در این بخش بیوگرافی پرستو گلستانی بازیگر سینما و تلویزیون را مرور میکنیم. بیوگرافی پرستو گلستانی که بیشتر او را با فیلم پدرسالار به یاد می آوریم . امروز مروری داریم بر 0 تا 100 بیوگرافی پرستو گلستانی از بازیگران زن معروف و همسر سابقش و آشنایی بیشتر با فیلم هایش. برای مطالعه بیوگرافی پرستو گلستانی با ما همراه باشید.
پرستو گلستانی چند سال دارد ؟
وضعیت تاهل پرستو گلستانی چگونه است ؟
پرستو گلستانی فرزند دارد؟
پرستو گلستانی فعالیت خود را از چه سالی آغاز کرد ؟
خلاصه بیوگرافی پرستو گلستانی
نام اصلی | پرستو مقدم |
نام هنری | پرستو اعتماد گلستانی / پرستو گلستانی |
تاریخ تولد | ۱۱ خرداد ۱۳۴۷(۵۳ سال) |
تحصیلات | لیسانس بازیگری و کارگردانی |
همسر | بهروز بقایی(همسر سابق) |
زمینه فعالیت | سینما ، تئاتر و تلویزیون |
سالهای فعالیت | ۱۳۶۵ تاکنون |
بیوگرافی پرستو گلستانی
در بیوگرافی پرستو گلستانی آمده است : او متولد 11 خرداد 1350 در تهران است و اصالت خراسانی دارد. او در خانوادهای هنرمند به دنیا آمده و خواهرزاده مهدی اخوانثالث، شاعر شهیر و بلند آوازه شعر نو و معاصر ایران است.
تحصیلات پرستو گلستانی
در ادامه بیوگرافی پرستو گلستانی میخوانیم که او بازیگری تئاتر را از سال 65 و در کانون پرورش فکری کودکان شروع کرده بود، در سال 74 از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی در رشته بازیگری و کارگردانی تئاتر با پایاننامهای تحت عنوان «شیوه آموزش بازیگری برای کودکان و نوجوانان» فارغالتحصیل میشود
او همیشه دلمشغولی اصلی خود را کار برای گروه کودک و نوجوان عنوان کرده است و در سریالها، نمایشها و فیلمهای زیادی حضور یافته است که مخصوص این گروههای سنی هستند. او همچنین پس از فراغت از تحصیل، در دوره دو سال و نیمه بازیگری در مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما آموزش دیده است و اساتیدی مانند مرضیه برومند، رویا تیموریان و رویا افشار داشته است.
وضعیت تاهل و ازدواج پرستو گلستانی
بیشترین جستجوها در بیوگرافی پرستو گلستانی درباره همسر ایشان است که شما عزیزان میخواهید بدانید همسر ایشان کیست.
پرستو گلستانی با بهروز بقایی ازدواج کرده بود
اما سرانجام این وصلت با وجود پسری بنام بهرنگ به جدایی ختم شد و این دو زوج از بکدیگر جدا شدند، هر دو این هنرمندان ازدواج نکرده و در حال حاضر مجرد هستند.پرستو گلستانی دوباره ازدواج نکرده و همسر جدیدی ندارد.
علت طلاق پرستو گلستانی
گلستانی همچنین در برنامه دورهمی ، از جدایی خود از همسرش گفت و اشاره کرد: به هر حال ما همگی به دنبال خوشبختی هستیم. راههای متفاوتی هم برای دست یافتن به این خوشبختی وجود دارد. یکی از این راهها ازدواج و تشکیل خانواده است. اما گاه به جایی می رسی که میبینی آنچه را که میخواستی به دست نیاوردی و خب من هم نمیخواهم کسی را مقصر بدانم. بعضی وقتها نمیشود و باید از صفر شروع کرد. خب من هم از صفر شروع کردم.
علایق و حقایقی درباره پرستو گلستانی
در ادامه بیوگرافی پرستو گلستانی مروری میکنیم بر علایق و حقایقی درباره ی او.با ما همراه باشید.
خوشبختی یعنی دل خوش، اعصاب راحت و تن سلامت.
اهل نوشتن هستم، ولی وبلاگ ندارم. برای دل خودم، توی دفترم مینویسم. فقط گاهی کسانی که بهم نزدیک هستند، میخوانند.
اهلش نیستم که بخواهم برای خالی کردن دق و دلی کسی را بچزانم، ولی کاری میکنم که طرف بفهمد، مثل بی توجهی یا سکوت.
تیپ سازی در کار بازیگری بستگی به جایگاه و بسترش دارد. اگر بستر مناسب و شرایط خوب داشته باشد، بد نیست.
من هر روز تیپ میزنم.
بزرگترین غافلگیری زندگی ام خیلی خصوصی است، نمیتوانم بگویم.
به شدت اهل فوتبال هستم طرفدار پرسپولیس بودم که ناامیدم کرد و از دستش غمگینم، تازگی ها از استیل آذین خوشم آمده. فوتبال خارجی رو هم دنبال میکنم و طرفدار صد در صد “مسی” هستم.
هم اهل خواب و رویا هستم هم اهل بیداری، بیداری یک جورایی خوب است باید همیشه بیدار باشیم. خواب هم خیلی خوب است، بستگی به حال روحیم دارد.
پانزده سالگی را با تئاتر شروع کردم، بعد به تلویزیون و سینما رفتم، در بیست سالگی مشهور شدم.
خود شهرت از دردسرهای بزرگ شهرت است، نداشتن آرامش و زندگی شخصی و خصوصی. هنگام بیماری و خستگی باهمه مشکلاتمان باید بخندیم و لبخند بزنیم.
زیاد پیش آمده که نقشی را دیده ام و دلم خواسته که ایکاش من بازی میکردم.
گاهی ضامن میشوم، هم ضامن بانکی و هم ضامن زبونی.
درباره من زیاد شایعه سازی نمیشود، ولی میگویند من بداخلاقم ولی واقعا اینطوری نیستم.
من پولدار نیستم کاشکی بودم، ماشینم پژو ۲۰۶ است.
فلافل؛اگر خوب درست شود، خیلی خوشمزه است
دغدغه من خوب بودن است، داشتن زندگی سالم و انسان بودن.
تعداد نقش هایی که تا به حال پذیرفتم، بیشتر از نقش هایی است که نپذیرفتم.
اگر نقشی در یک فیلم خارجی پیشنهاد شود، نقش کوچک باشد، اما کار خوبی باشد، با کمال میل میپذیرم.
بازیگری و کار هنری اصولاً پایان ندارد، فرقی ندارد ادبیات، شعر، سینما و مجسمه سازی و… هیچ کدام آخر ندارد.
ربطی ندارد که یک هنر پیشه حرفه ای آخرش حتما کارگردان شود.
یک بازیگر برای پیشرفت کاریش به مطالعه، تحقیق و تجربه احتیاج دارد.
من تقریبا مطالعه زیاد میکنم.نمایشنامه، رمان روان شناسی، هر دقیقه در حال کتاب خواندن هستم مثل ناتور دشت و گزیده ادبیات نمایشی کودک و نوجوان را تازگی خوانده ام
معمولا در انجمن های خیریه شرکت می کنم، گاهی برایشان آشپزی میکنم، با محک ارتباط دارم تا جایی که برسم سعی میکنم، فعالیت های اجتماعی هم داشته باشم
سینما ژانر های متفاوتی دارد اما بعضی ژانرها تحت تاثیر سیاست های دنیاست و گاهی مقوله های دیگر مثل اجتماع، ماوراء و معنوی ساخته میشوند چون آدم های مختلفی با نگاه و نقطه نظرهای مختلفی کار میکنند، در ایران هم صدق میکند.
سینمای ما در بخش معناگرا نوعی پیشرفت کرده، ولی بطور کلی سینمای مردمی یا گیشه پسند، پس رفت کرده است.
زمانی که بازی کردن را شروع کردم با حالا فرق میکرد. الان همه خانواده ها دوست دارند بچه هایشان بازیگر شوند. من در یک خانواده هنر دوست به دنیا آمده بودم و نوع علاقه ام بخاطر شهرت و معروف شدن نبود. مادرم که خانم بسیار فهمیده ای بود، یکی از مشوقینم بود و از طرف خانواده مشکلی نداشتم.
نسل ما با نسل بچه های الان خیلی فرق دارد، نگاهی که ما نسبت به چیزهایی که برایش تلاش میکردیم با نگاه جوانان و نوجوانان الان خیلی فرق می کرد
شعر و شاعری پرستو گلستانی
در بیوگرافی پرستو گلستانی آمده است که او دستی بر قلم نیز دارد او شاعر است
وی مدتی هم تصمیم به انتشار و چاپ آنها گرفته بود اما در مورد انجام نشدن این کار میگوید : یکدوره ای تصمیم گرفتم که شعرهایم را چاپ کنم ولی یکدفعه یک جریانی راه افتاد و یکسری شعرای عجیب غریب به تعداد زیاد آمدند و پشت سر هم کتابهای شعر مختلف بیرون آمد همین باعث گردید از چاپ شعرهایم منصرف بشوم
وقت گذرانی پرستو گلستانی
اگر کار نداشته باشم اکثر وقتم را با خانواده می گذرانم. نمی گویم دوست و رفیق ندارم، اما بیشتر با خانواده وقتم را سپری می کنم، اگر پیش بیاید ورزش میکنم و هر وقت فرصت کنم مطالعه می کنم
تجربه شهرت
بعد از حضور در سريال داني و من در سال 77 اين مسئله آغاز شد
به تدريج مردم مرا شناختند و متوجه شدم با چه مسئوليت سنگيني مواجه هستم و بارها با واکنش صميمي مردم رو به رو شدم که انگار سال هاست مرا مي شناسند.
شروع فعالیت هنری و آثار ماندگار پرستو گلستانی
در بیوگرافی پرستو گلستانی میخوانیم : بازی در تئاتر را از سال 1365 در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شروع کرد. ایشان بازیگری را در سال 1366 با سریال “درخت دوستی” آغاز کرد که اولین تجربه هنری این خانم هنرمند را رقم زد.
درخت دوستی نام یک مجموعه تلویزیونی ایرانی به نویسندگی و کارگردانی «سعید خاکسار» است که در سال 1366 ساخته شد و از شبکه 2 سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش گردید.
در این سریال بازیگران شناخته شده ای همچون سیروس گرجستانی، منوچهر حامدی ،محمود بصیری، پوراندخت مهیمن، مرجانه گلچین، نادیا دلدار گلچین، غلامحسین لطفی، اسماعیل سلطانیان بازی میکردند که باعث کسب تجربه گرانبهای خانم پرستو گلستانی در اولین تجربه تلویزیونی شد.
پس از تجربه سریالهای “عقیق” و “عطر گل یاس”، اولین بازیگری سینمایی خود را در فیلم “مجنون” به کارگردانی رسول ملاقلیپور و در سال 69 تجربه کرد و با این فیلم وارد سینما شد.
مجنون فیلمی ایرانی محصول 1369 به نویسندگی و کارگردانی رسول ملاقلی پور است.تهیه کنندگان این فیلم محمدرضا علیقلی ، رسول ملاقلی پور و مسعود کرامتی هستند.
سال 71 سال سینمایی گلستانی بود. او در این سال در فیلمهای “قافله” به کارگردانی مجید جوانمرد و در کنار بازیگرانی مثل جمشید هاشمپور و کتایون ریاحی و “رابطه پنهان” به کارگردانی جهانگیر جهانگیری حضور پیدا کرد و به ایفای نقش پرداخت.
گلستانی در سال 72 ، در مهمترین فیلم سینمایی کارنامه مهدی فخیمزاده یعنی “همسر” بازی کرد و در سال بعد سریالهای “دشمن مردم” و “بهاران در بهارک” را تجربه کرد.
پرستو گلستانی در سال 75 در فیلم سینمایی “سرعت” به کارگردانی محمدحسین لطیفی حضور مییابد و در همان سال سریال “وکلای جوان” را بازی میکند.
او در سال 76 و پس از ایفای نقش در دو سریال «رد پا» و «هفت سنگ»، در سریال «دنیای شیرین» به کارگردانی بهروز بقایی بازی میکند که یکی از به یاد ماندنیترین سریالهای گروه کودک و نوجوان است.
گلستانی پس از دریافت جایزه بهترین بازیگر زن تئاتر در سال 77، در سال 78 به بازی در سریالهای کودک و نوجوان ادامه میدهد و با حضور در سریال «دانی و من» به کارگردانی علی عبدالعلیزاده، در ساخت سریال خاطرهانگیز دیگری نقشآفرینی میکند. او در همین سال در سریال «میگی نه نگاه کن» ساخته کاظم بلوچی همبازی میکند.
در سال 79، پرستو گلستانی بار دیگر با همسر سابقش یعنی بهروز بقایی همکاری میکند و در سریال «مثل زندگی» او بازی میکند. او در همین سال همکاری با مرضیه برومند را هم تجربه میکند و در سریال «داستانهای نوروزی» ایفای نقش میکند.
شهرت پرستو گلستانی
بیشتر شهرت او برای درخشش در تلویزیون بوده است و در سریال های پربیننده ای به ایفای نقش پرداخته است.
پرستو گلستانی در سال 74 در سریالی ایفای نقش میکند که نقطه پرتاب بسیاری از بازیگران مطرح امروزی بهحساب میآید، سریال «پدر سالار» به کارگردانی اکبر خواجویی که از پرمخاطبترین سریالهای تلویزیون ایران بوده است.
گلستانی در این سریال، با بازی در نقش «زری» و در کنار بازیگرانی مثل محمد علی کشاورز، حمیده خیرآبادی، جمیله شیخی و کتایون ریاحی، بیش از پیش دیده شده و به چهرهای آشنا برای مخاطب ایرانی تبدیل میشود.
این مجموعهٔ تلویزیونی در محلهٔ امامزاده یحیی (در تهران) و در خانهای قدیمی، متعلق به یکی از نوادگان قاجاری به نام «خانم مهرانگیز»، ساخته شده که اکنون به خانه فرهنگ امامزاده یحیی تبدیل شدهاست.
این مجموعه انقدر مردم را تحت تاثیر قرار داده بود که به گفتهٔ ناصر هاشمی، بازیگر نقش ناصر، در زمان پخش این مجموعه، خانم کمند امیرسلیمانی بهدلیل داشتن شخصیتی لجباز و یکدنده در داستان فیلم، توسط یک رانندهٔ تریلی تهدید شده بود. همچنین، بعضی از مردم با دیدن ناصر هاشمی در سطح شهر، او را به بازگشت به خانهٔ پدر و احترام به بزرگتر سفارش میکردند.
درخشش پرستو گلستانی در تلویزیون با ایفای نقش در سریال دیگری در همان سال 74 ادامه مییابد و بازی او در سریال مشهور «همسران» به کارگردانی بیژن بیرنگ و مسعود رسام، جایگاه او را بهعنوان بازیگری شناخته شده در تلویزیون ایران تثبیت میکند.
آغاز روند کمکاری پرستو گلستانی
پرستو گلستانی در سالهای بعد و پس از بازی در سریالهای «توپ گرد» و «مهمانپذیر طوبی»، دست به تجربه در یک سریال طنز میزند و در سریال «مرد هزار چهره» به کارگردانی مهران مدیری حضور پیدا میکند.
او در این سالها فیلمهای سینمایی کمی بازی میکند و بعد از دو فیلم «عروس فراری» در سال 83 و «معبد جان» در سال 87، سالها در هیچ پروژه سینماییای دیده نمیشود.
او درباره کمکاری سینمایی خود در آن دوره میگوید: « واقعیت غیبت من در سینما این است که از سال 87 پیشنهاد سینمایی نداشتهام؛ اما برای بازی در چند تلهفیلم و فیلم شبکه خانگی پیشنهاداتی بوده است که دوستشان نداشتهام.»
از مطرحترین بازیهای پرستو گلستانی در دوره کمکاری او میتوان به سریالهای «به کجا چنین شتابان» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی و «مسیر انحرافی» به کارگردانی بهرنگ توفیقی در سالهای 88 و 90 اشاره کرد.
پس از سال 90 پرستو گلستانی به مدت سه سال در هیچ پروژه تلویزیونی و سینماییای حضور پیدا نمیکند تا اینکه در سالهای 93 و 94 در سریهای اول و دوم سریال «دردسر عظیم» ساخته برزو نیکنژاد به نقشآفرینی میپردازد و دوباره دیده میشود.
در بیوگرافی پرستو گلستانی آمده است : گلستانی در سال 94 برای بار سوم با برزو نیکنژاد همکاری میکند و اینبار در سریال «قرعه» او حضور پیدا میکند.
پرستو گلستانی بازیگر در خصوص نقش خود در سریال “دردسرهای عظیم” گفت: در این سریال در نقش گوهر بازی میکنم، گوهر کاراکتر پیچیدهای نیست و نظیر این شخصیت را در جامعه زیاد دیدهایم. وی افزود: شاید گوهر خیلی با شخصیت اصلی من متفاوت باشد ولی گوهر در زندگی کارهایی انجام میدهد و به نوعی فکر اعمالی دارد که شاید آن کارها برای آن انسان درست باشد ولی همان کارها باعث اشتباهاتی میشود که یکسری اتفاقات وقایعی را به وجود میآورد که شاید برای ما چندان خوشایند نباشد. وی در خصوص این سریال اظهار داشت: دردسرهای عظیم یک کار اجتماعی و خانوادگی است که در آن رگههای طنز و کمدی هم دیده میشود.
پرستو گلستانی پشیمان از زیر آسمان شهر
زیر آسمان شهر نمی گویم کار بدی بود و هنوز بعد 14 سال مردم من را با همین کار یادشان می آید ولی انتخاب غلطی کردم چون من بازیگر کمدی نبودم مسیرم تغییر کرد و از تمام کارهای جدی که پیش از آن انجام می دادم بیرون و مرا به عقب کشید
فعالیت پرستو گلستانی در تئاتر
در بیوگرافی پرستو گلستانی میخوانیم : او بازیگری را شغل خود اصلی خود می داند و کارگرادانی تئاتر، تدریس بازیگری در آموزشگاه را شغل دومش میداند
پرستو گلستانی از بازیگران شناختهشده سینما، تلویزیون و تئاتر است که همواره کمحاشیه و دور از جنجال به فعالیتهای حرفهای خود پرداخته است.
گلستانی بیش از سینما و تلویزیون، به بازی در تئاتر علاقهمند است و بازیگری تئاتر را ترجیح میدهد؛ او در این باره میگوید: « اگر شرایط اقتصادی تئاتر مساعد بود، من اصلاً به تلویزیون نمیرفتم. بهطور مثال اگر حتی یکسوم دستمزدم در تلویزیون را بهصورت ماهانه در تئاتر داشتم، محال بود در تلویزیون کار کنم.»
گلستانی بیش از سینما و تلویزیون در تئاتر صاحب افتخار است و تجربه کار در کنار کارگردانان مطرح تئاتر مثل اکبر زنجانپور، محمد رحمانیان، محمد یعقوبی و … را داشته است. از مهمترین نمایشهای او میتوان به «دشمن مردم»، «باغ آلبالو»، «سه خواهر»، «بیست نمایش کوتاه درباره سلفی» و «گلهای شمعدانی» اشاره کرد.
پرستو گلستانی همچنین در سالهای 77 برنده جایزه سیمرغ بهترین بازیگر زن از جشنواره تئاتر فجر شده است.
لیست آثار هنری پرستو گلستانی
در ادامه بیوگرافی پرستو گلستانی بازیگر دردسر های عظیم باید بگوییم در جدولهای جداگانه میتوانید فهرست آثاری که او در آنها به هنرنمایی پرداخته است را مشاهده کنید.
آثار سینمایی پرستو گلستانی
نام فیلم | سال | کارگردان |
---|---|---|
مجنون | ۱۳۶۹ | رسول ملاقلیپور |
مار | ۱۳۷۰ | مجید جوانمرد |
قافله | ۱۳۷۱ | مجید جوانمرد |
رابطه پنهانی | ۱۳۷۱ | جهانگیر جهانگیری |
همسر | ۱۳۷۲ | مهدی فخیمزاده |
سرعت | ۱۳۷۵ | محمدحسین لطیفی |
عروس فراری | ۱۳۸۳ | بهرام کاظمی |
معبد جان | ۱۳۸۷ | محمد درمنش |
آثار تلویزیونی پرستو گلستانی
سال | مجموعه تلویزیونی | کارگردان | توضیحات |
۱۳۶۶ | درخت دوستی | سعید خاکسار | شبکه ۲ – ۵۰ قسمت |
۱۳۶۸ | عقیق | حمید تمجیدی | شبکه ۲ – ۱۰ قسمت |
۱۳۶۹ | عطر گل یاس | بهمن زرینپور | شبکه ۱ – ۱۰ قسمت |
۱۳۷۳ | بهاران در بهار | غلامرضا رمضانی | شبکه ۲ – ۱۴ قسمت – پخش در ماه رمضان |
۱۳۷۳ | پدرسالار | اکبر خواجویی | شبکه ۲ – ۲۲ قسمت |
۱۳۷۳-۱۳۷۴ | همسران | بیژن بیرنگ – مسعود رسام | شبکه ۲ – ۴۵ قسمت – بازیگر مهمان |
۱۳۷۴ | وکلای جوان | بهرام کاظمی | شبکه ۲ – ۱۳ قسمت – بازیگر مهمان |
۱۳۷۴ | ماه مهربان | بهروز بقایی | شبکه تهران (۵) – اولین سریال شبکه تهران (۵) |
۱۳۷۴ | خانواده بامدادی | عاطفه حیدرزاده | شبکه ۲ – ۲۰ قسمت |
۱۳۷۵ | نوعی دیگر | بهروز بقایی | شبکه تهران (۵) – ۶۰ قسمت |
۱۳۷۵ | خانواده رضایت | حمید امجد – مازیار میری | شبکه تهران (۵) |
۱۳۷۶ | دنیای شیرین | بهروز بقایی | شبکه ۱ – ۳۵ قسمت – بازیگر مهمان |
۱۳۷۶ | هفت سنگ | عبدالرضا نواب صفوی | شبکه ۲ – ۱۷ قسمت |
۱۳۷۷ | روزی عقابی | سید محمدرضا مفیدی | شبکه ۳ – ۱۱ قسمت |
۱۳۷۸ | دانی و من – (سری دوم) | علی عبدالعلی زاده | شبکه تهران (۵) – گروه کودک و نوجوان |
۱۳۷۸ | میگی نه نگاه کن | کاظم بلوچی | شبکه ۱ – ۱۰۰ قسمت – گروه کودک و نوجوان |
۱۳۷۸–۱۳۸۳ | ماجراهای تقی جان | حسن پورشیرازی – مرضیه محبوب | شبکه ۲ – گروه کودک و نوجوان – در چهار سری |
۱۳۷۹ | داستانهای نوروز | مرضیه برومند | شبکه ۱ – ۸ قسمت |
۱۳۷۹ | مثل زندگی | بهروز بقایی | شبکه ۱ – ۱۴ قسمت – گروه کودک و نوجوان |
۱۳۸۰ | تازه چه خبر همسایه | امیر سماواتی – بهروز بقایی | شبکه ۲ – ۶۰ قسمت – بازیگر مهمان |
۱۳۸۱ | توپ گرد | بهروز بقایی | شبکه ۱ – ۲۶ قسمت – گروه کودک و نوجوان |
۱۳۸۱ | حیات خلوت | اسدالله ایمن | |
۱۳۸۲ | مهمانپذیر طوبی | منوچهر پوراحمد | شبکه ۱ – پخش در نوروز ۱۳۸۳ |
۱۳۸۳ | فرار بزرگ | محمدحسین لطیفی | شبکه ۳ – ۱۴ قسمت |
۱۳۸۳ | فیلبانان | کاظم راستگفتار | شبکه ۲ – ۲۶ قسمت – پخش در نوروز ۱۳۸۴ |
۱۳۸۳ | غریبانه | قاسم جعفری | شبکه تهران (۵) – ۱۳ قسمت – پخش در ماه محرم |
۱۳۸۴ | اکسیژن | مهدی مظلومی | شبکه تهران (۵) – ۳۰ قسمت |
۱۳۸۴ | ماجراهای شهرک ترافیک | مریم مصفا | شبکه ۲ – ۲۶ قسمت – گروه کودک و نوجوان |
۱۳۸۶ | مرد هزار چهره | مهران مدیری | شبکه ۳ – ۱۳ قسمت – پخش در نوروز ۱۳۸۷ |
۱۳۸۷ | سایه تنهایی | بیژن شکرریز | شبکه ۱ – ۲۶ قسمت |
۱۳۸۸ | به کجا چنین شتابان | ابوالقاسم طالبی | شبکه تهران (۵) – ۴۸ قسمت |
۱۳۸۹ | عمارت پدری | اکبر منصور فلاح | شبکه قرآن – ۴۰ قسمت |
۱۳۹۰ | بگو که هستم | اکبر منصور فلاح | شبکه شما – ۳۰ قسمت – پخش در ماه رمضان |
۱۳۹۱ | مسیر انحرافی | بهرنگ توفیقی | شبکه ۳ – ۱۳ قسمت |
۱۳۹۳ | دردسرهای عظیم – (فصل اول) | برزو نیکنژاد | شبکه ۳ – ۲۶ قسمت |
۱۳۹۴ | دردسرهای عظیم – (فصل دوم) | برزو نیکنژاد | شبکه ۳ – ۲۶ قسمت – پخش در ماه رمضان |
۱۳۹۴ | قرعه | برزو نیکنژاد | شبکه ۳ – ۱۴ قسمت – پخش در نوروز ۱۳۹۵ |
تئاترهای پرستو گلستانی
- «آگنیتاژ» نویسنده رسول حقجو، کارگردان مجتبی رستمیفر اجرای عمومی اهواز (۱۳۹۵)
- «ساکنین طبقهٔ ۱۵ کمپ آگنیتاژ» نویسنده رسول حقجو، و کارگردان ابوذر مزار جلالی اجرای عمومی رشت (۱۳۹۵)
- خانه ی خورشید کارگردان شهرام کریمی
- گلهای شمع دانی نویسنده و کارگردان محمد یعقوبی سال (۱۳۸۲)
- قرمز و دیگران نویسنده و کارگردان محمد یعقوبی تئاتر شهر (۱۳۸۹)
- بیست نمایش کوتاه درباره ی سلفی نویسنده و کارگردان محمد رحمانیانجشن واره فیلم فجر (۱۳۹۵)
- پینو کیا کارگردان شهره سلطانی (سال:۱۳۹۴)
- در تاریک روشنای صحنه نویسنده آنتوان چخوف و آرتور آدامف، کارگردان رویا افشار تئاتر شهر (۱۳۸۹)
- پدر خانده ناپلی نویسنده ادوارد فیلیپو، کارگردان بابک محمدی تماشاخانه ایران شهر ۱۳۹۱
- ۳خواهر نویسنده آنتوان چخوف، کارگردان اکبر زنجانپور
- باغ آلبالو نویسنده آنتوان چخوف، کارگردان اکبر زنجانپور (سال: ۱۳۹۵)
- دشمن مردم نویسنده هنری کیپسن، کارگردان اکبر زنجانپور
صفحه اینستاگرام پرستو گلستانی
پرستو گلستانی ، از سلبریتی های فعال در اینستاگرام بوده و ظرف چند سال اخیر قریب به 970 پست به اشتراک گذاشته که بررسی اینستاگرامش، در واقع مروری است بر بیوگرافی پرستو گلستانی و یک دهه فعالیت هنری ایشان در عرصه سینما و تلویزیون و شبکه نمایش خانگی. لذا برای آشنایی با سبک زندگی دیجیتالی پرستو گلستانی و پشت صحنه فیلم ها و سریال هایی که ایشان در آن نقش آفرینی کرده است و بیوگرافی پرستو گلستانی، به اینستاگرامش مراجعه کنید.آدرس اینستاگرام پرستو گلستانی @parastougolestani می باشد و 565 هزار دنبال کننده دارد.