در این بخش بیوگرافی حامد کمیلی بازیگر معروف سینما و تلویزیون را مرور میکنیم. بیوگرافی حامد کمیلی از بازیگران مرد خوب و توانمند کشورمان که بیشتر او را با سریال اغما به یاد می آوریم ، به همراه اطلاعاتی از زندگی شخصی و هنری او با عکس های شخصی و ناگفته های ارتباطش با تینا آخوندتبار را میخوانیم.امروز از 0 تا 100 با بیوگرافی حامد کمیلی آشنا میشویم. در ادامه با بازیگرآنلاین همراه باشید.
حامد کمیلی چند سال سن دارد؟
حامد کمیلی مجرد است یا متاهل؟
تحصیلات حامد کمیلی چقدر است؟
حامد کمیلی فعالیت خود را از چه سالی آغاز کرد؟
خلاصه بیوگرافی حامد کمیلی
نام اصلی | حامد کمیلی |
تاریخ تولد | 14 تیر 1361 |
محل تولد | اصفهان |
تحصیلات | کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی |
زمینه فعالیت | بازیگر |
سالهای فعالیت | ۱۳۸۷ تاکنون |
وضعیت تاهل | مجرد |
قد | ۱٫۸۵ متر |
بیوگرافی حامد کمیلی
در بیوگرافی حامد کمیلی آمده است: او متولد 14 تیر 1361 در اصفهان، بازیگر است.
در بیوگرافی حامد کمیلی لازم به ذکر است وی دارای مدرک فوق دیپلم کامپیوتر و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، کاردانی کامپیوتر و دارای ۱۰ سال فعالیت تئاتر است.حامد کمیلی قبل از شروع حرفهای بازیگری مدتی هم بهعنوان برنامهنویس کامپیوتر مشغول بود.
قد حامد کمیلی
در بیوگرافی حامد کمیلی آمده است قد او 185 سانتی متر است.
بیوگرافی خانواده حامد کمیلی
در بیوگرافی حامد کمیلی درباره ی خانواده اش آمده است: حامد فرزند اول خانواده است. او دو برادر دوقلو به نامهای ایمان و احسان دارد که یکی معمار و دیگر مهندس عمران است. پدر و پدربزرگ حامد در حوزه صنایع دستی فعالیت دارند و هنر همیشه جایگاه ویژهای در خانواده آنها داشته است. کمیلی میگوید پدرش بهواسطه شغلی که دارد، اکثر اوقات در سفر است. اما رابطه بسیار نزدیک و صمیمانهای با مادر دارد.

ازدواج و وضعیت تاهل حامد کمیلی
بیشترین جستجوها در بیوگرافی حامد کمیلی درباره همسر ایشان است که شما عزیزان میخواهید بدانید همسر ایشان کیست.
چندی پیش عکسی دست جمعی از برخی بازیگران ایرانی که حامد کمیلی هم در میان آنها بود، منتشر شد. عکسی که حواشی و جنجال زیادی را برای او و تینا آخوند تبار به دنبال داشت. بعد از آن اخباری به دست آمد مبنی بر اینکه حامد کمیلی عنوان کرده، او و تینا آخوندتبار محرماند و قصد ازدواج دارند. منتهی تاکنون خبری از ازدواج حامد کمیلی با تینا آخوند تبار و یا کس دیگری نبوده است.

حامد کمیلی در جایی دیگر در مورد ازدواج اینگونه اظهارنظر کرد: «من برای ازدواج نیاز به یک برنامهریزی و هدفگذاری دارم که هنوز به این مهم نرسیدهام… موضوع آن عکس را هم بهصراحت تکذیب میکنم و از کسی که آن عکس را منتشر کرد، نمیگذرم… شاید تصمیم در مورد ازدواج برای یک ستاره سخت باشد. شما به آمار ازدواج در جامعه نگاه کنید. این آمار واقعاً وحشتناک است. زندگی فراز و نشیبهای بسیار دارد و این برای افرادی که شغلی پر از حاشیه و دردسر دارند، بسیار مشکل است.»
علایق و حقایقی درباره حامد کمیلی
در ادامه بیوگرافی حامد کمیلی مروری میکنیم بر علایق و حقایقی درباره ی او.با ما همراه باشید.
موسیقی و ورزش حامد کمیلی
در بیوگرافی حامد کمیلی جالب است بدانید: او در زمینهٔ روانشناسی مطالعات زیادی دارد.از خوانندگان کلاسیک ایرانی به شهرام ناظری و به موسیقی الکترونیک Loveech علاقه مند است.
بسکتبال ورزش موردعلاقه حامد کمیلی است. او در نوجوانی عضو باشگاه بسکتبال ذوبآهن اصفهان بود. مدتی هم بهصورت غیر حرفهای کونگفو کار میکرده است.
خریدن سربازی
در بیوگرافی حامد کمیلی لازم به ذکر است: درست یک سال مانده به پایان سنوات تحصیلیاش، قانون خرید خدمت بعد از یک وقفه ده سال اجرا شد. کمیلی هم از این فرصت استفاده کرد و سربازیاش را خرید. البته میگوید مشکلی با سختی کشیدن در دوران سربازی نداشته، ولی دوری دوساله از حرفه بازیگری برایش غیرقابلتحمل بوده است.
چهره های مورد علاقه حامد کمیلی
در بیوگرافی حامد کمیلی جالب است بدانید: از بین بازیگران خارجی آل پاچینو ، شان پن و از بازیگران داخلی طرفدار علی نصیریان، پرویز پرستویی و رضا کیانیان است
نوازندگی حامد کمیلی
از نکات خواندنی بیوگرافی حامد کمیلی نوازندگی اوست. نزدیک به ده سال است که پیانو مینوازد و علاقه شدیدی به این ساز دارد. علاوه بر پیانو در نواختن تار و سهتار هم مهارت دارد. البته کمیلی تاکنون هیچگاه بهصورت جدی و رسمی وارد عرصه موسیقی نشده است. درصورتیکه میگوید دوستانش معتقدند صدای خیلی خوبی برای خوانندگی دارد.

تاثیر حامد بهداد بر زندگی حامد کمیلی
در بخشی از بیوگرافی حامد کمیلی میخوانیم حامد بهداد تأثیر زیادی بر زندگی هنری او داشته است. او میگوید: «امیدوارم که بتوانم با توجه به تأثیراتی که از شیوه او میگیرم، در بازیگری سینما و به شیوه اختصاصی و تازهای دست یابم.»
برند لباس حامد کمیلی
در بیوگرافی حامد کمیلی جالب است بدانید حامد کمیلی مؤسس اولین شعبه برند پوشاک «گارنو» در اصفهان است. برندی که اقلام مختلف و متنوعی را از نقاط مختلف جهان انتخاب کرده و مخاطبین خاص خود را هم دارد.
حامد کمیلی در اجلاس مدیریت
در پنجمین اجلاس مدیریت نام سید حامد کمیلی به عنوان یکی از سخنرانان این اجلاس به چشم میخورد . وی که صاحب برند گارنو ( نامی کاملا ایرانی ) برای تولید پوشاک مردانه است درمورد راه های موفقیت به سخنرانی قابل توجهی پرداخت .
حامد کمیلی در فضای مجازی
حامد کمیلی درباره حضورش در فضای مجازی میگوید: «حضورم در شبکههای اجتماعی بستگی به شرایط عمومی و حال درونیام دارد. ترسی از فحش خوردن و حرف نامربوط شنیدن ندارم. چون مخاطب فضای مجازی و حالوهوای آن را میشناسم. ابن که با چه موج و چه شکلی از مخاطب روبهرو هستم. تنها یک صفحه رسمی اینستاگرام دارم و این اپلیکیشن که نوعی بازی با عکس و خاطرهبازی است، برایم جذاب و دوستداشتنی است.»
شروع فعالیت هنری حامد کمیلی
حامد کمیلی در ابتدا بیش از هر چیزی به نوشتن علاقه داشته است. در سن 14 سالگی بود که پافشاریاش برای ساخت فیلمنامه کوتاهی که نوشته بود، اولین تجربه بازیگری را برایش رقم زد.
در بیوگرافی حامد کمیلی وی میگوید: «برای اینکه فیلمنامهام را به مرحله ساخت برسانم، به یک دفتر فیلمسازی در اصفهان رفتم. خیلی کودکانه و بیمقدمه گفتم ببخشید یک فیلمنامه نوشتم و میخواهم که روی آن سرمایهگذاری کنید. کسی که پشت آن میز نشسته بود نگاهی به من انداخت و لبخند زد… آنجا آقای محترمی بودند به نام فریدون خسروی که من امروز ایشان را استاد خودم در زمینه بازیگری میدانم. آقای خسروی به من گفتند ما فیلمنامه تو را میسازیم بهشرط اینکه اول تو بیایی و در فیلم من بازی کنی.»
اینگونه بود که اولین تجربه بازیگری حامد کمیلی در فیلم «حرف ربط» فریدون خسروی رقم خورد. فیلمی که به البته پخش نشد. بعد از آن کمیلی نتوانست فکر بازیگری را از سر بیرون کند. علاقه زیادی به این حرفه پیدا کرده بود و همین الان هم بازیگری را عشق اول و آخر خود میداند.
کلاس بازیگری حامد کمیلی
در بیوگرافی حامد کمیلی میخوانیم او بعد از اولین تجربه بازیگری تمرین تئاتر را آغاز کرد. در دوران دانشگاه در کلاسهای بازیگری استاد سمندریان و قطبالدین صادقی در دانشگاه سوره شرکت میکرد. خیلی زود هم توانست جذب گروههای نمایش آن دانشگاه شود و در نمایشهای دانشجویی و حرفهای به روی صحنه برود. کمیلی اولین جایزه بازیگریاش را در سال 1376 برای بازی در نمایش «تازیانه بر آتش» دریافت کرد. او همچنین در نمایشهایی نظیر «خرسهای پاندا»، «مثل هیچکس»، «ایفای نقش کرد و برای بازی در «سایههای یک زن» برنده جایزه بازیگری از جشنواره تئاتر فجر شد.
ورود حامد کمیلی به تلویزیون
در بیوگرافی حامد کمیلی لازم به ذکر است اولین بار در سال 1385 وقتی 24 ساله بود با سریال پرواز در حباب وارد تلویزیون شد، یک سال بعد سال 86 در سریال به دنیا بگویید بایستد بازی درخشانی از خود نشان داد


شهرت حامد کمیلی با نقش شیطان
حامد کمیلی در سال 1385 با آثاری از سیروس مقدم و محمدرضا آهنج به تلویزیون آمد. نام او بعد از «پرواز در حباب» و «به دنیا بگویید بایستد» بهعنوان پدیدهای خوشچهره و مستعد بر سر زبانها افتاد. اما سریال محبوب «اغما» شاید شیرینترین اتفاقی بود که در اوایل مسیر هنری او افتاد. حامد کمیلی بازی متفاوت و روانی در آن سریال به نمایش گذاشت و توانایی خود را به رخ همگان کشید.
در بیوگرافی حامد کمیلی جالب است بدانید بازی بیاد ماندنی اش در سریال مناسبتی اغما در ماه رمضان 86 با نقش الیاس کنار بازیگرانی چون امین تارخ و نفیسه روشن او را به اوج شهرت رساند

حامد کمیلی در تلویزیون
حامد کمیلی بعد از آن هم در مجموعههای همچون «خط شکن»، «پیامک از دیار باقی» و … به ایفای نقش پرداخت و در سال 86 برای مدتی از تلویزیون خداحافظی کرد. البته این جدایی صرفاً به خاطر حضور جدیترش در سینما بود. آقای بازیگر 5-6 سال جنجالی و پرهیاهو را در سینما گذراند. روزهای سخت بههرحال گذشت و چیزی از محبوبیت این ستاره اصفهانی کم نکرد. حامد کمیلی در سال 92 با مجموعه «پروانه» به تلویزیون بازگشت.


پس از آن هم در «پردهنشین» و «نفس گرم» نقشآفرینی کرد.


ورود حامد کمیلی به سینما و دردسرهایش
فیلم سینمایی «تردید» به کارگردانی واروژ کریم مسیحی اولین حضور حامد کمیلی در عرصه سینما بود.

کمیلی در سینما دست به تجربههای متفاوتی زد. توانایی خود را در عرصه طنز محک زد و در آثاری همچون «اخلاقتو خوب کن»، «پسر آدم دختر حوا» و «دردسر بزرگ» حضور پیدا کرد. بهطورکلی با نگاهی به تنوع آثار حامد کمیلی درمییابیم که او هرگز خود را به ژانر و استیل خاصی محدود نمیکند.



او در سال 1390 با نقشآفرینی در فیلم سینمایی «پایاننامه» مورد سیل عظیمی از انتقادات و شایعات قرار گرفت. سعی کرد با سکوت و مدتی بعد با عذرخواهی به صورت غیرمستقیم، از فشارهای مربوط به آن فیلم بکاهد. اما چند سال بعد بالاخره سکوت خود را شکست و اظهاراتی کرد که به وقتش به آنها میپردازیم.
«خانهای کنار ابرها»، «سیانور»، «ایتالیا ایتالیا»، «بوف کور» و… دیگر فعالیتهای سینمایی حامد کمیلی میباشند.




جنجال حامد کمیلی با سریال پایان نامه
بازی جنجالی اش سال 89 در فیلم پایان نامه که به اعتقاد برخی تحریف وقایع انتخابات 88 بود مورد انتقاد طیف گسترده ای از جامعه قرار گرفت
او می گوید بخاطر ترسی که داشت بازی در این فیلم را پذیرفته است.

شما در حال مطالعه بیوگرافی حامد کمیلی در بازیگرآنلاین هستید.برای اطلاعات بیشتر تا پایان این مطلب با ما همراه باشید
حامد کمیلی در دی ماه 1390، در برنامه هفت با مجری گری فریدون جیرانی به گفتگو نشست. کمیلی در بخش پایانی این مصاحبه گفت:“الآن فرصتی هست که من از مردم عذرخواهی بکنم چون فیلم هایی از من دیدند که از من انتظار نداشتند. در یک سال اخیر فرصتی پیش آمد که من کارنامه کاری ام را در این مدت مرور کنم.
در این مدت من فیلم هایی بازی کردم. ممکن هست انتخاب های من غلط بوده یا شرایط دیگری پیش آمده باشد.”
او هم چنین در یک برنامه رادیویی به گویندگی رضا رشیدپور در دی ماه 1390، بار دیگر عذرخواهی کرد. رشیدپور در این برنامه خطاب به کمیلی گفت:“حامد جان منظورت فیلم پایان نامه بود؟” کمیلی در پاسخ گفت:” آقای رشید پور مردم ما اینقدر آگاه هستند که نیاز به توضیح اضافه نباشه. باز هم ازشون معذرت میخوام.”
مسلماً بعد از آن عذرخواهی صادقانه حامد کمیلی، همه اذهان خواهناخواه به سمت «پایاننامه» میرفت. به هر ترتیب خود حامد بالاخره سکوتش را شکست و پرده از برخی اصرار ماجرا برداشت. کمیلی عنوان که بعضی ترسها و اجبارها بود که باعث شد پیشنهاد بازی در آن فیلم را بپذیرد. او میگوید: «امروز توانایی غلبه بر ترسهایم را پیدا کردهام و این هم به شرایط سنیام برمیگردد، هم به پخته شدنم… بعد از مصاحبه با آقای جیرانی، دردسرهای زیادی برای من ایجاد شد و من مجبور شدم رودر روی خیلیها بایستم. کسانی میگفتند تو نباید به خاطر بازی در این فیلم عذرخواهی میکردی. عذرخواهی من چندان به مذاق بعضیها خوش نیامده بود. ولی من حرفی که در دلم بود را با مردم در میان گذاشتم. در پایاننامه به من دروغ گفته شد. من هم به همین دلیل این فیلم را یک اشتباهکاری خودم میدانم. امروز هم پای این عذرخواهی ایستادهام و چون محکم روی این موضوع ایستادم، کمکاری من اتفاق افتاد.»
بازی درخشان حامد کمیلی در تئاتر
حامد خان کمیلی که چند سالیست گزیده کار شده در سال 97 با نمایشی بنام ریچارد در تالا وحدت بروی صحنه رفت که در نقش اصلی مورد تحسین منتقدان و مخاطبان تئاتر قرار گرفت
گفتگوی خواندنی با حامد کمیلی
دلمان نیامد در ادامه بیوگرافی حامد کمیلی مصاحبه اختصاصی که با ایشان انجام شده است را برایتان درج نکنیم ، با بازیگرآنلاین همراه باشید
شاید یکی از بهترین مناسبت ها برای برقراری اینگفت و گو علاوه بر حضورت در سریال «پروانه»، از راه رسیدن روز زن و مادر باشد، به این دلیل که تو متولد تیر ماه هستی و تیر ماهی ها هم در عشق به مادرهایشان زبانزدند. حالا این ویژگی تیرماهی ها در تو هم وجود دارد یا نه؟
(خنده) بله، به هر حال من فرصت به دنیا آمدن در ماه های دیگر سال را که نداشتم، اما قطعا علاقه به مادرم به خاطر تیرماهی بودنم نیستو چیزیست که نمی توانم از خودم جدایش کنم، برایش احترام قائلم و موجودیت امروز خود را مدیون او می دانم. این احترام و رابطه همواره میان ما متقابل است.
راست است که می گویند مردهای تیرماهی خسیس اند؟!
فکر نمی کنم! حالا خودت هم تیر ماهی هستی و می توانی درباره این مسئله نظر بدهی. می دانی… بحث خساست نیست.
آره ولی تو علاوه بر اینکه تیر ماه به دنیا آمدی، اصالتا متولد اصفهان هم هستیی!
ببین این بخش از حرف هایت که می گویی اصفهانی ها خسیس اند را اصلا نمی توانم بپذیرم، نه اینکه فکر کنی چون اصفهانی ام دارم دفاع می کنم، فقط به این دلیل اینقدر محکم این حرف را می زنم چون اصفهانی ها را خیلی خوب می شناسم؛ به نظرم اصفهانی ها «شعورمند» هزینه می کنند؛ این خیلی با خساست فرق می کند. تعریف ما از خساست یعنی به چیزی نیاز داشته باشی اما نخواهی برای به دست آوردنش هزینه اش را بپردازی اما اگر یک اصفهانی به چیزی واقعا نیاز داشته باشد حتما بهترین هزینه را خواهد کرد تا بهترین نوعش را به دست بیاورد. شاید مدت زمان طولانی تری از آن استفاده کنند ولی مطمئنا بهترینش را انتخاب خواهند کرد.
هیچ کس نمی تواند منکر فرهنگ و تمدن غنی اصفهان شود، همه دیگر «اصفهان، نصف جهان را شنیده ایم»؛ وقتی وارد بحث تاریخی این شهر شوی و به آدم هایش در هر کجای دنیا که باشند نگاه کنی پی به فرهنگ غنی شان خواهی برد. خودم دوستان اصفهانی زیادی دارم که امروز آدم های بزرگی شده اند و همیشه به دوستی و ارتباط با آنها افتخار می کنم. من حتی اولین شعبه از برند «گارنو» را نیز در اصفهان تاسیس کردم؛ برندی که کارش انتخاب اقلام متفاوت از نقاط گوناگون جهان است و مخاطبان خاص خودش را دارد. زمانی که تصمیم گرفتم اولین نمایندگی این برند را در اصفهان تاسیس کنیم، همه دوستانم می گفتند چرا می خواهی ریسک کنی و در اصفهان که کسی چنین پول هایی هزینه نمی کند این فروشگاه را بزنی! در حالی که به نظر من اصفهان شیک پوش هایی دارد که از تهرانی ها بیشتر هزینه می کنند. آنچه باید بدانیم تفاوت قائل شدن میان «خساست» و «شعورمند هزینه کردن» است؛ من معتقدم اصفهانی ها بسیار شعورمند پول هایشان را خرج می کنند و این اسمش خساست نیست.
اگر می دانستم روی شهرت اینقدر حساسی مصاحبه مان را از یک جای دیگر شروع می کردم!
نه، اصلا بحث حساسیت نیست. ببین بعضی مواقع صفت هایی درباره آدم ها به کار می برند که ناخودآگاه در ذهن بقیه ماندگار می شود و روی دیدگاه شان تاثیر بسیاری می گذارد در حالی که وقتی وارد جزئیات آن شوی، با دلایل زیبایی روبه رو خواهی شد. وقتی اصفهان را چه به لحاظ جغرافیایی و چه مردم شناسی بررسی می کنی، به یکسری خصوصیات می رسی که حتما برایت جذاب خواهد بود؛ یکی اش همین موضوع که اصولا اصفهانی ها هر گاه تحت فشار قرار گرفته اند آدم های بزرگی از میان شان برخاسته اند. درباره اصفهانی ها این تاکید را دارم و بسیار آگاهانه حاضر به یک بحث کامل هستم چون به شدت معتقدم اصفهانی ها شعورمند خرج می کنند واسم این «خساست» نیست!
هر هفته که گفت و گوهای ما منتشر می شود، خواننده های روزنامه درباره مصاحبه و مصاحبه شونده نظرات مختلفی می دهند. فکر کنم این هفته با دفاعی که ازهمشهری هایت کردی، کلی اصفهانی برایت پیامک تشکر بفرستند.
در هر صورت من همیشه به اصفهانی بودن خودم افتخار کردم.
راست است که آدم ها وقتی به شهرت می رسند و ستاره می شوند زمانی که بخواهند سفر کنند شهر خودشان اولویت دهم شان خواهد شد؟ یعنی اگر قرار باشد به سفر بروی ترجیح می دهی با توجه به توانایی مالی یاحتی دور بودن از نگاه مردمبه خارج از کشور بروی تا اینکه بخواهی از تهران بروی اصفهان و کنار همشهری هایت باشی.
نمی توانم درباره دیگران نظری بدهم ولی برای خودم هرگز این شکلی نبوده است. نمونه اش نگاه و سلیقه خاص خودم به مقوله بیزینس بود که قصد داشتم کنار بازیگری کار دیگری نیز داشته باشم و اولین قدمم را از اصفهان شروع کردم؛ این یعنی باید به واسطه آن کارم هم شده بیشتر به اصفهان سفر کنم و حضور بیشتری آنجا داشته باشم، اگر غیر از این بود کارم را از هر جایی غیر از اصفهان شروع می کردم.
خب تو برادر بزرگ خانواده هستی و ایمان و احسان برادران دوقلو اما کوچک تر خانواده تان هستند. هیچ وقت در خانه تان بحثی با این مضمون که هر چه برادر بزرگ تر بگوید و تعیین و تکلیف کند وجود نداشت؟
هر دو برادر من دوست داشتند با تخصص خاص خودشان وارد کارهایی شوند که دوست دارند. شاید کارهایشان تا حدودی مرتبط با هنر باشد اما را این ارتباط مطلق نیست؛ هر کسی استعداد و علاقه خودش را پیدا کرده و امروز به آن مشغول است. یکی شان معماری می خواند و دیگری عمران؛ هر دویشان هم در همان زمینه تحصیلی شان مشغول کار هستند.
یعنی هیچ وقت نگفتند داداش حالا دست ما رو هم بگیر بازیگر کن؟
صادقانه بگویم شاید یک وقت بهشان گفته باشم بچه ها می خواهید وارد حرفه بازیگری شوید یا نه؟ ولی واقعا گرایش شان به چیزهای دیگری بود؛ هم در بحث ورزش و هم هنر به چیزهای دیگری معتقد بودند و من هم با این شعور به قضیه نگاه کردم که هر کاری دوست دارند و فکر می کنند درست تر است را انجام دهند.
شده تا حالا به این موضوع فکر کنی که کاش سراغ بازیگری نمی رفتی و بههمان نواختن ساز پیانو و سه تارت ادامه داده بودی؟ مثل اینکه اگر سراغ هر کاری غیر از بازیگری می رفتی باز هم در یک رشته هنری فعالیت می کردی.
آره، صادقانه اش این است که این جمله شعار نیست ولی اگر یک بار دیگر هم قرار بود دست به انتخاب شغل بزنم قطعا باز هم سراغ بازیگری می رفتم؛ در بازیگری برای من یک جورهایی عشق بازی وجود دارد. احساسم بر این است که فرصت زندگی آنقدر نیست که بخواهم به چیزی غیر از عشقم فکر کنم. اصولا معتقدم اگر به عشقت بها بدهی و سعی کنی با تمام وجود در خدمتش باشی «برکت» هم به همراهش خواهد آمد؛ یعنی همان عشق می تواند فضایی باشد برای پیشرفتت و شخصیت اجتماعی به ارمغان بیاورد. اینها همه در صورتی اتفاق می افتد که واقعا بهای لازم را برایش قائل شوی. برای همین است که همیشه گفته ام مهم نیست چه کار می کنی، بلکه مهم این است که کاری که می کنی عاشقش باشی. من هم مثل خیلی از آدم های همین جامعه زمانی که قرار بود شغلم را انتخاب کنم پیش خودم می گفتم خب این شغل رویای من است و به فلان شغل هیچ علاقه ای ندارم هر چقدر هم بحث مالی اش خوب بوده باشد. من هم مثل خیلی از آدم های دیگر در برهه ای از زندگی ام درگیر این تفکیک بود، تا جایی که در یک دوره از زندگی به خودم گفتم «حامد، دیگر فرصتی نداری! مگر قرار است چند سال زندگی کنی؟ پسعشقت را با تمام وجود باش.» از همان جا کار تئاتر را شروع کردم و خدا را شکر می کنم که از دوران نوجوانی تئاتر به عنوان یک مکمل در کنار تحصیلاتم شروع شد؛ در واقع به لطف خدا آنچه دوست داشتم را خیلی زود پیدا کردم و سراغش رفتم. البته با سختی های زیادی در تئاتر روبه رو شدم و چیزی را به همین راحتی به دست نیاوردم، چون در شرایطی که بودم بسیار دشوار بود.
حدود ۸-۷ سال در اصفهان با چنگ و دندان فقط تئاتر کار کردم؛ از پلاتو بگیر تا کارهایی که با بچه های دانشگاه سوره اصفهان انجام می دادم؛ یعنی دانشجوی رشته کامپیوتر بودم ولی به محض اینکه تعطیل می شدم از دانشگاه مان مستقیم می رفتم پلاتوی دانشگاه سوره اصفهان و مثلا پروژه پایان ترم بچه های سوره را بازی می کردم. از یک مقطع به بعد احساس کردم دیگر لازم است که با تمام وجود در خدمت عشقم باشم و آنجا شروع اتفاق های بزرگ و متفاوت زندگی من بود.
مثل اینکه در زندگی ات کلا به واژه «غافلگیری» علاقه زیادی داری؟ چه غافلگیر بشوی و چه بخواهی غافلگیر کنی.
آره، واقعا سورپرایز را دوست دارم، چون یکی از اولویت ها و ایده آل های اصلی زندگی من همواره ریسک و سورپرایز شدن بوده است؛ چون پر از هیجان است و من عاشق هیجانم. ببین من همیشه معتقد بوده ام که زمانی رابطه آدم ها با مشکل مواجه می شود که آنها از یکدیگر انتظار داشته باشند. زمانی که از طرف مقابلت، دوستت، همسرت یا نفر دوم رابطه ات انتظار داشته باشی دو اتفاق ممکن است رخ بدهد؛ یا آن انتظار برآورده می شود یا نه. مثلا تصور کن روز تولدت است و انتظار داری دوستت آن روز را یادش باشد. اگر آن دوستت روز ختولدت را یادش باشد و برایت هدیه ای بفرستد که خب، انتظارات را برآورده کرده است،
در واقع اتفاق عجیبی نیفتاده است و نهایتش این است که ناراحت نشده ای حالا شاید با هدیه اش یک مقدار هم خوشحال شده باشی اما حالا بیاییم اینطوری نگاه کنیم که از یک نفر انتظار نداشته باشی که روز تولدت در خاطرش باشد بنابراین اگر آن روز بهت زنگ بزند با تمام وجودت خوشحال خواهی شد چون منتظرش نبوده ای. حالا تماس همان تماس است اگر یک هدیه هم دریافت کنی که دیگر خوشحالی ات چندین برابر خواهد شد. برای همین است که مبنای زندگی ام را روی عدم انتظار گذاشته ام؛ یعنی ممکن است بی واسطه کاری را انجام دهم و رهایش کنم، آن کار خودش می رود کارمای خودش را ایجاد می کند و به عنوان یک سورپرایز دوباره به سمت خودم بازمی گردد. آن موقع است که غافلگیر می شوم و از آن غافلگیری لذت خواهم برد.
فکر می کنم در زمینه غافلگیر کردن آدم ها دستی هم بر آتش داری!
چطور؟
ببین دلیل سوال قبلی ام این بود که آدم وقتی کارنامه بازیگری ات را روبه رویش قرار می دهد حسابی غافلگیر می شود! به خاطر تفاوت نگاه ها و نقش هایی که تا امروز بازی کردی می گویم. یعنی تو هم تجربه بازی در سریال هایی چون «اغماء»، «پیامک از دیار باقی»، «پرواز در حباب» و… را داری هم «دلقک ها»، «طلاق به سبک ایرانی» و…! یک دنیا تفاوت میان دنیای هر کدامشان دیده می شود. می شود از روی همین انتخاب هایت به این نتیجه رسید که خودت علاقه زیادی به تجربه اتفاق های متفاوت داری.
بله کاملا. همیشه گفته ام که من خودم را در مرحله به دست آوردن تجربه می بینم؛ دارم خودم را پیدا می کنم، بنابراین در این مسیر نیاز دارم که خودم را در قالب های متفاوت ببینم و نشان بدهم. البته درصدی از این ریسک من به تئاتری بودنم برمی گردد؛ یعنی شاید هر کسی به ویژه زمانی که اسمی پیدا کرد و جایگاهش مشخص شد دست به ریسک هایی از این جنس نزند. مثالش زمانی می شود که من آمدم با «اغماء» خودم را در قالب یک نقش جدی و به جامعه قبولاندم و ناگهان آمدم در «پسر آدم، دختر حوا» بازی کردم! این تفاوت ها هم باعث خروج خودم از یکنواختی می شود هم به خودم اجازه می دهد برای شغلم کنکاش کنم؛ بی شک بازی در هر نقشی
احتیاج به مطالعه، آگاهی و دیدن بسیار دارد و ساده محقق نمی شود. ضمن اینکه این کار باعث می شود تماشاگر هم غافلگیر شود، یعنی تماشاگر همیشه حامد کمیلی را می بیند که خارج از عرف حرکت می کند. مثل همین سریال «پروانه» به کارگردانی آقای «جلیل سامان» که الان در حال پخش از تلویزیون است؛ تماشاگر بعد از مدتی که چشمش به کارهای سینمایی من عادت کرده است، یک دفعه با کاری جدی و تاریخی مواجه می شود که برای خودم هم غافلگیری خوبی به حساب آمده است. این برای خودم هم جالب است که نظر اکثریت درباره حامد کمیلی این است که او متفاوت است و این قشنگ ترین جمله ایست که می توانم بشنوم؛این تفاوت جذابیت زیادی برای خودم هم دارد. در کل تمام سعی ام در این سال ها خارج از شدن سیستم عرف مدار و کلیشه ای رایج سال های اخیر سینماست
به نظرت آن ذهنیتی که مردم بعد از بازی در نقش الیاس در «اغماء» از تو پیدا کردند و تو را با کاراکتر شیطان شناختند امروز و بعد از بازی در نقش های مختلف از بین رفته است؟
به هیچ وجه لازم ندارم آن ذهنیت پاک شود! آنچه لازم دارم این است که تماشاگر من را به عنوان یک بازیگر بپذیرد و زمانی که دارد «پروانه» را می بیند دیگر «حامد کمیلی» را نبیند بلکه «امیر» را ببیند. برایم مهم است اگر یک بار دیگر «اغماء» پخش شد «الیاس» را ببیند نه «حامد کمیلی» را. تمام تلاشم این است که در لابه لای این تفاوت ها اعتماد تماشاگر به خودم را حفظ کنم. این کار سختی است وگرنه بازی کردن نقش های متفاوت بسیار راحت است. قشنگ ترین حالتش این است که به گونه ای بازی کنی که برای تماشاگرت باورپذیر به نظر برسی و تو را در آن نقش قبول کند. این اتفاق حسی بزرگ در من را سیراب می کند.
بیا تصور کنیم آدم یا موجودی سراغت می آید و می گوید من می توانم کاری انجام دهم که تو به ۸-۷ سال پیش برگردی تا جلوی تمام خطاها و احتمالا اشتباهاتی که در این مسیر چند ساله ات تجربه کردی را بگیری. یعنی به سال هایی که تازه قصد ورود به دنیای تصویر و سینما داشتی. آیا حاضری بابت این کار پولی هزینه کنی یا نه از همین روند و جایگاه امروزت راضی ای؟
(بعد از کمی مکث…) بگذار صادقانه بهت بگویم، شاید واقعا این کار را انجام ندهم. می دانی چرا؟ این به معنی این نیست که بگویم در این مسیر ۷ ساله هر کاری انجام داده ام درست بوده است. من در این ۷ سال کارهایی را انجام داده ام که شاید اسمشان را «اشتباه» نگذارم اما قطعا جزو تجربه های نادرست کارنامه بازیگری ام به حساب می آیند؛ تجربه هایی که شاید نباید اتفاق می افتاد ولی هر کدام از آنها درس هایی برای من داشتند که اگر الان بخواهیم برگردیم و دیگر آن تجربیات را نداشته باشم احساس می کنم یک جای کار لنگ می زند. من تا
امروز در کارنامه ام اشتباهاتی داشته ام که قبلا همبه صورت رسمی درباره شان حرف زده ام، شاید جزو معدود بازیگرانی باشم که یک دفعه آمدم گفتم «من فلان کارم را دوست ندارم و کار من نیست» و با جسارت زیاد از مردم به خاطر اتفاقش عذرخواهی کرده ام ولی امروز می گویم اگر این کار در کارنامه ام نباشد یکی از تجربیات تلخم نیست، در حالی که اگر باشد باعث می شود جای دیگری از زندگی کاری ام دچار این لغزش نشوم.
شاید اگر در آینده این اتفاق تلخ برایم می افتاد شرایط خیلی بدتر می شد. برای همین تمام تجربیات تلخ زندگی ام را لازم دارم و نگه شان می دارم. شاید در این ۷ سالی که از آن حرف می زنی تجربیات تلخی داشته باشم ولی آن تجربیات امروز جزو دردهای ارزشمند زندگی من است.
حتی به قیمت عقب افتادن ۴-۳ ساله ات از آن روند رو به رشدی که یک ستاره به نام «حامد کمیلی» اغماء در حال طی کردنش بود؟
بستگی دارد عقب افتادن را در چه چیزی تعریف کنیم؟ تصور کن این اشتباه من چند سال دیگر اتفاق می افتاد! خدایی که من دارم با آگاهی بیشتری در حال چیدن مسیر زندگی من است. زمانی چید که من لازم داشتم.
لیست آثار هنری حامد کمیلی
در ادامه بیوگرافی حامد کمیلی بازیگر سیانور باید بگوییم در جدولهای جداگانه میتوانید فهرست آثاری که او در آنها به هنرنمایی پرداخته است را مشاهده کنید.
فیلم های حامد کمیلی
سال | نام فیلم | نقش | کارگردان |
---|---|---|---|
سینمایی | |||
۱۳۹۹ | آهو | هوشنگ گلمکانی | |
جوجه تیغی | مستانه مهاجر | ||
۱۳۹۸ | خوب بد جلف ۲:ارتش سری | فربد مولیان | پیمان قاسم خانی |
سازهای ناکوک | پارسا | علی حضرتی | |
۱۳۹۷ | سینما شهر قصه | کیوان علیمحمدی | |
جمشیدیه | امیر | یلدا جبلی | |
۱۳۹۶ | لیلاج | بیژن | داریوش یاری |
۱۳۹۵ | گیلدا | روزبه | کیوان علیمحمدی امید بنکدار |
راه رفتن روی سیم | ساعد | احمدرضا معتمدی | |
ایتالیا ایتالیا | نادر | کاوه صباغزاده | |
۱۳۹۴ | سیانور | وحید افراخته | بهروز شعیبی |
۱۳۹۲ | خانهای کنار ابرها | سید جلال دهقانی اشکذری | |
۱۳۹۰ | زیباتر از زندگی | حسین | انسیه شاه حسینی |
۱۳۸۹ | پایاننامه | روزبه | حامد کلاهداری |
اخلاقتو خوب کن | ابراهیم | مسعود اطیابی | |
هر چی خدا بخواد | ونداد | نوید میهندوست | |
دردسر بزرگ | سیامک | مهدی گلستانه | |
پرستوهای عاشق | منصور | فریال بهزاد | |
۱۳۸۸ | دلقکها | کریم | عباس مرادیان |
شکلات داغ | امیر | حامد کلاهداری | |
۱۳۸۷ | پسر آدم دختر حوا | فرهاد | رامبد جوان |
دو خواهر | جلال | محمد بانکی | |
تردید | کارو | واروژ کریممسیحی | |
تلویزیونی | |||
1388 | وقتی نبودم | داریوش یاری | |
1388 | طلاق به سبک ایرانی | مهران | فرید کلهر |
1388 | فراری | سعید عالمزاده | |
1387 | بگو که رؤیا نیست | مهدی گلستانه | |
1386 | حرف ربط | فریدون خسروی | |
1386 | عبور از شب | مهدی کرم پور | |
1385 | گوشه نشینان | سیروس مقدم |
سریال های حامد کمیلی
سال | نام سریال | نقش | کارگردان |
---|---|---|---|
نمایش خانگی | |||
۱۴۰۰ | قبله عالم | ناصرالدین شاه قاجار – ناصر | حامد محمدی |
۱۳۹۹ | خوب بد جلف: رادیو اکتیو | فربد مولیان | محسن چگینی |
۱۳۹۷ | رقص روی شیشه | سیاوش نامدار | مهدی گلستانه |
تلویزیونی | |||
۱۳۹۴ | نفس گرم | اسماعیل مختاریان/نداف | محمدمهدی عسگرپور |
۱۳۹۳ | پرده نشین | محمدحسین | بهروز شعیبی |
۱۳۹۲ | پروانه | امیر | جلیل سامان |
۱۳۸۶ | پیامک از دیار باقی | حامد سیم خواه | سیروس مقدم |
۱۳۸۶ | خانه ششدر | مرتضی | مجید جوانمرد |
۱۳۸۶ | نقش جهان | فریدون خسروی | |
۱۳۸۶ | ملک دل | منوچهر | محمد درمنش |
۱۳۸۶ | خط شکن | کوروش | مسعود تکاور |
۱۳۸۶ | اغما | الیاس | سیروس مقدم |
۱۳۸۵ | به دنیا بگویید بایستد | علا رحمتی | محمدرضا آهنج |
۱۳۸۵ | پرواز در حباب | رامین (کوروش فرحانی) | سیروس مقدم |
۱۳۸۴ | پای پیاده | اصغر توسلی |



تئاترهای حامد کمیلی
سال | نام اثر | کارگردان |
---|---|---|
1394 | ریچارد | حمیدرضا نعیمی |
1396 | شوایک، سرباز ساده دل | حمیدرضا نعیمی |
1394 | اتاق ۴۹۸ | کامیار صالح پور |
صفحه اینستاگرام حامد کمیلی
حامد کمیلی ، از سلبریتی های فعال در اینستاگرام بوده و ظرف چند سال اخیر 381 پست به اشتراک گذاشته که بررسی اینستاگرامش، در واقع مروری است بر بیوگرافی حامد کمیلی و فعالیت هنری ایشان در عرصه سینما و تلویزیون. لذا برای آشنایی با سبک زندگی دیجیتالی حامد کمیلی و پشت صحنه فیلم ها و سریال هایی که ایشان در آن نقش آفرینی کرده است و بیوگرافی حامد کمیلی ، به اینستاگرامش مراجعه کنید. آدرس اینستاگرام حامد کمیلی @hamedkomaily میباشد و 583 هزار دنبال کننده دارد.