ببینید بیماری ام اس با چهره آتنه فقیه نصیری چه کرد
آتنه فقیه نصیری به تازگی عکس جدید در اینستاگرام منتشر شده کرده که نشان میدهد در اثر بیماری بسیار شکسته و پیر شده است.. سه سالی است که خانم بازیگر در حال مبارزه با بیماری ام اس است.
بیماری ام اس آتنه فقیه نصیری
بیوگرافی آتنه فقیه نصیری
اگر به سال 72 برگردید سریال زیبا و پرطرفدار «خاله سارا» را به یاد می آورید که از محبوبیت فراوانی بین مردم برخوردار بود و می توانست تمام اعضای خانواده را برای ساعتی پای تلویزیون بنشاند. سارا پزشک جوانی بود که طبق تقاضای خود و برای خدمت به روستایی دورافتاده رفته بود و در آنجا خانواده گمشده خود را جستجو می کرد.آتنه فقیه نصیری با بازی در این سریال شخصیت سارای مهربان و مقاوم در برابر سختی ها و مصائب زندگی را بخوبی به تصویرکشید و از آن شاهکاری عاطفی و تاثیرگذار به وجود آورد. در ادامه این مطلب بیشتر با بیوگرافی آتنه فقیه نصیری آشنا خواهیم شد.
در بیوگرافی آتنه فقیه نصیری میخوانیم:او متولد 23 آبان 1347 در آقاجاری استان خوزستان است
در بیوگرافی آتنه فقیه نصیری لازم به ذکر است فارغ التحصیل لیسانس رشته زبان اسپانیایی در دانشگاه آزاد می باشد، از سینما فعالیت خود را شروع کرد و حالا چند سالیست درگیر بیماری MS نیز می باشد
قد آتنه فقیه نصیری
در بیوگرافی آتنه فقیه نصیری آمده است قد او 160 سانتی متر است.
بیوگرافی خانواده آتنه فقیه نصیری
در بیوگرافی آتنه فقیه نصیری درباره ی خانواده اش آمده است : پدرش اصالتا اهل کلاردشت مازندران و افسر شهربانی بود و تنها یک خواهر کوچکتر از خود بنام سارا دارد که 5 سال اختلاف سنی دارند. رایا فقیه نصیری خواهر کوچکتر آتنه فقیهنصیری بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون است. وی از اواخر دهه ۶۰ به عنوان بازیگر در سینمای ایران حضور داشته است و از جمله در “چکمه”، “کیسه برنج”، “امتحان”، “تنها دو بار زندگی می کنیم” و “پنهان” ایفای نقش داشته است.
در شناسنامه متولد تهران است اما در شهر آقاجاری استان خوزستان به دنیا آمده و بعد از 2 سال به تهران مهاجرت کردند و سال 1358 بدلیل بازنشستگی پدر در چالوس یکسال زندگی کردند.
رابطه آتنه فقیه نصیری با خواهر
با خواهر در کودکی باهم زیاد تفاهم نداشتیم اما الان حاضر نیست او را با تمام دنیا عوض کند، خواهرم برای من به بهترین دوست و کمک حالم تبدیل شده و ارزش بسیار بالایی در زندگی من پیدا کرده است
ازدواج و وضعیت تاهل آتنه فقیه نصیری
بیشترین جستجوها در بیوگرافی آتنه فقیه نصیری درباره همسر ایشان است که شما عزیزان میخواهید بدانید همسر ایشان کیست.
آتنه فقیه نصیری در سال 1370 قبل از شروع بازیگری با فریبرز عرب نیا بازیگر مشهور آن روزها ازدواج کرد اما این ازدواج در نهایت بدون داشتن فرزندی به طلاق ختم شد
با ایکه آقای عرب نیا برای بارد دوم با مرحوم عسل بدیعی ازدواج کرد و آن زندگی هم به طلاق ختم شد اما خانم فقیه نصیری دیگری ازدواجی نداشت
خانم نصیری و فریبرز عرب نیا در فیلم های سال های بیقراری-کاکادو-من زمین را دوست دارم-آهوی وحشی با هم همکاری داشتند.
ازدواج دوم آتنه فقیه نصیری
در همه سایت ها نوشته اند که من با رفیع پیتز ازدواج کرده و بعدها از او جدا شده ام این مساله را تکذیب می کنم من هیچگاه با او ازدواج نکرده بودم که بخوام جدا شوم
علایق و حقایقی درباره آتنه فقیه نصیری
در ادامه بیوگرافی آتنه فقیه نصیری مروری میکنیم بر علایق و حقایقی درباره ی او.با ما همراه باشید.
بیماری MS آتنه فقیه نصیری
به دیگران محبت می کنم
تا جایی که از دستم بربیاید به دیگران محبت می کنم اما چیزی که در این زمینه برایم اهمیت دارد این است که آیا طرف مقابل این محبت را درک میکند یا نه …
مطمئنا به فردی مهر می ورزم و محبت می کنم که توان درک محبت را داشته باشد اما به طورکلی مهر و عاطفه دیگران در قلبم وجود دارد و دوست دارم به آنها خوبی کنم
کتابخوانی آتنه فقیه نصیری
در بیوگرافی آتنه فقیه نصیری میخوانیم : به رمان خیلی علاقه دارد و از کتاب های روان شناسی، جامعه شناسی و تاریخی هم به شدت استقبال می کند
یکی از کتاب هایی که خیلی دوست داشته و از مطالعه اش لذت برده است کتاب مرشد و مارگاریتا اثر بولگاکف نویسنده روس بوده است
تفریحات آتنه فقیه نصیری
در بیوگرافی آتنه فقیه نصیری جالب است بدانید بیشتر اوقات خود را در تنهایی شعر میگوید و کتاب میخواند.
به قالی بافی علاقه خاصی دارد و گاهی اوقات به آن می پردازد.
دوست نداره کسی اون رو از حال خودش بیرون بیاره و کاری به کارش داشته باشه.
به مجله و مطبوعات علاقه ای نداره و بر این باور هست که مطبوعات فقط باعث درگیر کردن ذهن به مطالب بیهوده و الکی می شود و نمی گذارد به هدفش متمرکز شود.
هیچ وقت خانواده را فدای سینما نکرده و همیشه بین سینما و خانواده تعادل برقرار کرده و مرز مشخصی برای هر دو دارد.
به معاشرت کردن با خانواده و دوستان اهمیت می دهم
از این گذشته، فیلم می بینم، موسیقی گوش می کنم، کتاب مطالعه می کنم و با دیگر سرگرمی های سالم و لذتبخش روحیه ام را تقویت می کنم
از خصوصیات با ارزش او اراده و پشتکار قوی است و از شکست هایش راهی برای موفقیتش می سازد.
دیگر علایق آتنه فقیه نصیری
- نیما یوشیج و شفیعی کدکنی شعرای محبوب او هستند
- بیشتر موسیقی خارجی گوش می دهد اما موسیقی سنتی ایرانی هم علاقه دارد
- در زندگی اهل عجله است
- آشپزی اش خوب است میگوید در حد نیاز می توانم آشپزی کنم
شروع فعالیت هنری آتنه فقیه نصیری
در بیوگرافی آتنه فقیه نصیری میخوانیم: اولین بار در سال 1369 به پیشنهاد بهرام بیضایی برای بازی در فیلم مسافران را رد کرد تا اینکه سال 1370 با فیلم جیب برها به بهشت نمی روند جلوی دوربین رفت و به دلیل این که هم از لحاظ چهره وهم نوع بازی با سایرین تفاوت زیادی داشت و در کل چهره جدید به حساب می آمد مورد توجه بسیاری از کارگردانان قرار گرفت.
با اینکه فکر نمی کرد این شغل را ادامه دهد اما تجربه بازی در 23 سالگی باعث شد سر از دنیای بازیگری درآورد و در این حرفه ماندگار شود.
دیگر فعالیت سینمایی در بیوگرافی آتنه فقیه نصیری بازی درخشان او در فیلم دو نفر و نصفی بود که در سال 1371منتشر شد.
شهرت آتنه فقیه نصیری
در بیوگرافی آتنه فقیه نصیری لازم به ذکر است در سال 1371 با سریال چشمه زندگی وارد تلویزیون شد و همین سال با سریال خاله سارا چهره اش شناخته و با سریال خانه سبز سال 75 به شهرت رسید
برای بازی در فیلم در کمال خونسردی کاندیدای بهترین بازیگر زن شد. در سال 1382 داور جشنواره بود. او بین سالهای 70تا75 جزء پر کارترین بازیگران بوده است.
در ادامه سریال های موفق، وی در سال 1378 در سریال «کت جادویی» به کارگردانی «محمدحسین لطیفی»حضور یافت.
وی در این سریال نقش «سیما» همسر عماد با بازی «رامبد جوان» را بر عهده دارد که برای دومین بار به حیث یک زوج در سریال تلویزیونی حضور می یابند.
فقیه نصیری دهه 70 را با سریال های موفق پشت سر گذاشت و در دهه 80 با سریال پر ستاره «مدار صفر درجه» خوش درخشید.
او که در این سریال نقش «سعیده پارسا» را بر عهده دارد و بازی در کنار بازیگرانی «شهاب حسینی»، «رویا تیموریان»، «مسعود رایگان»، «لعیا زنگنه» و «رحیم نوروزی» را تجربه کرده است.
در بیوگرافی آتنه فقیه نصیری وی در آخرین حضورش در تلویزیون در سریال «لیسانسه ها» نقش آفرینی کرده است.
سریال های تلویزیونی «داستان یک شهر» (1378)، «گمگشته» (1380)، «آسمان همیشه ابری نیست» (1389)، «جراحت» (1389) و «ماه و پلنگ» (1395) و فیلم های «من زمین را دوست دارم» (1372)، «کاکادو» (1373)، «آن مرد آمد» (1386) از جمله آثاری هستند که او در آنها به ایفای نقش پرداخته است
او در سال 1399 حضور متفاوتی در فیلم سینمایی خانه ماهرخ داشت که گریم سنگینی روی صورت او انجام شده بود.خانه ماهرخ فیلمی به کارگردانی شهرام ابراهیمی و تهیهکنندگی محمدرضا محمدی و شهاب حسینی محصول سال ۱۳۹۹ است. این فیلم در سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور داشت.شهاب حسینی علاوه بر تهیه کنندگی مشترک مشاور کارگردان این فیلم است.
گفتگوی خواندنی با آتنه فقیه نصیری
دلمان نیامد در ادامه بیوگرافی آتنه فقیه نصیری مصاحبه ای که با ایشان انجام شده است را برایتان درج نکنیم ، با بازیگرآنلاین همراه باشید
مجل تولد شما کجاست؟
23 آبان سال 1347. در شناسنامه ام نوشته شده تهران، اما حقیقتش من در شهر آقاجاری استان خوزستان به دنیا آمدم. پدرم اصالتا اهل کلاردشت مازندران و افسر شهربانی بود. به دلیل ماموریت پدرم، خانواده ما تا دوسالگی من در خوزستان سکونت داشتند. من آنجا به دنیا آمدم اما شناسنامه ام متولد و صادره از تهران به ثبت رسیده است.
کجا بزرگ شدید؟
در تهران بزرگ شدم و فقط سال 58 به مدت یک سال و نیم در چالوس زندگی کردیم. پدرم در آن هنگام بازنشسته شده بود و تصمیم گرفته بود مدتی را در آنجا بگذرانیم. به جز آن یک سال و نیم که در چالوس گذراندیم بیشتر دوران کودکی و نوجوانی ام در خیابان قیطریه گذشت.
به نظر شما پیشرفت فرهنگی مردم در دوره های اخیر چه بوده است؟
به نظر من مردم نسبت به امتیازها و سجایای وجود خود آگاه تر شده اند. دیگر مثل دوره های قبلی لازم نیست یک دختر فکرکند حتما باید در سن بیست سالگی ازدواج کند و بلافاصله بچه دار شود. شاید پیشتر این اصول که به طرزی بسته و خشک بین مردم جاافتاده بود همه را ملزم به اطاعت می کرد و به همین دلیل همه اصرارداشتند برطبق همان اصول از پیش تعیین شده عمل کند. خوشبختانه الان طرزفکر مردم باز و روشن تر از گذشته شده و انسان ها می توانند خودشان برای زندگی خویش تصمیم گیری کنند و من بابت این مساله خرسندم.
در روابط زناشویی زن و مردی که کنار یکدیگر قرار می گیرند، چگونه می توانند زندگی بهتری داشته باشند و برای هم، همسران بهتری باشند؟
سوال سختی است. اما به نظر من زن و مرد درعین حال که به یکدیگر علاقه دارند نباید بیش از وابسته شوند. هرکدام باید برای حریم شخصی همسر خود و فضایی که به طور معقول هر انسانی برای خود لازم دارد ارزش قائل شوند. درست است که زن و مرد درکنار هم از من به ما تبدیل می شوند اما نمی توان فرد را به دلیل ازدواج به طورکلی از استقلال محروم کرد. زوجین باید به این استقلال احترام بگذارند.
در زندگی تان تا چه اندازه فرد هدفمندی هستید؟ آیا از شکست می ترسید؟
هدفمند هستم اما احساس می کنم باید پشتکار بیشتری داشته باشم. راستش را بخواهید از شکست کمی می ترسم اما این را دلیل آن نمی دانم که از زندگی دست بکشم و هیچ کاری را از ترس شکست خوردن انجام ندهم. اگر در راهی شکست بخورم بلافاصله به راهی دیگر می اندیشم و چیزی را جایگزین آن عملکرد قبلی می نمایم. این شیوه کمک می کند که بتوانم خط سیر زندگی ام را در مسیری درست ادامه دهم.
تا چه اندازه اهل محبت کردن به دیگرانید و حد و مرز آن چیست؟
تا جایی که از دستم بربیاید به دیگران محبت می کنم اما چیزی که در این زمینه برایم اهمیت دارد این است که آیا طرف مقابل این محبت را درک می کند یا نه. مطمئنا به فردی مهرمی ورزم و محبت می کنم که توان درک محبت را داشته باشد. اما به طورکلی مهر و عاطفه دیگران در قلبم وجود دارد و دوست دارم به آنها خوبی کنم و مهرورزی نمایم. در این میان، خانواده برایم ارزشی بسیاربالاتر دارد و من اوج عشق قلبی ام را به خانواده عزیز و دوست داشتنی ام تقدیم می نمایم.
ولی معتقد هستم افراط در هر کاری خوب نیست، در برخورد با آدم های اطرافمان هم نباید بیش از اندازه محبت کنیم، به قول معروف اندازه نگهدار که اندازه نکوست.
زن بودن را معجزه خوانده اند، نظر شما چیست؟
زن توانایی مادر شدن، زایش و متولدکردن یک موجود دیگر را دارد و از این رو، معجزه ای بزرگ در عالم هستی محسوب می شود. این که می تواند یک انسان دیگر را در قالب کودکی خرد به دنیا بیاورد، در دامان پرمهر خود رشددهد و به سامان برساند اعجازی بی نظیر است و موهبتی بزرگ برای او به شمار می رود. و همه زنان باید قدر ارزش مادری خود را بدانند و بدانند ارزشی اسمانی است.
حال که به موضوع اعجاز زن بودن رسیدیم بحث راجع به مهریه های گزاف را هم مطرح کنیم. آیا مهریه سنگین به زن ارزش می بخشد یا موجب استحکام زندگی او درکنار شوهرش است؟
من این مساله را قبول دارم که زن به تامین مالی و امنیت احتیاج دارد اما گمان نمی کنم این امنیت با یک نوشته در کاغذ تضمین شود. مرد باید قول مبلغی را بدهد که توان پرداختش را داشته باشد و موضوع عندالمطالبه را رعایت کند، اما خانم ها هم نباید مبالغ گزاف را درخواست کنند و می بایست با این مساله کاملا معقول رفتارکنند. یک یادداشت برروی برگه مهریه ضامن امنیت هیچ زنی نیست و به نظر من اگر مردی می خواهد حس فراغ خاطر را به همسر خود هدیه کند باید در همان ابتدای ازدواج مبلغ مهریه را به او تقدیم نماید.
شما در حال مطالعه بیوگرافی آتنه فقیه نصیری در بازیگرآنلاین هستید.برای اطلاعات بیشتر تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
شما بیشتر به قناعت و ساده زیستی گرایش دارید یا تجمل گرایی و مخارج فراوان؟
من به هیچ وجه اهل تجمل گرایی نیستم و در منزلی ساده با یک سری وسایل ساده زندگی می کنم. مثلا تلویزیونی که دارم مدل قدیمی است و ال سی دی یا ال ای دی نگرفته ام.
خیلی ها به من می گویند تلویزیونت را با یک مدل جدید عوض کن اما من پاسخ می دهم این تلویزیون جوابگوی نیاز من است و هر وقت سوخت یک تلویزیون جدید می گیرم.
به طورکلی به ساده زیستی علاقه دارم و از این سبک زندگی راضی ام. اما گاهی اوقات در بعضی موارد که احساس می کنم روحم احتیاج دارد برای خودم خرج می کنم تا شادابی روحم حفظ شود مثلا به مسافرت می روم تا خوشحال و بانشاط شوم.
رمز محبوبیت را در چه می دانید و به باور شما چرا بعضی از انسان ها به طورکلی فردی عزیز و دوست داشتنی برای اکثر افراد محسوب می شوند؟
من اصلی ترین راز جذابیت و محبوبیت را در راستگویی و صداقت می دانم. این هنر زیبایی است که یک نفر بتواند خودش باشد و به دور از هر دورویی و تقلب و تزویر، هر آنچه را در وجودش است بدون هیچ رنگ آمیزی به دیگران تقدیم نماید و هرکس این گونه زندگی کند در قلب دیگران از جایگاه ویژه ای برخوردار می شود.
کدام خصلت آدم ها شما را ناراحت می کند؟
پشت سر هم حرف های نادرست زدن و غیبت کردن مرا خیلی ناراحت می کند. مثلا چندی پیش با شیطنت یک آشنا در فضای مجازی و اینترنت نوشتند که من با کارگردانی انگلیسی ـ آمریکایی ازدواج کردم، در حالی که اصلا چنین چیزی واقعیت ندارد و من در تعجبم که چرا برخی از ما آدم ها از حاشیه درست کردن برای دیگران لذت می بریم. همین جا اعلام می کنم من هرگز با این شخص ازدواج نکرده ام و آن شخص هم حتما از این خبر کذب ناراحت می شود و نادرست است که ما همنوعان خود را آزار دهیم.
غیبت کردن و حرف درآوردن برای دیگران خیلی خیلی ناشایست است و همه باید این خصلت را از خود دور کنیم.
نظرتان راجع به عمل جراحی های زیبایی فراوانی که در این دوره زیاد انجام می شود، چیست؟ بعضی از خانم ها انواع و اقسام عمل ها را انجام می دهند و باز هم به دنبال روش هایی نو برای زیباتر شدنند. آیا با این کار موافقید؟
به طور طبیعی هرکسی هم می خواهد زیبا باشد و این باعث می شود تا عمل جراحی های مد روز طرفداران فراوانی پیداکنند. البته این کار درست نیست و الزاما اجرای روشی که مد است چهره ای قشنگ به همراه نمی آورد. اما ما هم نمی توانیم خانم ها را از انجام این کارها منع کنیم.
آنها وقتی از این و آن می شنوند که فلان خانم بینی اش را عمل کرده و گونه و لب هایش را برجسته کرده و خیلی چهره خوبی پیدا کرده، گمان می کنند که همین روش می تواند به آنها هم زیبایی ببخشد. در واقع یک جوان باید خیلی اعتماد به نفس داشته باشد تا بتواند اسیر این استانداردهای کلیشه ای نشود و همه هم به این اعتماد به نفس دست نیافته اند.
این روزها در فیلم یا سریالی هم مشغول بازی هستید؟
نه، ترجیح می دهم فعلا کار نکنم. با آمپول هایی که به خاطر بیماری ام تزریق می کنم تا 24 ساعت دچار تب و لرز می شوم و به همین خاطر پیشنهادی را نپذیرفته ام تا کمی استراحت کنم.
با توجه به بیماری تان آیا در نوع تغذیه تان تغییری ایجاد شده است؟
نه، چیزی تغییر نکرده و همه چیز مثل سابق است.
پزشکان برایتان ورزش یا کار خاصی تجویز نکرده اند؟
فقط پیاده روی سبک و ملایم. و این برایم خیلی خوب است و آرامم می کند.
به چه نوع موسیقی بیشتر علاقه دارید؟
بیشتر موسیقی خارجی گوش می دهم، اما به موسیقی سنتی ایران علاقه زیادی دارم.
به شعرا علاقه دارید؟
بله علاقه دارم. نیما یوشیج و شفیعی کدکنی شعرای محبوب من هستند.
چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟
کتاب های گوناگون مطالعه می کنم و در عالم ادبیات از هر باغی گلی می چینم. به رمان خیلی علاقه دارم، و از کتاب های روان شناسی، جامعه شناسی و تاریخی هم به شدت استقبال می کنم. یکی از کتاب هایی که خیلی دوست داشته ام و از مطالعه اش لذت برده ام کتاب مرشد و مارگاریتا اثر بولگاکف نویسنده روس بوده است.
عضو شبکه های اجتماعی هستید؟
نه نیستم. حقیقتش علاقه چندانی به این شبکه ها ندارم و آنها را جذاب نمی دانم. مدتی پیش به دلیل تشویق دیگران صفحه اینستاگرام بازکردم. در این صفحات برای من پیام زیاد می آمد و به خصوص یکی از خانم ها خیلی سریع برای من پیام های پی در پی می فرستاد.
من برای او نوشتم که خانم شما به من لطف دارید که مرتب پیغام می فرستید اما من در ساعت های مختلف روز این فرصت و روحیه را ندارم که لحظه به لحظه به شما پاسخ بدهم و جوابگوی تمام کامنت های شما باشم. متاسفانه برداشت این خانم از حرف من بد بود و با نفرین و ناسزا به من پاسخ داد.
من چنان از این عکس العمل ناراحت شدم که تصمیم گرفتم صفحه اینستاگرامم را خصوصی کنم. همین عوامل باعث می شود حس کنم شبکه های اجتماعی زیاد جذاب و کارگشا نیستند و کمتر سراغشان بروم.
در میان سریال های قدیمی و جدید به کدام ها بیشتر علاقه دارید؟
محبوب ترین سریال زندگی من دایی جان ناپلئون بوده است، اما در سال های اخیر هم سریال های خیلی خوبی ساخته شده اند. از تماشای سریال های پشت بام تهران و بیمار استاندارد لذت فراوانی برده ام.
در میان کارهایی که خودتان انجام داده اید، کدام را بیشتر دوست داشته اید؟
داستان یک شهر و مدار صفر درجه. به این دو کار بسیار علاقه دارم و به هردو افتخار می کنم.
لیست آثار هنری آتنه فقیه نصیری
در ادامه بیوگرافی آتنه فقیه نصیری بازیگر لیسانسه ها باید بگوییم در جدولهای جداگانه میتوانید فهرست آثاری که او در آنها به هنرنمایی پرداخته است را مشاهده کنید.
آثار سینمایی آتنه فقیه نصیری
- ١٣٩٩ – عشق قرنطینه نمیشود
- ۱٣٩٩ – خانه ماهرخ (شهرام ابراهیمی)
- ۱۳۸۶ – آن مرد آمد (حمید بهمنی)
- ۱۳۸۳ – هشتپا (علیرضا داوودنژاد)
- ۱۳۸۲ – مزرعهٔ پدری (رسول ملاقلی پور)
- ۱۳۸۰ – سفر به فردا (محمدحسین حقیقی)
- ۱۳۸۰ – قارچ سمی (رسول ملاقلی پور)
- ۱۳۷۶ – مُهره (محمدعلی سجادی)
- ۱۳۷۴ – سالهای بیقراری (مسعود نوابی)
- ۱۳۷۴ – من و پنجره و دیگر هیچ (کوتاه)
- ۱۳۷۳ – کاکادو (تهمینه میلانی)
- ۱۳۷۳ – غنچههای باغ پردیس (فیلم) (ویدئویی)
- ۱۳۷۳ – در کمال خونسردی (سیامک شایقی)
- ۱۳۷۲ – بلوف (فیلم سینمایی) (ساموئل خاچیکیان)
- ۱۳۷۲ – من زمین را دوست دارم (ابوالحسن داودی)
- ۱۳۷۱ – بندر مهآلود (امیر قویدل)
- ۱۳۷۱ – آهوی وحشی (حمید خیرالدین)
- ۱۳۷۰ – جیببرها به بهشت نمیروند (ابوالحسن داودی)
- ۱۳۷۰ – دو نفر و نصفی (یدالله صمدی)