فیلم فسیل فیلمی ایرانی در ژانر کمدی به کارگردانی کریم امینی، نویسندگی حمزه صالحی و تهیهکنندگی سید ابراهیم عامریان است. در این مطلب، خبرهای مربوط به فیلم فسیل و همینطور اطلاعاتی را که تاکنون از حاشیه و اصل فیلم فسیل منتشر شده میخوانید.
کارگردان فیلم فسیل چه کسی است؟
خلاصه داستان و موضوع فیلم فسیل چیست؟
اسامی بازیگران نقش اصلی فیلم فسیل چیست؟
مشخصات فیلم فسیل
نام فیلم | فسیل |
نویسنده | حمزه صالحی |
تهیهکننده | سید ابراهیم عامریان |
کارگردان | کریم امینی |
ژانر | کمدی |
سال تولید | 1399 |
توزیع کننده | فیلمیران |
تاریخهای انتشار | ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ |
مدت زمان | ۱۰۸ دقیقه |
فروش گیشه | ۴۰٬۸۸۵٬۵۷۶٬۰۰۰ تومان |
رده سنی | مناسب برای سنین بالای 14 سال |
دانلود رایگان فیلم فسیل
فیلم سینمایی «فسیل»، یکی از فیلمهای انتخاب شده برای اکران نوروزی سال ۱۴۰۲ است و این فیلم قرار است از روز ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱ بهصورت همزمان در سینماهای سراسر کشور اکران شود.
بعد از اکران سینمایی فیلم «فسیل»، این فیلم در شبکه نمایش خانگی توزیع میشود.
لیست بازیگران فیلم فسیل
- بهرام افشاری در نقش اسماعیل عمویی
- هادی کاظمی در نقش سعید
- ایمان صفا در نقش صفا
- الناز حبیبی در نقش فرنگیس
- الهه حصاری در نقش پری عمویی
- بابک کریمی در نقش خسروی
- سید جواد هاشمی در نقش داوودی کیا
- غلامرضا نیکخواه در نقش آقا تیمور پدر فرنگیس
- سمانه منیری در نقش فتانه
- امید روحانی در نقش پدر اسماعیل
- علیرضا استادی در نقش کارگردان فيلم
- مجید شهریاری در نقش دکتر
- قاسم زارع در نقش رئیس گروه سرود
- خشایار راد در نقش رییس برنامه رنگارنگ
- میثاق جمشیدی در نقش مجری برنامه رنگارنگ
- رهام حیدرعلی در نقش اسماعیل پسر سعید و پری
- پارسیا شکوری فر در نقش پسر خسروی
عوامل فیلم فسیل
- نویسندگان: کریم امینی، علی باطنی، آرمین طهماسبی (فیلمنامه اولیه)، حمزه صالحی (فیلمنامه نهایی)
- کارگردان: کریم امینی
- تهیه کننده: سید ابراهیم عامریان
- عرفان بهکار
معرفی کارگردان فیلم فسیل
کریم امینی با نام کامل کریم محمدامینی متولد ۳ اردیبهشت ۱۳۶۵ در تهران، بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی است.
پدربزرگش (خسرو محمدامینی) از بازیگران شناخته شده تئاتر بود، وی تحت تأثیر پدربزرگ به هنر تئاتر، سینما و بازیگری علاقهمند شد؛ سال ۱۳۹۲ با فیلم سینمایی خوابزدهها سینما را تجربه کرد، اما حضورش در سریال پرده نشین باعث شهرتش شد؛ امینی در فیلمهای سینمایی پاسیو، اگزما، ایتالیا ایتالیا، آب نبات چوبی، نیمه شب اتفاق افتاد، پیاده و سریالهای روزگار، دیگری، عقیق، تعبیر وارونه یک رویا، باغ بی روزنه و سارقان روح نیز نقش آفرینی کرده است، فیلمهای سینمایی دشمن زن و گربه سیاه از ساختههای او هستند.
معرفی فیلم فسیل
داستان فیلم فسیل
اسی، حسن و صفا، که عضو گروه خوانندگی بلک داگز هستند، برای معروفیت و موفقیت نقشههای زیادی دارند؛ اسی و حسن به دنبال این هستند که با اجرا در مقابل شاه، به معروفیت برسند و صفا سعی میکند با سرودن ترانههای اعتراضی، محبوبیتی بین مردم کسب کند. آنها به خاطر ترانهای اعتراضی که برای خلق ستمدیده میخوانند، به زندان ساواک رفته و مجبور میشوند برای آزادی، ترانههایی برای اعلی حضرت بخوانند.
دست بر قضا و طی تصادفی، اسی به کما میرود و ده سال بعد به زندگی باز میگردد. او بعد از به هوش آمدن متوجه میشود که شاه فرار کرده و جمهوری اسلامی بر سر کار آمدهاست، همچنین فرنگیس، نامزدش، ازدواج کرده و حسن به کمیته و صفا به مجاهدین خلق پیوستهاست. او که پیش از کما، به دنبال معروفیت و مطرحشدن از طریق نزدیکشدن به شاه بود، حالا مورد اتهام بسیج قرار گرفته و رفتارش زیر ذرهبین است.
اسی به سراغ فرنگیس میرود و متوجه میشود که او طلاق گرفته، پس او را از پدرش خواستگاری کرده و با او ازدواج میکند. در شب عروسی اسی، بین صفا و حسن که در دو گروه مقابل هم قرار دارند، درگیری صورت میگیرد و به سبب آن باز هم اسی به کما رفته و در دهه 80 شمسی، چشم باز میکند….
رکورد فروش فیلم «فسیل» در نوروز 1402
ابراهیم عامریان، تهیهکننده فیلم «فسیل» که سالهای پیش فیلمهای «انفرادی» و «دینامیت» هم به تهیهکنندگی او پرفروش شده بود، در مصاحبه با مهر از کیفیت فیلم «فسیل» دفاع کرده و گفته: «در دو مقطع ثابت کردهام که وقتی فیلمی خوب باشد و مخاطب با آن ارتباط برقرار کند، چه سیل باشد، چه کرونا باشد و چه نوروزی که در سومین روزش ماه مبارک رمضان آغاز میشود، فروش خوبی خواهد داشت و مردم برای دیدن آن به سینما میآیند. ما با «دینامیت» ثابت کردیم که در اوج کرونا هم مردم به سینما میآیند. با «فسیل» هم ثابت کردیم در شرایطی که هیچ صاحب فیلمی تمایلی به اکران فیلمش نداشت، میتوان مورد استقبال مخاطب قرار گرفت.»
عامریان گفته همزمانی ماه رمضان با نوروز روی فروش فیلمش تاثیر داشته: «طبیعتاً اگر نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان نبود و آن عده از مردم که به دلیل روزه بودن در طول روز به سینما نمیآیند هم میتوانستند در تمام سانسها به تماشای فیلم بنشینند، فیلم ما شرایط متفاوتی داشت. نمیتوان گفت این شرایط روی تعداد مخاطبان فیلم تأثیر نداشته است اما قرار نیست همیشه در شرایط ایدهآل فیلممان را اکران کنیم. در عین اینکه در همین شرایط هم فکر میکنم در ۹۰ درصد سانسهایی که داشتیم، سالنهایمان پر از مخاطب بوده است.»
عامریان گفته بعد از «دینامیت» و «انفرادی»، برای «فسیل» هم برای تبلیغات تلویزیونی اقدامی نکرده. او توضیح داده: «واقعیت این است که ما برای تبلیغات تلویزیونی فیلم اساساً اقدامی نکردیم چرا که پیشتر برای فیلمهای دیگر اقدام کرده و به نتیجه نرسیده بودیم. در سه چهار فیلم اخیر بنده تلویزیون همکاریای برای پخش تبلیغات نداشت. هم «دینامیت» و هم «انفرادی» بدون تبلیغ تلویزیونی اکران شد و این بار هم ما خودمان اقدامی برای مذاکره با تلویزیون نداشتیم. با توجه به ظرفیتهایی که در فضای مجازی برای تبلیغ فیلمهای خود در اختیار داریم دیگر نیازی به تلویزیون هم نداریم.»
او گفته تلویزیون حاضر به پخش فیلمهای «تگزاس 1 و 2» نیست: «ما امتیاز پخش دو فیلم «تگزاس ۱» و «تگزاس ۲» را در ازای دریافت تیزر تبلیغاتی، همان زمان اکران به تلویزیون واگذار کردیم و در ازای آن پولی هم دریافت نکردیم، اما تا امروز این فیلمها پخش نشده است. وقتی تلویزیون حاضر به پخش این فیلمها نیست، طبیعتاً برای ما هم جای مذاکره وجود ندارد که بخواهیم به دنبال فروش حق پخش فیلمهایمان به تلویزیون باشیم»
تهیهکننده فسیل پیشبینی کرده که بعد از نوروز شاهد سیر صعودی استقبال از فیلم خواهیم بود: «اگر اتفاق ویژهای رخ ندهند و شرایط اکران فیلم به همین صورت ادامه داشته باشد شاید سیر صعودی استقبال از فیلم خواهیم بود. مگر اینکه اتفاق غیرمنتظرهای مانند کرونا رخ دهد که معمولاً در مواجهه با این اتفاقات، سینماها پیش از جاهای دیگر تعطیل و کمرمق میشوند. اگر اتفاقی رخ ندهد امیدواریم فروش «فسیل» از مرز ۱۰۰ میلیارد تومان عبور کند.»
«فسیل» در یک قدمی رسیدن به فروش 90 میلیاردی
فیلم «فسیل» ساخته کریم امینی همچنان با فروش خوبی به اکران خود ادامه میدهد . این فیلم از 25 اسفند 1401 که نمایش عمومی خود را در سینماها شروع کرد تا پایان روز عصر روز چهارشنبه ششم اردیبهشت ماه توانسته بیش از 87 میلیارد تومان فروش کند. فیلم «فسیل» با در اختیار داشتن 532 سالن و طی نمایش در 30 هزار و 721 سانس توانسته یک میلیون 911 هزار مخاطب را جذب سالنهای سینما کند. این فیلم طی هفته گذشته با فروش 23 میلیارد و 388 میلیون رکورد فروش هفتگی را هم جا به جا کرد.
پوستر فیلم فسیل
تیزر فیلم فسیل
بیوگرافی بازیگران فیلم فسیل
بهرام افشاری (اسماعیل عمویی)
بهرام افشاری متولد ۶ خرداد ۱۳۶۶ در همدان، بازیگر سینما و تلویزیون است، او دانش آموخته رشته ساخت و تولید از هنرستان و لیسانس بازیگری از دانشگاه آزاد تهران میباشد، که از تئاتر شروع کرد و با سریال «پایتخت» به اوج شهرت رسید.
بهرام افشاری، بصورت جدی بازیگری را از سال ۱۳۸۲ وقتی ۱۶ ساله بود آغاز کرد، بصورت آماتور از تئاتر همدان شروع کرد، تا اینکه سال ۸۸ وقتی ۲۲ ساله بود برای پیشرفت راهی تهران شد. او در تهران ابتدا به کلاسهای بازیگری حمید سمندریان رفت، تا اینکه بصورت حرفهای وارد کار تئاتر شد و در بیش از ۳۰ اجرای حرفهای حضور داشت، در سال ۸۸ توانست برترین جوان ایران در بازیگری تئاتر شناخته شود.
افشاری، یکسال بعد نیز به عنوان بازیگر اول جشنواره تئاتر شهر معرفی شد و سال ۱۳۹۰ نیز تندیس بهترین بازیگر مرد را از جشنواره بین المللی فجر بدست آورد.
الناز حبیبی (فرنگیس)
الناز حبیبی متولد ۲۱ مرداد ۱۳۶۷ در تهران، بازیگر سینما و تلویزیون است، او فارغ التحصیل فوق دیپلم رشته تدوین و لیسانس رشته کارگردانی میباشد، که از کانون پرورشی کودکان شروع کرد و با سریال دردسرهای عظیم به شهرت رسید.
الناز حبیبی بصورت حرفه ای، اما از سال ۱۳۸۵ وقتی ۱۸ ساله بود با سریال سالهای برف و بنفشه به کارگردانی سعید سلطانی فعالیت خود را ادامه داد، او سپس با سریال روزگار غریب سال ۸۶ و سریال فاصلهها سال ۸۹ چهره اش شناختهتر شد و با سریال دردسرهای عظیم سال ۹۳ به اوج شهرت رسید.
هادی کاظمی (سعید)
هادی کاظمی متولد ۱۳ آبان ۱۳۵۵ در تهران، بازیگر سینما و تلویزیون است، او فارغ التحصیل لیسانس رشته بازیگری از دانشگاه آزاد میباشد که از ۱۹ سالگی وارد تئاتر شد و در ۴۱ سالگی با یک بازیگر ازدواج کرد.
هادی کاظمی، از سال ۱۳۷۰ وقتی ۱۵ ساله بود از کانون پرورشی حر فعالیت هنری را شروع کرد، تا اینکه اولین تئاتر حرفه اش را در سال ۱۳۷۴ با نمایش همراهان تجربه کرد، او بعد از تئاتر از سال ۱۳۷۵ با داریوش کاردان وارد تلویزیون شد، تا اینکه بعد از تجربههای مختلف سال ۱۳۸۱ در سریال پاورچین مهران مدیری بازی کرد.
شهرت هادی کاظمی از سال ۱۳۸۴ با سریال شبهای برره شروع شد و در سریال قهوه تلخ با نقش بابا کنار جواد عزتی در نقش بابا اتی به اوج شهرت رسید.
الهه حصاری (پری عمویی)
الهه حصاری متولد ۱۸ مرداد ۱۳۶۹ در تهران بازیگر سینما ، تئاتر و تلویزیون ایران است. این هنرمند کشورمان فارغ التحصیل رشته تربیت بدنی در مقطع کاردانی و زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی می باشد و چهره و حالت چشمهایش او را متفاوت از سایر بازیگران کرده است.
الهه حصاری به دلیل علاقه به رشته بازیگری از دوران دبیرستان در گروههای تئاتر مدرسه شرکت کرد و بعدها کلاس های بازیگری موسسه فرهنگی هنری «چهره های ماندگار» رفت.
ایمان صفا (صفا)
ایمان صفا متولد 30 آذر 1362 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است
فارغ التحصیل لیسانس هنر و معماری از دانشگاه آزاد تهران مرکز می باشد که از تئاتر شروع کرد تا اینکه در سال 1386 وقتی 24 ساله بود با فیلم «قرنطینه» جلوی دوربین رفت
او سال 1385 با سریال «عملیات 125» به شهرت رسید و عاشق ورزش تکواندو و فوتبال بوده و به سلامت خود توجه زیادی دارد.
این آمار دروغه. این امار کذب فقط میخواد سینماها شلوغ جلوه بده.
فیلم جالبی بود طنز تکراری نبود
فیلم که محتوی خاصی نداشت، فقط حرف های خنده دار داخلش میزدند بد نبود برا روحیه آدم خوبه اما یه طنز تلخی بود از وقایع و حوادث و چی بودیم چی شدیم های قبل و بعد انقلاب
درجه یک بود واقعا پیشنهاد میکنم ببینید😍
فوقالعاده بود 👏
عالی بود😂
چرت پرت فیلم
زاران فيلم بى محتوا با اين استايلا ساختين ، همه اتونم گير كردين توش
On ahng kharji to film fosil esmesh chye
بی نظیربوداین فیلم خداقوت ب همه دست اندرکاران این فیلم بالخص اقای بهرام افشارخیلی خوبیدونامبروان👏👏👏👏
Kheili ghashango khande dare👌🏻😂😍
با ارزش پوزش واقعا فیلم جالبی نبود چند تا بازیگر نعروف اوردید فیلمتون فروش بره،چرا اخه ،نرین ببینید
فیلمی بسیار مضخرف و بی محتوا و بسیار مسخره 👎👎💩💩
خیلیم بی مزس
اوایل فیلم زیاد گیرایی نداشت…اما بعدش خوب شد! خواسته بود با ژانر کمدی بودن حرفی ام واسه گفتن داشته باشه👏