش با شنیدن صدای اکبر مشکین، بـه گویندگی رادیو علاقهمند شد، اما سرنوشت وی را بـه سمت بازیگری سوق داد. از هفده سالگی وارد عرصه تئاتر شد. از سال ۱۳۶۷ بـه فعالیت در عرصه سینما و تلویزیون پرداخت و موفق بـه اخذ درجهٔ یک هنری گردید. با مجموعه پرطرفدار روزی روزگاری بـه محبوبیت دست یافت.
لاله اسکندری
لاله اسکندری همین حالا ۴۳ سال دارد و دانش آموخته رشته طراحی گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز میباشد. نخستین کار سینمایی لاله درسال ۱۳۸۷ و بازی در فیلم سینمایی «متولد ماه مهر» بـه کارگردانی احمد رضا درویش بودو در تلویزیون نیز با سریال «خاک سرخ» کاری از ابراهیم حاتمی کیا شناخته شد. وی متاهل اسـت و همسر ساسان فیروزی می باشد.
داریوش کاردان
وی متولد ۲۷ بهمن ۱۳۳۶ در ابهر زنجان اسـت. او بازیگر، گوینده، دوبلور، کارگردان، مجری و طنزپرداز تلویزیون و فارغ التحصیل مقطع لیسانس رشته کامپیوتر از دانشگاه شهید بهشتی اسـت. این هنرمند بخاطر داشتن لحن انتقادی در اجرای برنامههاي رادیو و تلویزیونی معروف شده اسـت. پس ازآن درسال ۱۳۷۲ با برنامه نوروز ۷۲ بـه کارگردانی و نویسندگی خودش در تلویزیون دیده و شناخته شد.
نادر فلاح
نادر فلاح متولد ۱۴ شهریور ۱۳۵۲ در کرمان، بازیگر و کارگردان سینما، تئاتر و تلویزیون اهل ایران اسـت. نادر فلاح دارای تحصیلات لیسانس ادبیات نمایشی «۱۳۷۸» از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی تهران و فوق لیسانس کارگردانی نمایش «۱۳۹۰» از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران اسـت. آقای نادر فلاح در دانشگاه و آموزشگاههاي بازیگری، تدریس می کند.
فرخ نعمتی
فرخ نعمتی متولد ۱ آذر ۱۳۳۰ در تهران، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایرانی اسـت. خانواده پدری و مادری فرخ نعمتی اصالتا طالقانی هستند. وی دارای لیسانس مدیریت اقتصادی اسـت. حضور فرخ نعمتی در ولایت عشق سال 1375 در نقش امام رضا «ع» بود کـه با این کـه چهره اش مشخص نبود اما صدای ناب او تا همیشه در یادها ماندگار شد. فرخ نعمتی و همسرش سهیلا رضوی یکی از زوج هاي موفق سینمای کشورمان هستند.
سهیلا رضوی
سهیلا رضوی متولد ۹ شهریور ۱۳۳۳ در تهران بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون اهل ایران اسـت. خانم سهیلا رضوی کار خودرا بازی در تئاتر شروع کرد ودر سال 1366 با سریال گرگ ها بـه کارگردانی داوود میرباقری وارد قاب تلویزیون شد. و با بازی در سریال شبکه خانگی شهرزاد بـه شهرت رسید. او همسر فرخ نعمتی میباشد. ماحصل این ازدواج 2 پسر میباشد کـه پسر اولشان درسال 55 و پسر دومشان درسال 61 متولد شد.
میرطاهر مظلومی
میرطاهر مظلومی بازیگر و دوبلور متولد ۷ اسفند ۱۳۵۳ در اردبیل اسـت. او لیسانس تئاتر دارد ودر سینما، تلویزیون، تئاتر، دوبله و نمایش خانگی فعالیت داشته اسـت. باید بگوییم کـه آقای میرطاهر مظلومی متاهل اسـت و همسرس شهلا مقدمی نام دارد. این زوج درسال ۱۳۷۷ ازدواج کردند ودر سال ۱۳۸۴ صاحب دختری بنام ستایش شدند. خانم مقدمی متولد سال ۱۳۵۸ و دارای لیسانس حسابداری اسـت.
آتش وباد هیچ سنخیتی با عشایر استان فارس ندارد
اول که عشایر در طبیعت زندگی میکند
وطبیعت در فیلمهای برگرفته از زندگی عشایر بسیار مهم است
ولی در اتش وباد با توجه به جغرافیای فیلم که در جایی غیر از استان فارس میباشد دیدن سریال برای اهالی فارس وعشایر آن ملال آور است
دوم عشایر استان فارس ایل بزرگ قشقایی بوده و بختیاریها از شیراز خیلی فاصله دارند وکلا مسیر آنها استان چهارمحال و خوزستان بوده و با شیراز ارتباطی ندارند
سوم در سریال هیچ اشاره به نام ، طوایف و خوانین آن دوره ایل قشقایی که از قضا چهره های موجهی هم بوده اند نشده است
چهارم موسیقی سریال و تیتراژهای آغازین و پایانی آن هم بختیاری بوده
سازنده ان میتوانست از موسیقی قشقایی استفاده کند
پنجم اینکه به نظر میرسد هنوز در هیچ فیلم یا سریالی حق ایل قشقایی این قوم وطن پرست وسلحشور ادا نشده است
سازندگان اینگونه آثار هیچ مشاوری جهت کیفیت کار انتخاب نمیکنند
این سریال خیلی جذاب بود ولی وقتی از فضای دوران مشروطه فیلم ساخته میشود و حضور و اثر گذاری علما در آن دیده نمیشود، فیلم ناقص است و خلا نمایش ارتباطات اعتقادی در این فیلم دیده میشود
مورد بعدی هم آمده نبودن فیلم و عقب افتادن های مکرر پخش فیلم بود که نارضایتی علاقه مندان را بدنبال داشت
ولی در عالی بود دست میزاد
با کمال تاسف زیر تیغ سانسور،مجموع دست اندرکاران ساخت یه چیزکی سر هم کردن
فیلم خوبی بوداولش ولی بعدهی ساعت پخششوبرافوتبالو برا پخشهای دیگه خیلی اینوراونورکردن بعضی وقتها هم بخاطرمناسبتهادوسه شب پخش نمیشد وحتی برای هیچ مناسبتیم چندشب پخش نمیشدبعدچندشبم بازتکرارقسمتهاش بوداین بودکه دیگه بخیال نگاه کردن بهش شدم دیگه خستم کردانقدرپخش نمیشدوهی ساعت پخشش عوض میشدوهی تکرارقسمتهاش بودنخواستیم اقاارزونی خودتون
با عرض سلام
واقعا برای پخش این سریال با چنین محتوای ضعیفی متاسفم،به امید پخش سریال های بهتر
واقعا سریال هایی که اداب و فرهنگ اقوام ایران زمین را نشون میده خیلی کم شده ، سریال هایی همچون این سریال ، سریال روزی روزگاری و… واقعا به دل همه مردم میشینه ، خداقوت و تشکر ❤️
اخرش قوام در تاریخ که به دست کسی کشته نمیشه چرا کشته شد؟
کشدارشد و تلخ بخشی ازتاریخ ملتهب ایران بود🙏خداقوت🌹
آخه این داستان تاریخی بود خودتون نفهمیدید چی درست کردین با کیفیت پایین انگار زمان قاجار بود فیلم ساختین داستان بی سر وته آبروی ایل بختیاری هم بردین آقا نسازین از لر و بختیاری باد نیستین فقط فیلم اوشین و دوبله کنید
50 روز وقت گذاشتم این فیلم و نگاه کردم اولش خوب بود از وسط تا آخرش مضخرف بود نتونستی کار کنی آدم از فیلم چشت بگیره فکر کنم خیالات نویسنده و کارگردان بود نکنید آقا تاریخ بختیاری و به گند نکشید ما بهترین مبارزا رو داشتیم توی سنگسر توی لرستان و و جنوب خجالت بکشید بااین سریالهای کانالهای بیخود تلویزیون
به همه عوامل سریال آتش و باد خسته نباشید میگم و از جناب کارگردان جناب استاد مجتبی راعی عزیز تشکر میکنم که به بنده حقیر علی محمدی خیلی لطف و اطمینان کردند و نقش منشی طبیب رو با افتخار در کنار اساتید و بزرگان سینما بازی کنم و تجربه گرانبها کسب کنم..پاینده باشید 👏👏👏👏
اینکه قسمت آخرش رو دیدم و واسه اینکه این سریال تموم شد اشک ریختم طبیعیه؟؟😢😢😢
لااقل کارگردان گرامی یک تحقیق چیزی درباره نوع رفتار و موسیقی مردم و رفتار شناسی مردم فارس می کرید
عالی بود این سریال و باورپذیر و نزدیک به واقعیت ❤️❤️
واقعا سریال قشنگی بود فقط حیف که هم تو ساعت خوبی پخش نمیشد هم اینکه تبلیغاتش ضعیف بود زیاد معروف نشد وگرنه از نظر کیفیت در حد مختارنامه بود قشنگ
خیلی کش اومداین سریال ولی قصه جدیدازسریال های تاریخ تلویزیون بود خیلی جاها خندیدیم وگریه کردیم 🌹💔 بیشتر برای تاریخ قاجاروشاهکارهاشون خداقوت💚🙏
یه خسته نباشید اول به کارگردانی سریال جناب استاد راعی عزیز و همه عوامل مخصوصا اساتید گریم و طراح لباس و صحنه و همه و همه عزیزانی که در ساخت این سریال زیبا دخیل بودند باید گفت .