در این بخش بیوگرافی مینا جعفرزاده بازیگر معروف سینما و تلویزیون را مرور میکنیم. بیوگرافی مینا جعفرزاده از بازیگران زن خوب و توانمند کشورمان که بیشتر او را با سریال خاله خانم به یاد می آوریم ، به همراه اطلاعاتی از زندگی شخصی و هنری او با عکس های شخصی او و خانواده اش را میبینیم.امروز از 0 تا 100 با بیوگرافی مینا جعفرزاده آشنا میشویم. در ادامه با بازیگرآنلاین همراه باشید.
مینا جعفرزاده چند سال سن دارد؟
مینا جعفرزاده با کدام نقش به شهرت رسید؟
همسر مینا جعفرزاده چه کسی است؟
مینا جعفرزاده فعالیت خود را از چه سالی آغاز کرد؟
خلاصه بیوگرافی مینا جعفرزاده
نام اصلی | مینا بویوک جعفرزاده |
نام هنری | مینا جعفرزاده |
تاریخ تولد | ۱۵ بهمن ۱۳۲۵ (۷۵ سال) |
محل تولد | خوی آذربایجان غربی |
محل زندگی | تهران |
تحصیلات | دیپلم |
پیشه | بازیگر |
سالهای فعالیت | ۱۳۴۸–اکنون |
همسر | بهمن زرینپور(درگذشت ۱۳۹۵) |
فرزند | سولماز زرینپور |
قد | 157 سانتی متر |
بیوگرافی مینا جعفرزاده
در بیوگرافی مینا جعفرزاده با نام اصلی مینا بویوک جعفرزاده آمده است:وی متولد ۱۵ بهمن ۱۳۲۵ در خوی آذربایجان غربی، بازیگر سینما و تلویزیون است.
در بیوگرافی مینا جعفرزاده لازم به ذکر است : او تا مقطع دپلم تحصیل کرد و از زمان دبیرستان وارد عرصه هنری شد سپس به رادیو رفت و با تلویزیون به شهرت رسید ، همسر مرحومش نیز کارگردان بود
قد مینا جعفرزاده
در بیوگرافی مینا جعفرزاده بهتر است بدانید قد او 157 سانتی متر است.
بیوگرافی خانواده مینا جعفرزاده
در بیوگرافی مینا جعفرزاده درباره ی خانواده اش آمده است: در شهر خوی آذربایجان غربی به دنیا آمد اما همان ایام کودکی با خانواده به تهران کوچ کردند و در محله پیچ شمیران بزرگ شد و مدرسه رفت
اصالتا آذری هستم ، اما تا به حال در آذربایجان زندگی نکردم. پدر و مادرم آذری بودند که به تهران آمدند من هم اول زبان فارسی را یاد گرفتم و سپس به زبان ترکی مسلط شدم ، بنابراین همیشه با مادرم و خانواده ام ترکی صحبت می کردیم اما سال هاست که مادرم فوت کرده و یک خواهر دارم که در ایران نیست. دیگر کسی را ندارم که با او ترکی صحبت کنم چرا که همسر و فرزندانم نیز آذری نیستند.
ازدواج و وضعیت تاهل مینا جعفرزاده
بیشترین جستجوها در بیوگرافی مینا جعفرزاده درباره همسر ایشان است که شما عزیزان میخواهید بدانید همسر ایشان کیست.
او در مقطع دبیرستان که وارد عرصه هنری و سپس رادیو شد همانجا با بهمن زرین پور کارگردان و نمایشنامه نویس آشنا و بعد از سه سال باهم ازدواج کردند.
فرزند مینا جعفرزاده
حاصل ازدواج بانوی سینمای ایران مینا جعفرزاده و جناب بهمن زرین پور کارگردان و بازیگر سینمای ایران دختری به نام سولماز زرین پور فارغ التحصیل موسیقی از دانشگاه هند می باشد.
مینا جعفرزاده درباره ی دخترش میگوید: او در حال حاضر تدریس موسیقی می کند، ساز اصلی اش پیانو است و به تازگی هم مدرک کارشناسی ارشد از یک دانشگاه معتبر هند گرفته و به زودی تحصیلاتش را در مقطع دکترا، در همین رشته دنبال خواهد کرد. او از چهار پنج سالگی جذب موسیقی شد و از همان سال ها توسط بهترین معلم ها آموزش دید و سپس به هنرستان موسیقی رفت. سولماز که الان 37 ساله است ازدواج کرده و یک فرزند 12 ساله به نام مسیح دارد که شیرینی زندگی من و بهمن زرین پور است. مسیح نه تمایلی به موسیقی دارد و نه به بازیگری و بیشتر علاقمند به نقاشی است.
نحوه آشنایی مینا جعفرزاده با بهمن زرین پور و ازدواج
آن روزها دو نفر به هم علاقه مند می شدند ، با هم ازدواج می کردند و بین ما این علاقه بیشتر از طرف همسرم بود. ما با هم همکار بودیم. ایشان یک طنز خاصی داشت و آن روزها به همه می گفت ، بالاخره خانم جعفرزاده را عقدش می کنم و مهرش هم کفترهای امام رضا (ع) است.من همیشه متعجب بودم چرا مهریه ام را می گفت کفترهای امام رضا بسیاری از همکارانم وقتی این صحنه را می دیدند به من می گفتند که این از تو خوشش اومده است.
یک روز سر ضبط یک کاری بودیم که یک دفعه بهمن زرین پور به من نگاهی کرد و گفت من امروز میام خواستگاری. من بسیار شوکه شدم، اتفاقا همان روز هم آمد اما بدون گل بدون شیرینی و حتی با شلوار لی. پیش پدرم رفت با پدرم صحبت کرد و پدرم مخالفت کرد. وقتی از پدرم دلیل مخالفتش را پرسیدم به من گفت آداب و رسوم را رعایت نکرده است آخه چه کسی با شلوار لی بدون یه دسته گل یا شیرینی به خواستگاری می رود. بعدها دیگران با پدرم صحبت کردم و پدرم قبول کرد بیایند.”
ماجرای مهریه مینا جعفرزاده
در فامیل ما مهریه رسم نیست و پدرم شرط گذاشت تا مهریه داشته باشیم. گفت چون هنرمندان زن نگهدار نیستند ، این مهریه دست و پای طرف را می بندد(خنده) سر سفره عقد پدر گفتند 150 هزار تومان مهریه ، اما بهمن گفت 200هزار تومان. پدرم صدا زد و گفت چرا مهریه را زیاد کردید و بهمن گفت من عدد رند را دوست دارم. (خنده)
همبازی بودن مینا جعفرزاده با همسرش در آوای فاخته
پدرم مخالف فعالیت تصویری من بود و به واسطه احترامی که من و زرین پور برای پدرم قائل بودیم در زمان حیات او کار تصویری انجام ندادم. تا اینکه پدر در سال 59 به رحمت حق پیوست و من از سال 64 تا امروز به طور مداوم در کارهای تصویری اعم از سینمایی، مجموعه تلویزیونی و تله فیلم حضور داشته ام و هر پیشنهاد را که به هر کدام از ما شده، با همدیگر در میان گذاشته و با هم مشورت کرده ایم که آیا پذیرش آن صحیح است یا خیر؟ در واقع هر کاری تا الان انجام داده ام مورد تایید همسرم بوده است. من و همسرم چند کار مشترک داشته ایم که نویسندگی و کارگردانی آنها را هم همسرم انجام داده مثل «عطر گل یاس»، «آوای فاخته»، «حامی»، «زیر گنبد کبود»، «گالش های مادربزرگ»، «هتل پیاده رو»، «ستاره باران» و…
همیشه مایل بودم در کارهایی که بهمن زرین پور نویسندگی و کارگردانی آنها را برعهده دارد حضور داشته باشم، منتهی به دلیل ترس از حرف مردم که نگویند پارتی بازی شده کمتر در کارهای او حاضر می شدم. یکی از ویژگی های کار با بهمن زرین پور ضمن دلنشین بودن آن سختگیری های خاص وی است. در هر کاری که زرین پور کلید زده شرایط کاری به قدری خوب و دلچسب بوده که در پایان کار تمام عوامل با بغض از هم جدا شده اند. البته، این اواخر بهمن زرین پور کم کار شده و مقابل دوربین دیده نشده، بیشتر نویسندگی کرده و چند فیلمنامه سینمایی و تلویزیونی نوشته که همه آماده اجراست.
در «آوای فاخته» یکی از کارهای مشترک من و بهمن زرین پور دخترمان سولماز هم حضوری موفق داشت. رشته اصلی سولماز موسیقی است و بعد از پخش مجموعه «آوای فاخته» توسط کارگردانان مختلفی دعوت به کار شد، اما ترجیح داد به جای ادامه بازیگری، موسیقی را دنبال کند، چون معتقد است یک موسیقیدان در 90 سالگی هم می تواند همیشه نقش اول را داشته باشد، در حالی که در بازیگری با اولین خطی که روی چهره بیفتد، بازیگر هر چقدر هم خلاق باشد، دیگر بازیگر نقش اول نخواهد بود.
بیوگرافی بهمن زرین پور همسر مینا جعفرزاده
بهمن زرین پور متولد 1320 در کرمانشاه ، بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون می باشد
تحصیلکرده کرده لیسانس رشته کارگردانی بود که فعالیت خود را با دستیاری علی حاتمی شروع کرد و بعدها خود نویسنده و کارگردان بنامی شد
متاسفانه این هنرمند در 17 تیر 95 وقتی 75 ساله بود به علت بیماری ریوی درگذشت
کم کاری مینا جعفرزاده بعد از فوت همسرش
بعد از فوت همسرم بهمن ، روحم خسته شده بود و با تاثیری که از این اتفاق گرفته بود خانه نشین بودم ، اما خدا را شکر این روزها حال خوبی دارم
علایق و حقایقی درباره مینا جعفرزاده
در ادامه بیوگرافی مینا جعفرزاده مروری میکنیم بر علایق و حقایقی درباره ی او.با ما همراه باشید.
علاقه مینا جعفرزاده به نقش منفی
علاقه ندارم که نقش مادرهای کلیشه ای و تکراری را بازی کنم ، مشتاق هستم که نقش منفی ایفا کنم اما متاسفانه این اتفاق نمی افتاد
برخی می گوید به چهره ام نمی آید که اینگونه نقش ها را بازی کنم ولی نقش مادری که حرفش برو دارد و تصمیم گیرنده است را خیلی بازی کردم
علاقه مینا جعفرزاده به نقش معتاد
من همیشه عاشق این بودم که نقش یک معتاد را بازی کنم و خیلی هم برای آن تمرین کرده بودم. البته در این سن هم اگر پیشنهاد شود قبول می کنم ، چون بامزه تر از جوانی اش می شود.
بهترین نقش مینا جعفرزاده
فیلمی که خیلی برایم خاطره داشت و دلچسب بود و در آن فیلم بسیار به من خوش گذشت بای در سریال خاله خانم در سال 1375 بود
در این مجموعه کنار اکبر عبدی بازی کردم که کارگردانی آن برعهده منوچهر پوراحمد بود
فعالیت مینا جعفرزاده در دوبله
یکی دیگر از فعالیت های هنری من فعالیت در زمینه دوبله بود که توسط زنده یاد تاجی احمدی به سمت آن کشیده شدم، اما چون روحیه ام با رادیو ملموس تر بود صداپیشگی در رادیو را به دوبله ترجیح دادم.
شاخص ترین کار من در عرصه دوبله یک مجموعه تلویزیونی خارجی در ژانر جنگی بود که به جای بازیگر اول فیلم حرف زدم. فیلم سینمایی «دزد عروسک ها» را هم که به زبان آذری دوبله شد یکی از کارهای خوبم در زمینه دوبله می دانم.
بازیگران مورد علاقه مینا جعفرزاده
در بازیگران زن جوان نقش های هانیه توسلی و میترا حجار را خیلی دوست دارم و در بازیگران مسن تر نیز کار خانم فاطمه معتمدآریا را خیلی می پسندم
در بین بازیگران مرد هم نقش های آقایان پرویز پرستویی و بازی های مرحوم عزت الله انتظامی را خیلی دوست دارم
خط قرمز مینا جعفرزاده
خط قرمز من این بود که فقط پول را نبینم و برای پول هر کاری انجام ندهم.
بیماری قلبی و آنژیو مینا جعفرزاده
بعد از آخرین بازی در تله فیلم، در یکی دو تله فیلم دیگر هم بازی کردم، که یک دفعه ناراحتی قلبی به سراغم آمد و بعد از مراجعه به دکتر مشخص شد گرفتگی رگ قلب دارم که با عمل آنژیو رفع می شود
بعد از انجام عمل آنژیوگرافی، در یک مجموعه شش قسمتی به کارگردانی حسین تبریزی بازی کردم که در آن با کامبیز دیرباز، پژمان بازغی و فریبا کوثری رودررو هستم و کاراکتر مادر آن را ایفا می کنم.
خیلی سختی کشیده ام
وقتی دانش آموز کلاس دوم دبیرستان بودم پدرم سکته کرد و روزهای خیلی سختی را به واسطه کسالت او من و سایر اعضای خانواده سپری کردیم.
بعد از ازدواجم هم در ارتباط با کار سینما سختی های زیادی را پشت سر گذاشتم. به عنوان مثال مجموعه «تفنگ سرپُر» در محلی ساخته شد که پر از مار و عقرب بود و همیشه نگران بودم که مبادا در حین کار آسیب ببینم، یا در طول ده ها کار دیگر مجبور بودم ماه ها از خانه و خانواده دور بمانم و به واسطه بازی در یک سکانس گاهی از ساعت پنج صبح با گریم و لباسی خاص، آن هم در فصل تابستان منتظر مقابل دوربین رفتن می ماندم. آن هم در مکان هایی که کولر خاموش بود که مبادا صدای کولر شنیده شود و… سختی های کار، یکی دو تا نیست، بی نهایت است، از کجایش بگویم؟
شروع فعالیت هنری مینا جعفرزاده با رادیو
در بیوگرافی مینا جعفرزاده میخوانیم: در دوران دبیرستان یک سال به اردوی رامسر رفته بودم و در آمفی تئاتر محل برگزاری اردو نمایشی اجرا شد که من هم در آن بازی داشتم. فریدون توفیقی (مجری رادیو) بازی مرا دید و من هم علاقه مندی خودم را به انجام کار نمایشی رادیو اعلام کردم و با حمایت او ابتدا در بخش نمایش های رادیویی ویژه کودکان مشغول کار شدم و پس از مدتی به بخش نمایشی بزرگسالان راه یافتم.
اولین نمایشنامه ای که در رادیو کار کردم ، نمایشنامه الیور توئیست به کارگردانی زنده یاد صادق بهرامی بود که در آن به جای شخصیت الیور توئیست در کودکی حرف زدم.
مینا جعفرزاده از نمایش تا دوبله
پدرم بازاری بود و خیلی دوست نداشت من در کار بازیگری باشم. کار اول من به کارگردانی شهلا ریاحی بود ، به ایشان گفتم که پدرم مخالف هستند. در نهایت قرار شد حرفی نزنم تا کار پخش شود و پدر به یکباره با بازی من در یک فیلم مواجه شود.
برای پدرم نظر باجناقش مهم بود؛ چون خیلی حاشیه درست می کرد و از او می ترسید. عمویم با من سر تمرین ها می آمد. روزی که قرار شد فیلم پخش شود ، ما هر ترفندی زدیم تا پدر از خانه بیرون برود ، نشد.
آن روز دل در دل من نبود استرس داشتم اضطراب داشتم ولی خب دیگر دیر شده بود من بازی کرده بودم و فیلم هم داشت پخش میشد پدرم و من به صورت خیلی باور نکردنی با هم نظاره گر آن فیلم بودیم او طرز فکر خودش را داشت و طرز فکرش برای من قابل احترام بود. باجناق پدرم به خانه ما زنگ زد و به پدرم گفت که ما کار را دوست داشتیم ، اما پدرم به من گفت که این اولین و آخرین کار بازیگری من در سینماست. واقعا هم حرف پدرم را گوش کردم و تا مدت ها برای سینما پیشنهاد داشتم اما نپذیرفتم ، نهایتا استخدام صدا و سیما شدم.
در ادامه توسط زنده یاد تاجی احمدی به حرفه دوبله کشیده شد
استخدام مینا جعفرزاده بعد از انقلاب
حضور مینا جعفرزاده در رادیو
روزهای خوش من در رادیو بوده است. حتی زمانی که گفتند به ساختمان شیشه ای برویم ، روی درب تمام استودیوها نوشته بودم که من مینا جعفر زاده دوست ندارم ، به ساختمان شیشه ای بروم.
مینا جعفرزاده در جلوی دوربین و سینما
در بیوگرافی مینا جعفرزاده آمده است: اولین حضور جدی و حرفه ای اش با سریال گالش های مادربزرگ در سال 1367 برای تلویزیون بود او در همین سال با فیلم فیل در تاریکی به سینما رفت
در سال ۱۳۷۴ با فیلم سینمایی برج مینو گام دیگر خود را در سینما برداشت
این فیلم توسط ابراهیم حاتمیکیا کارگردانی شده و بازیگران چهره ای همچون علی نصیریان و نیکی کریمی و علی مصطفی و محمدرضا شریفی نیا در آن حضور داشتند فیلمی که در ۱۷ مرداد ۱۳۷۵ در سینماهای کشور اکران شد
مینا جعفرزاده در سال ۱۳۷۷ در فیلم دختری با کفشهای کتانی به کارگردانی رسول صدرعاملی حضور یافت و با پگاه آهنگرانی و مجید حاجی زاده و اکرم محمدی همبازی شد
آخرین کار سینمایی او فیلم آپاچی بوده که در سال ۱۳۹۷ توسط آرش معیریان کارگردانی شده است.در این فیلم رضا شفیعی جم و سحر قریشی و حمید لولایی و شهره لرستانی بازی میکنند
مینا جعفرزاده در تلویزیون
مینا جعفرزاده در تلویزیون نیز سوابق هنری بسیار زیادی دارد که در سال ۱۳۶۹ بازی در سریال عطر گل یاس به کارگردانی بهمن زرین پور موفق شد به شهرت برسد
سریالی که در آن داوود رشیدی و اسماعیل شنگله بازی میکردند و از شبکه اول سیما در سال ۱۳۶۹ بر روی آنتن رفت
سریال های آوای فاخته و زیر گنبد کبود و جهان وارونه نیز از دیگر کارهای او در دهه هفتاد بود
شهرت مینا جعفرزاده
در بیوگرافی مینا جعفرزاده یکی از ماندگارترین فیلم های او بازی در فیلم خاله خانم به کارگردانی منوچهر پوراحمد است که نوروز سال 76 روی آنتن شبکه یک سیما رفت.
سریال خاله خانم اولین تجربه همکاری مینا جعفرزاده با اکبر عبدی بود که به یکی از ماندگارترین نقش آفرینی های او تبدیل شد و بسیاری از مخاطبان تلویزیون او را با نقش خاله جان اکبر عبدی به خوبی به یاد دارند.
در بیوگرافی مینا جعفرزاده از نقش های ماندگار او میتوان به بازی در سینمایی اخراجی ها و سریال نابرده رنج و زیر آسمان شهر اشاره کرد.
آخرین سریالی که در آن حضور داشته چادرگلدار در سال1400 بوده است که توسط محسن یوسفی کارگردانی شد و در شبکه اول سیما پخش گردید.
خانم مینا جعفرزاده تا کنون به عنوان بازیگر نقش اول زن بازی نکرده است اما همیشه به عنوان مادر و مادربزرگ در فیلم ها و سریال ها ظاهر شده است و موفق شده افتخارات بسیار زیادی را در این زمینه به دست آورد.
لیست آثار هنری مینا جعفرزاده
در ادامه بیوگرافی مینا جعفرزاده بازیگر اخراجی ها باید بگوییم در جدولهای جداگانه میتوانید فهرست آثاری که او در آنها به هنرنمایی پرداخته است را مشاهده کنید.
آثار سینمایی مینا جعفرزاده
- ۱۳۹۹ – رویای طبقه پایین
- ۱۳۹۷ – آپاچی
- ۱۳۹۶ – خوک
- ۱۳۹۰ – یک سطر واقعیت
- ۱۳۸۸ – چراغ قرمز
- ۱۳۸۸ – کیفر
- ۱۳۸۷ – اخراجیها ۲
- ۱۳۸۹ – اخراجیها ۳
- ۱۳۸۷ – چار چنگولی
- ۱۳۸۷ – چشمک
- ۱۳۸۷ – دلداده
- ۱۳۸۷ – یک وجب از آسمان
- ۱۳۸۵ – اخراجیها
- ۱۳۸۵ – خدا نزدیک است
- ۱۳۸۲ – روایت سهگانه (اپیزود اول: یک آرزوی کوچک)
- ۱۳۸۰ – هفت ترانه
- ۱۳۷۸ – شراره
- ۱۳۷۷ – دختری با کفشهای کتانی
- ۱۳۷۴ – برج مینو
- ۱۳۶۷ – فیل در تاریکی
مجموعه های تلویزیونی مینا جعفرزاده
سال | نام | سمت | کارگردان | توضیحات |
---|---|---|---|---|
۱۴۰۰ | چادرگلدار | بازیگر | محسن یوسفی | شبکه ۱ |
١٣٩٩ | چوب خط | بازیگر | حمید بهرامیان | شبکه ٣ |
١٣٩٩ | بیگانه ای با من است (فصل اول) | بازیگر | احمد امینی | شبکه ٢ |
۱۳۹٩ | دوپینگ | بازیگر | رضا مقصودی | شبکه ۳ |
۱۳۹۷ | زندگی از نو (مجموعه تلویزیونی) | بازیگر | علیمحمد قاسمی | شبکه ۵ |
۱۳۹۲–۱۳۹۳ | هفتسنگ | بازیگر مهمان | علیرضا بذرافشان | شبکه ۳ |
۱۳۹۲–۱۳۹۳ | نیلیتر از مهتاب | بازیگر | محسن یوسفی | شبکه ۳ |
۱۳۹۲ | تلهفیلم «ایستاده در آغاز» | بازیگر | سیدمحمدرضا میرمحمد | شبکه قرآن و معارف |
۱۳۹۲ | رخنه | بازیگر | حسین تبریزی | شبکه ۲ |
۱۳۹۲ | بوی باران | بازیگر | حسین تبریزی | شبکه ۲ |
۱۳۹۲ | تلهفیلم «چهل» | بازیگر | سعید جلیلی | |
۱۳۹۱ | تلهفیلم «فولاد سرد» | بازیگر | شاهرخ دولکو | |
۱۳۹۱ | تلهفیلم «روز عزیز» | بازیگر | محسن توکلی | شبکه ۱٬۲٬۳ |
۱۳۹۱ | تلهفیلم «عشق ساندویچی» | بازیگر | مجید وحیدیان | |
۱۳۹۰–۱۳۹۱ | تلهفیلم «دردسرهای زیبا» | بازیگر | پیام صابری | محصول سیمای مرکز کیش |
۱۳۹۰ | شوق پرواز | بازیگر | یدالله صمدی | شبکه ۱ |
۱۳۹۰ | نابرده رنج | بازیگر | علیرضا بذرافشان | شبکه ۳ |
۱۳۹۰ | تلهفیلم «رنگ انتظار» | بازیگر | سیدمحسن میرحسینی | |
۱۳۹۰ | تلهفیلم «تیک تاک» | بازیگر | سیدمحسن میرحسینی | |
۱۳۹۰ | تلهفیلم «رؤیای سبز» | بازیگر | سیدمحسن میرحسینی | |
۱۳۹۰ | تلهفیلم «پدرزن» | بازیگر | حسین بابائیان | |
۱۳۹۰ | تلهفیلم «مسافر باران» | بازیگر | داریوش یاری | |
۱۳۸۹ | ستاره باران | بازیگر | بهمن زرینپور | |
۱۳۸۹ | دوز چورک | بازیگر | حسین پورستار | در نقش «ملوک»؛ محصول سیمای سهند (مرکز آذربایجان شرقی) |
۱۳۸۸ | بهانهای برای بودن | بازیگر | بابک لطفی | محصول صدا و سیمای استان آذربایجان غربی |
۱۳۸۸ | تله فیلم «صفر مرزی» | بازیگر | حسین تبریزی | تهیه شده برای سیمای آذری شبکه جهانی سحر |
۱۳۸۸ | بانو | بازیگر | فرید سجادی حسینی | شبکه ۳ |
۱۳۸۸ | تلهفیلم «سکههای شانس» | بازیگر | مجید تربتیفرد | شبکه ۱ |
۱۳۸۸ | تلهفیلم «آوای سکوت» | بازیگر | حسین بلنده | |
۱۳۸۸ | تلهفیلم «دود کعبه» | بازیگر | سعید شاپوری | |
۱۳۸۷–۱۳۸۸ | شب هزار و یکم | بازیگر | علی بهادر | |
۱۳۸۷ | تلهفیلم خاطرات فردا | بازیگر | حمیدرضا حافظی | تولید گروه فیلم و سریال شبکه اول سیما |
۱۳۸۶ | تلهفیلم «شهردار» | بازیگر | حسین تبریزی | شبکه ۲ |
۱۳۸۶ | تلهفیلم «پاسخ رحمان» | بازیگر | جواد افشار | به سفارش شبکه استانی سمنان |
۱۳۸۶ | تلهفیلم «تکمچی» | بازیگر | یدالله صمدی | |
۱۳۸۶ | تلهفیلم «ضبط صوت» | بازیگر | کاوه دژاکام | |
۱۳۸۵–۱۳۸۶ | تلهفیلم «با هم در خانه» | بازیگر | بهمن زرینپور | شبکه ۲ |
۱۳۸۵ | آدمخوار | بازیگر | جواد مزد آبادی | |
۱۳۸۴ | پایان نمایش | بازیگر | بهمن زرینپور | در دهه فجر ۱۳۸۴ از شبکه ۱ پخش شد. |
۱۳۸۴ | برای آخرین بار | بازیگر | اکبر منصور فلاح | شبکه تهران |
۱۳۸۳ | رسم عاشقی | بازیگر | سعید سلطانی | در نقش «مادر یوسف» در رمضان ۱۳۸۳ از شبکه تهران پخش شد. |
۱۳۸۲ | تلهفیلم «نسخهٔ خطی» | بازیگر | حسن فتحی | |
۱۳۸۱ | خاتون | بازیگر | فیاض موسوی | در نقش «خاتون سادات» |
۱۳۸۱ | حامی | بازیگر | بهمن زرینپور | شبکه ۵ |
۱۳۸۱ | تفنگ سرپر | بازیگر | امرالله احمدجو | شبکه ۱ |
۱۳۸۰ | زیر آسمان شهر – سری دوم | بازیگر | مهران غفوریان | شبکه ۳ |
۱۳۸۰ | روزهای آرزو | بازیگر | شاهرخ حمیدیمقدم | |
۱۳۸۰ | دیوار شیشهای | بازیگر | مهدی صباغزاده | شبکه ۲ |
۱۳۸۰ | نوه عزیزم مریم | بازیگر | فرشاد اکتسابی | |
۱۳۷۹–۱۳۸۰ | خورشید و ماه | بازیگر | مهدی حسینیوند عالیپور | |
۱۳۷۸ | ویروس ۲۰۰۰ | بازیگر | فریال بهزاد | در نوروز ۱۳۷۹ از شبکه ۲ پخش شد. |
۱۳۷۸ | کاشانه | بازیگر | قاسم جعفری | شبکه ۳ |
۱۳۷۸ | هتل پیادهرو | بازیگر | بهمن زرینپور | در نوروز ۱۳۷۸ از شبکه ۱ پخش شد. |
۱۳۷۷–۱۳۷۸ | بگذار آفتاب برآید | بازیگر مهمان | حسین مختاری | شبکه ۳ |
١٣٧٧ | گل من گلی | بازیگر | قاسم جعفری | شبکه ۵ |
۱۳۷۶–۱۳۷۷ | فردا دیر است | بازیگر مهمان | حسن فتحی | شبکه ۳ |
۱۳۷۵ | خاله خانم | بازیگر | منوچهر پوراحمد | در نوروز ۱۳۷۶ از شبکه ۱ پخش شد. |
۱۳۷۴ | جهان وارونه | بازیگر | بهمن زرینپور | در نوروز ۱۳۷۵ از شبکه ۱ پخش شد. |
۱۳۷۴ | زیر گنبد کبود | بازیگر | بهمن زرینپور | شبکه ۵ |
۱۳۷۳ | آوای فاخته | بازیگر | بهمن زرینپور | شبکه ۱ |
۱۳۶۹ | عطر گل یاس | بازیگر | بهمن زرینپور | شبکه ۱ |
۱۳۶۷ | گالشهای مادربزرگ | بازیگر | بهمن زرینپور | در نوروز ۱۳۶۸ از شبکه ۱ پخش شد. |
مینا جعفرزاده در نمایش خانگی
- ۱۳۹۷ نهنگ آبی فریدون جیرانی
- ۱۳۹۳ ابله کمال تبریزی