اخبار بازیگرانسریال ایرانی

معرفی نسخه سریالی فیلم خائن کشی مسعود کیمیایی

افتتاح حساب در ترکیهخدمات سئو پلکانیکاشت ابرو

سریال خائن کشی تازه‌ترین سریال شبکه خانگی به کارگردانی و نویسندگی مسعود کیمیایی است که به‌زودی در پلتفرم نماوا منتشر خواهد شد. این اثر در سال 1400 ساخته شد و نخستین بار در 20 بهمن این سال در جشنواره فجر به نمایش درآمد.طی اتفاقی جالب این فیلم دو ساعته قرار است ابتدا به عنوان یک مینی سریال پخش شود. اینجا خبرهای مربوط به سریال خائن کشی و همین‌طور اطلاعاتی را که تاکنون از حاشیه و اصل سریال خائن کشی منتشر شده می‌خوانید، همچنین لینک دانلود رایگان سریال خائن کشی در این مطلب قرار داده شده است.

کارگردان سریال خائن کشی چه کسی است؟

سریال خائن کشی ساخته مسعود کیمیایی است.

خلاصه داستان و موضوع سریال خائن کشی چیست؟

سریال خائن کشی در دهه 30 و طی جریان ملی شدن صنعت نفت توسط دکتر مصدق اتفاق می‌افتد و برشی از زندگی مهدی بلیغ، سارق و کلاهبردار بزرگ ایرانی که ملقب به آرسن لوپن ایران بود، را روایت می‌کند.

اسامی بازیگران سریال خائن کشی در نقش های اصلی چیست؟

مهران مدیری، پولاد کیمیایی، امیر آقایی، سارا بهرامی و … بازیگران سریال خائن کشی هستند.

مشخصات سریال خائن کشی

نام سریالخائن کشی
نویسنده و کارگردانمسعود کیمیایی
تهیه کنندهعلی اوجی
ژانردرام، جنایی و تاریخی
تاریخ انتشار3 شهریور 1402
پخشجمعه ها ساعت ۹ صبح
توزیع کنندهنماوا
تعداد قسمت ها4 قسمت

دانلود رایگان سریال خائن کشی

دانلود رایگان سریال خائن کشی

قرار است سریال خائن کشی از 3 شهریور 1402 در پلتفرم نماوا منتشر شود. پس از پخش این چهار قسمت تا اواخر شهریور نیز نسخه سینمایی آن اکران خواهد شد.

لیست بازیگران سریال خائن کشی

بازیگران سریال خائن کشی

عوامل سریال خائن کشی

  • کارگردان: مسعود کیمیایی
  • تهیه‌کننده: علی اوجی
  • نویسنده: مسعود کیمیایی
  • موسیقی: ستار اورکی
  • فیلم‌بردار: مسعود سلامی
  • تدوین‌گر: بهرام دهقانی، محمد نجاریان (سریال)، سپیده عبدالوهاب (سینمایی)
  • مدیر صدابرداری:اسحاق خانزادی
  • طراح صحنه:سهیل دانش اشراقی
  • طراح چهره پرداری:محسن دارسنج
  • طراح لباس:مارال جیرانی
  • مدیرتولید:محمد حیدرقلی
  • مدیر برنامه ریزی:مسعود حقی
  • منشی صحنه :شهرزاد مطلق
  • جلوه های ویژه میدانی :آرش اقا بیک
  • جلوه های ویژه کامپیوتری :محمد برادران
  • طراحی و ترکیب صدا :علیرضا علویان
  • عکاس :احمدرضا شجاعی

عوامل سریال خائن کشی

معرفی مسعود کیمیایی کارگردان سریال خائن کشی

مسعود کیمیایی متولد 7 مرداد 1320 در تهران، کارگردان، فیلم نامه نویس، تهیه کننده، تدوین گر، طراح صحنه، طراح لباس، نویسنده و شاعر است. او از چهره های اصلی موج نوی سینمای ایران است.

پس از پایان دبیرستان، وارد جلسات روشنفکری شد و به همراه چند تن از دوستانش انتشارات طرفه را تاسیس کرد. سال 1345 به عنوان دستیار با ساموئل خاچیکیان در فیلم سینمایی خداحافظ تهران همکاری کرد. اولین فیلم سینمایی خود را با نام بیگانه بیا در سال 1347 ساخت.

او کارگردانی را به صورت تجربی با دستیاری خاچیکیان، ژان نگولسکو و حضور در پشت صحنهٔ نمایشی از بهرام بیضایی آموخت. فیلم سینمایی قیصر مشهورترین ساخته اوست که دو سال متوالی روی پرده سینماها بود. قیصر به خاطر دیالوگ های کوچه بازاری، موسیقی متن و وجود تیتراژ در دو سال متوالی روی پرده سینماها اکران شد.

فیلم های سینمایی رضا موتوری، داش آکل، بلوچ، خاک، گوزن ها، پسر شرقی، غزل، اسب، سفر سنگ، خط قرمز، تیغ و ابریشم، سرب، دندان مار، گروهبان، ردپای گرگ، تجارت، ضیافت، سلطان، مرسدس، فریاد، اعتراض، سربازهای جمعه، حکم، رئیس، محاکمه در خیابان، جرم، متروپل، قاتل اهلی، خون شد و خائن کشی از دیگر ساخته های او هستند.

کیمیایی سابقه تهیه کنندگی فیلم سینمایی سفر سنگ، شیرک، جرم و معکوس را نیز در کارنامه هنری خود دارد.

کیمیایی که در عرصه نگارش نیز فعال است تاکنون کتاب های جسدهای شیشه ای، زخم عقل (مجموعه اشعار کیمیایی)، حسد بر زندگی عین القضات و سرودهای مخالف ارکسترهای بزرگ ندارند را چاپ و روانه بازار کرده است.

او چند ازدواج منجر به طلاق داشته و دو فرزند به نام های گیلدا و پولاد کیمیایی (هنرپیشه) دارد.

خائن کشی" class="index-title">

معرفی سریال خائن کشی

سریال خائن کشی محصول سال 1400 کشور ایران به کارگردانی و نویسندگی داستان و فیلمنامه مسعود کیمایی،این سریال سی ام ساخته کیمیایی به شمار می رود.

مراحل پیش تولید و آغاز سریال خائن کشی از اواسط سال 1399 پس از تایید حضور بازیگران انتخابی و لوکیشن های مختلف در در اواخر سال 1399 نیز آغاز و در نهایت پس از چندین ماه فیلمبرداری در صحنه و لوکیشن های مختلف، جدیدترین ساخته مسعود کیمیایی به تهیه کنندگی علی اوجی با نام خائن کشی در اواسط فروردین ماه 1400 نیز به اتمام رسید.بلافاصله پس از اتمام مراحل تصویر برداری تدوین این مجموعه توسط سپیده عبدالوهاب که یکی از موفقترین تدوین گران سینمای ایران نیز بر حسب جشنواره فجر قملداد میشود، آغاز گردید.

تدوین سریال خائن کشی پس از نزدیک به بیش از 20 روز در اواخر اردیبهشت ماه 1400 نیز به اتمام رسید.و بلافاصله نام نویسی این مجموعه در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر آغاز گردید.خائن کشی که در قالب بیش از 210 دقیقه نیز فیلمبرداری شده است یکی از طولانی ترین فیلم های ضبط شده در چند سال اخیر سینمای ایران به شمار می رود و به دلیل داشتن پتانسیل بالا در فیلمنامه و داستان باعث شده است که یک فیلم سینمایی 4 ساعته را برای مخاطب به ارمغان آورد.

سریال خائن کشی پس از حضور در جشنواره فیلم فجر در سال 1400 و دریافت جوایز و نامزدی در بخش های مختلف، با حواشی زیادی برای اکران خود نیز روبرو شد و بارها خبر اکران آن نیز تا مرحله اجرا پیش رفت ولی هرگز اکران نشد. پس از حواشی مختلف و داستان هایی که هرگز برای خائن کشی تمامی نداشت در نهایت مشخص شد با توجه به طولانی بودن روند داستانی مجموعه خائن کشی قرار است که این اثر ابتدا در شبکه نمایش خانگی در قالب یک مینی سریال منتشر شده و بلافاصله پس از اتمام پخش در شبکه نمایش خانگی راهی سینما شده و اکران خود را در آنجا آغاز نماید.

خلاصهٔ داستان سریال خائن کشی

در این قسمت به خلاصه سریال خائن کشی می‌پردازیم. داستان در دهه 30 و طی جریان ملی شدن صنعت نفت توسط دکتر مصدق اتفاق می‌افتد و برشی از زندگی مهدی بلیغ، سارق و کلاهبردار بزرگ ایرانی که ملقب به آرسن لوپن ایران بود، را روایت می‌کند.

داستان از جایی شروع می‌شود که مهدی، شاهرخ، گیو و اطلس به همراه افرادی دیگر تصمیم می‌گیرند تا برای حل مشکل قرضه ملی دکتر مصدق دست به یک دزدی ظاهری بزرگ بزنند اما همه چیز طبق نقشه پیش نمی‌رود…

خلاصهٔ داستان سریال خائن کشی

زمان پخش و تعداد قسمت های سریال خائن کشی

خائن کشی به کارگردانی و نویسندگی داستان و فیلمنامه مسعود کیمیایی در ابتدا قرار بود که در قالب یک فیلم سینمایی در سینماهای سراسر کشور نیز اکران گردد اما با توجه به مدت زمان بیش از 210 دقیقه ای، تیم سازنده آن ترجیح دادند که آن را در قالب یک مینی سریال 4 الی 6 قسمتی در شبکه نمایش خانگی به پخش رسانند. البته این تعداد ممکن است در تدوین و ویرایش نهایی کم یا زیاد گردد.

مجموعه خائن کشی روزهای جمعه ساعت 9 صبح به صورت اختصاصی از نماوا پخش می‌شود.

زمان پخش و تعداد قسمت های سریال خائن کشی

بررسی سریال خائن کشی

وحید سعیدی | «خائن کشی» فیلم پرده‌ست. باید در تاریگی سالن در صندلی های قرمز رنگ فرو رفت و چشم بر پرده دوخت و از قاب‌ها و اتفاقاتی که روی آن رقم می‌خورد لذت برد. اما صد افسوس که این فرصت دریغ شد و باید این فیلم در قالب و فرمتی جدید بیبینیم و از آن لذت ببریم.

یک.حالا فیلمساز محبوب ما بازگشته؛ آنهم چه بازگشت با شکوهی. او برگشته تا با «خائن‌کشی» بار دیگر حظ فیلم دیدن را به مخاطب بچشاند.

دو.خائن‌کشی خود سینماست؛ وقتی پلان به پلانش را می‌بینی با همه وجود حس میکنی که هنوز سینما دارد در گوشه‌ای از این شهر نفس می‌کشد.

سه.مسعود کیمیایی در هشتاد و یک سالگی هنوز دنبال ماجراجویی است. او خود را درگیر روایت قصه‌ای در دل تاریخ معاصر می‌کند تا با قاب‌های منحصر بفردش به روح مرده سینما جانی دوباره ببخشد و مخاطب را به حظی وافر برساند.

چهار.کیمیایی باز هم با خائن‌کشی قهرمان دیگری می‌سازد ؛ او استاد خلق قهرمان است از قیصر تا مهدی و سهراب. قهرمانان جدید او همچنان روح و خون دارند. برای رفاقت تا پای جان می‌ایستند. قهرمانانی که قانون و مرامشان حالا در دنیای امروز کیمیاست. شاید به خاطر همین است که امروزی‌ها قهرمانان او را نمی‌شناشند. چون آنها از معرفتی حرف می‌زنند و پای بند به مرامی هستند که سال‌هاست فاتحه‌اش خوانده شده و نسل امروز فقط سنگ قبری از آن دیده‌اند. حالا او مانده و نسلی که هیچ چیزاز مرام قهرمانش نمی‌داند، یعنی چیزی ندیده که بداند اما یکه سوار هنوز خسته نشده. او فیلم‌هایش را می‌سازد تا یادبودی باشند برای رفاقت‌ها و مرام‌هایی که دیگر زنده نیستند؛ همان مرامی که قهرمان قصه‌های کیمیایی برای زنده ماندنش جان می‌دهد.

پنج.خائن‌کشی محصول کارگردانی است که با هشتاد و یک سال سن بسان جوانی پشت دوربین رفته و سرمستانه قاب بسته و پلان اخذ کرده و بازی گرفته. بسان یک کارگردان جوان که عطش جلوه‌گری دارد او قدرتش را در هدایت هر آنچه جلوی دوربین است به رخ می‌کشد.

شش.خائن‌کشی از دل یک قصه چهار ساعته استخراج شده و شاید پرش‌های روایت برای همین خلاصه کردن باشد  تا همین جا هم قصه لکنتی ندارد. خائن‌کشی قصه آدم‌هایی است که پای مرام‌شان تا لحظه آخر می‌ایستند.

آنالیز مینی‌سریال «خائن کشی» ساخته مسعود کیمیایی به بهانه پایان آن

فیلم سینمایی «خائن کشی» تا به اینجا آخرین ساخته مسعود کیمیایی است که نخستین بار در جشنواره چهلم فیلم فجر در بخش مسابقه روی پرده رفت. این فیلم بعد از جشنواره فرصت اکران را به دست نیاورد تا اینکه سرانجام در قالب مینی‌سریالی چهار قسمتی از طریق پلتفرم «نماوا» عرضه شد. قسمت آخر این ساخته کیمیایی جمعه هفته گذشته منتشر شد تا پایان آن بهانه‌ای باشد برای آنالیز ابعاد مختلف آن.

کارگردانی | مسعود کیمیایی بعد از فیلم «خون شد»، قصد داشت تا رمان «جسد‌های شیشه‌ای» را در قالب یک سریال جلوی دوربین ببرد، اما شروع پاندومی کرونا موجب شد تا این پروژه هیجان‌انگیز به حالت تعلیق دربیاید. کیمیایی اما عزمش برای تصویرکردن رمان ماندگارش جزم بود، از همین رو تصمیم گرفت تا برشی از آن را در قالب یک فیلم سینمایی با نام «خائن کشی» جلوی دوربین ببرد. این فیلم به لحاظ فضا نزدیک به حال و هوای «سرب» یکی از فیلم‌های ماندگار کارنامه‌اش است. کیمیایی در زمان ساخت «سرب» نشان داد که این فضا را به درستی می‌شناسد از همین رو توقع می‌رفت تا «خائن‌کشی» به اثر در خوری تبدیل شود. او در سن 81 سالگی این فیلم را جلوی دوربین برد، اما از پلان به پلان فیلم طروات و جوانی بیرون می‌زند. کیمیایی انگار در اینجا بیشتر از کارهای قبلی‌اش به خودش سخت گرفته از همین رو در تک تک پلان‌هایش توجه به کوچکترین جزییات دیده می‌شود. سکانس‌های ابتدایی که مربوط به سرقت از بانک است و بعد سکانس‌های خیابانی بسان فیلم‌های کلاسیک دهه 60 و 70 هالیوود است، که این نشان از قدرت کارگردانی کیمیایی دارد.

دیالوگ ‌ها | یکی از ویژگی‌های کارهای کیمیایی دیالوگ‌نویسی‌اش است. او سبک و سیاق خودش را در دیالوگ نویسی دارد، سبک و سیاقی که خیلی‌ها تلاش کردند در همه این سال‌ها به نوعی آن را تکرار کنند، اما هیچگاه کسی نتوانست به چند فرسنگی او هم نزدیک شود. کیمیایی با همان سبک همیشگی خودش برای خائن‌کشی دیالوگ‌نویسی کرده است. او دقیقا در خائن‌کشی به نحوی برای کاراکترهایش دیالوگ نوشته که وقتی هرکدام از آن‌ها کلامی را به زبان می‌آورند هویتشان برای مخاطب هویدا می‌شود. در واقع همسطح بودن دیالوگ‌های برخی از کاراکترها نشان از این دارد که آن‌ها دارای یک خاستگاه مشترک هستند. اما در همان دسته آرامان‌خواه هم لحن و کلام برخی با دیگری تفاوت دارد. فقط کافی است دیالوگ‌های مهدی با بازی امیر آقایی را با دیالوگ‌های سهراب (مهران مدیری) و یا شاهرخ(پولاد کیمیایی) مقایسه کنید و تفاوت لحن و آهنگ ‌آنها را در عین همرنگ بودن کلامشان متوجه شوید.

بازی‌ها | خائن‌کشی طیف وسیعی از بازیگران را در خود جای داده است. از امیر آقایی ، مهران مدیری، فرهاد آییش و پانته‌آ بهرام  تا پولاد که بازیگر ثابت کارهای متاخر پدرش بوده تا سارا بهرامی و پردیس پور عابدینی . در کنار این‌ها دسته از بازیگران شاهد حضور تعداد چهره تلویزیونی  و سریالی از جمله فریبا نادری، الهام حمیدی، شکیب شجره، نرگس محمدی، سام درخشانی و علی اوجی هم هستیم. پولاد با همان استاندادرهایی که از او می‌شناسیم نقش «شاهرخ» را بازی کرده و توانسته در چارچوب نقش مسیرش را درست برود. امیرآقایی هم در اولین تجربه همکاری‌اش با کیمیایی نقش را به درستی آنالیز کرده و خودش را کاملا در اختیار کارگردان گذاشته از همین رو «مهدی» به شخصیتی ملموس تبدیل شده که مخاطب را با خود همراه می‌کند. مهران مدیری هم تمام تلاشش را به خرج داده تا نقش را مطابق با استاندادرهای ذهن کیمیایی بازسازی کند. سارا بهرامی و پردیس پورعابدینی هم در این مسیر گام به گام نقش‌هایشان جلو رفته‌اند و توانسته‌اند بازی استانداردی از خودشان ارائه دهند. اما یکدستی بازها درست جایی دچار مشکل شده که بازیگران سریال‌های تلویزیونی و خانگی در ارائه نقش‌هایشان نتوانسته‌اند خودشان را با فضایی مدنظر کیمیایی مماس کنند. البته که خود کیمیایی تلاش داشته تا این یکدستی را ایجاد کند، اما رسیدن به استانداردهای او سطح توان مشخصی می‌خواهد.

فضا سازی | یکی از مهمترین ویژگی‌ها و نقاط برجسته مینی سریال «خائن کشی» فضا سازی منحصربفرد آن است. سهیل دانش اشراقی به عنوان طراح صحنه و مارال جیرانی به عنوان طراح لباس با اشراف کامل بر آنچه‌که قرار است جلوی دوربین کیمیایی برود صحنه و لباس این پروژه را طراحی کرده‌اند. مهمترین نکته در این زمینه باور پذیری اجزای صحنه و لباس‌ها توسط مخاطب است. در هر دو بخش توجه به جزییات موجب شده تا فضای فیلم کاملا منطبق با همان دوره‌ای باشد که داستان در آن در حال روی دادن است. دانش اشراقی تمامی لوکیشن‌هایی را که می‌بینید باز طراحی کرده و گروهش به درستی آن را اجرا کرده‌اند. مکانی که گروه سارقین در آن مستقر شده‌اند لوکیشن مرکزی فیلم است. طراحی در آن به گونه‌ای شکل گرفته که مخاطب با وجود اینکه تایم زیادی از داستان در این لوکیشن اتفاق می‌افتد، اما احساس یکنواختی به مخاطب منتقل نمی‌شود.

فیلمبرداری | یکی از نقاط قوت خائن کشی فیلمبرداری منحصربفرد «مسعود سلامی» است. کیمیایی در کارهای اخیرش دو فیلم «قاتل اهلی» و همین خائن‌کشی را با حضور فیلمبرداران نسل جدید جلوی دوربین برده. در آن کار فرشاد محمدی و در این فیلم مسعود سلامی کاملا منطبق با استانداردهای سینمای کیمیایی قاب بسته و عکس‌ها هر پلان را اخذ کرده‌اند. در خائن‌کشی کار سلامی به مراتب سخت‌تر بودهاست. اکثرا سکانس‌های فیلم درشب اتفاق می‌افتد و همین کار سلامی را دو صدچندان سخت کرده. نورپردازی منحصربفرد او کاملا به کمک کار آمده و فضای مخوف و پر رمز وراز داستان در قاب دوربین ثبت و ضبط شده است. اکثر پلان‌ها به مثابه یک تابلو نقاشی است که مخاطب را کاملا در اتمسفر داستان غرق می‌کند.

جوایز و افتخارات سریال خائن کشی

خائن کشی برای اولین با در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به صورت عمومی به اکران رسید و با استقبال خوب تماشاگران و منتقدین نیز همراه شد و توانست در بخش های مختلفی از جشنواره نامزد دریافت جایزه نیز گردد که عناوین و افتخارات خائن کشی عبارتند از:

  • نامزد جایزه بهترین جلوه‌های بصری
  • نامزد جایزه بهترین جلوه‌های ویژه میدانی
  • نامزد جایزه بهترین طراحی صحنه
  • سیمرغ بلورین بهترین طراحی لباس
  • نامزد جایزه بهترین صداگذاری
  • نامزد جایزه بهترین تدوین

پوستر سریال خائن کشی

پوستر سریال خائن کشی

تیزر سریال خائن کشی

ساخت تیزر : شهیار کبیری

بیوگرافی بازیگران سریال خائن کشی

خائن کشی اثری پربازیگر و شلوغ است که هنرپیشه‌های بزرگ ایرانی در آن حضور دارند. در ادامه با معرفی بازیگران این سریال همراه شما هستیم و مروری بر بیوگرافی بازیگران اصلی آن نیز خواهیم داشت‌.

مهران مدیری در نقش سهراب

مهران مدیری بازیگر ایرانی متولد 18 فروردین 1346 است. او بازیگری را از سن شانزده سالگی با تئاتر شروع کرد و سپس وارد رادیو شد. او از سال 1369 با نقشی کوتاه در فیلم مشت‌های کوچک وارد دنیای بازیگری شد و سپس در سال 1373 با فیلم دیدار در سینما ظاهر شد. این هنرپیشه ابتدا به کارهای جدی مشغول بود اما در سال 1372 با مجموعه پرواز ۵۷ و سپس ساعت خوش به ساخت آثار طنز معروف شد. سریال شب‌های برره چه در عرصه کارگردانی و چه بازیگری برای او معروفیت به ارمغان آورد. مهران مدیری یک کمدین موفق، کارگردانی کم‌نظیر، بازیگری حرفه‌ای و خواننده‌ای دوست داشتنی است. مجله نیوزویک در مقاله‌ای او را بیستمین مرد قدرتمند سال 2009 میلادی در ایران نامید. او همچنین یکبار نامزد سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شده است.

از آثار شاخص این بازیگر باید به جنگ ۷۷، نود شب، پاورچین، نقطه‌چین، شب‌های برره، مرد هزارچهره، در حاشیه، هیولا، دراکولا، پدر گواردیولا، فیلم‌های دایره زنگی، ساعت پنج عصر، رحمان ۱۴۰۰، درخت گردو و ساعت ۶ صبح اشاره کنیم.

مهران مدیری در نقش سهراب

پولاد کیمیایی در نقش شاهرخ

پولاد کیمیایی پسر مسعود کیمیایی، بازیگر و کارگردان ایرانی متولد 23 تیر 1359 است. او بازیگری را از سال 1367 با حضور در فیلم سرب که ساخته پدرش بود شروع کرد و سپس تا سال 1377 فقط در آثار پدرش که شامل تجارت، سلطان، فریاد و اعتراض می‌شدند حضور داشت تا اینکه خانم درخشنده در فیلم شمعی در باد به او فرصت بازیگری داد. تا سال 1385 همچنان بازی آقای کیمیایی مختص به آثار پدرش بودند تا اینکه در سریال مرگ تدریجی یک رویا در نقش آراس مشرقی و با گریمی خاص ظاهر شد. این نقش‌آفرینی او را از زیر سایه پدرش بیرون کشید و فیلم‌های زندگی با چشمان بسته، بوی گندم، گشت ارشاد و خفه‌گی حاصل آن بودند.

در سال 1397 پولاد کیمیایی را به عنوان کارگردان فیلم معکوس دیدیم. این بازیگر دو سریال پرطرفدار ششمین نفر و ماتادور را نیز در تلویزیون بازی کرد.

پولاد کیمیایی در نقش شاهرخ

امیر آقایی در نقش مهدی بلیغ

امیر آقایی در 10 مرداد 1354 در ارومیه به دنیا آمد. او نخستین بار در سال 1381 با فیلم ارتفاع پست وارد قاب سینما شد. سپس بازی بعدی او که بسیار توجه‌ها را به خود جلب کرد، نقش‌آفرینی در نقش پیمان سهرابی در سریال اولین شب آرامش در کنار بازیگرانی همچون مهدی پاکدل و یکتا ناصر بود. اولین شب آرامش و آشنایی این بازیگر با احمد امینی، نقش سروان فرید را در سریال بی‌گناهان برای او به ارمغان آورد. آثار این بازیگر مطرح بسیار هستند و او جزو بازیگران برتر کشورمان به شمار می‌آید. امیر آقایی تا کنون دو بار کاندید سیمرغ بلورین و یک بار برای فیلم شنای پروانه برنده آن شده است.

امیر آقایی در نقش مهدی بلیغ

فرهاد آئیش در نقش محمد مصدق

سید محمد فرهاد حشمتی عقدایی که او را با نام هنری فرهاد آئیش می‌شناسیم در 27 شهریور 1331 و در شمیران تهران به دنیا آمد. این بازیگر علاوه بر حرفه بازیگری، تهیه‌کنندگی، نمایش‌نامه‌نویسی و همچنین کارگردانی تئاتر نیز انجام می‌دهد. او تا مقطع دبیرستان در ایران تحصیل کرد و پس از آن به انگلستان، آمریکا و آلمان سفر کرد. فرهاد آئیش در رشته فیلم‌سازی و عکاسی درس خواند و سرانجام در سال 1376 به ایران بازگشت. این بازیگر از لحاظ ساخت تیپ‌های مختلف بسیار موفق است و نقش حشمت خان او در سه پنج دو بسیار پرطرفدار شد. او در سریال خائن کشی نقش شخصیت تاریخی، محمد مصدق، را ایفا می‌کند.

فرهاد آئیش در نقش محمد مصدق

سارا بهرامی در نقش اطلس

سارا بهرامی بازیگر زن اهل ایران متولد 2 بهمن 1361 در اصفهان است. این هنرپیشه بازیگری را از سن کودکی و کلاس‌های تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شروع کرد. اما سال‌ها طول کشید که خانم بهرامی دیده شود. او نخستین بار با بازی در نقش پروانه در سریال پروانه توانست توجه‌ها را به خود جلب کند و مخاطبان را محو لحن آرام خود کرد. سارا بهرامی تا کنون برای فیلم‌‌های ایتالیا ایتالیا، علفزار، جنگل پرتقال نامزد و برای بازی در فیلم دارکوب برنده سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شده است.

سارا بهرامی در نقش اطلس

حمیدرضا آذرنگ در نقش ادی

حمیدرضا آذرنگ بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی متولد 2 خرداد 1351 است. این هنرپیشه از تئاتر پا به دنیای بازیگری گذاشت. او سپس نخستین بار در سال 1378 با فیلم گمشده وارد سینما شد و تا سال 1385 دیگر کار سینمایی و تلویزیونی انجام نداد. حمیدرضا آذرنگ تا به حال برای فیلم‌ ملکه موفق به کسب جایزه جشن خانه سینما شده و همچنین پنج جایزه از جشنواره تئاتر فجر در زمینه‌هایی همچون نویسندگی و بازیگری کسب کرده است. این هنرپیشه فیلم روزی روزگاری آبادان را نیز ساخت و توانست برای آن نامزد سیمرغ شود.‌ از آثار مهم آقای آذرنگ باید از سریال نون خ، فیلم‌های آااادت نمی‌کنیم، قاتل اهلی، تنگه ابوقریب و غلامرضا تختی یاد کنیم.

حمیدرضا آذرنگ در نقش ادی

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵

بازیگر ۳۶۰

آخرین اخبار بازیگران زن و مرد سینمای ایران و جهان، عکس های جدید سلبریتی ها، عکس های بازیگران قدیمی و بیوگرافی بازیگران را در بازیگر ۳۶۰ دنبال کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا